Εμπιστοσύνη στο Μιλάνο

Εμπιστοσύνη στο Μιλάνο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ιταλία

Σπέτσια – Ίντερ (20:00): Για την 33η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Stadio Alberto Picco’. Η Σπέτσια είναι πλέον μια ανάσα από τον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό που μένει είναι ουσιαστικά η μαθηματική επιβεβαίωση, καθώς είναι 15η με 33 βαθμούς και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Θετική η εικόνα της εσχάτως, με δύο νίκες, μια ήττα και την ισοπαλία με την Έμπολι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνολικά μετράει 9Ν-6Ι-17Η, με γκολ 32-54. Μπουραμπιά και Λέο Σένα είναι εκτός μάχης με πρόβλημα τραυματισμού.

Στη συγκλονιστική μάχη τίτλου, η Ίντερ κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια. Η μεγάλη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους και το τρίποντο με τη Βερόνα την φέρνουν πλέον στη 2η θέση με 66η βαθμούς. Στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν και ισόβαθμη με την 3η Νάπολι, αλλά και με ένα ματς λιγότερο που της δίνει το θεωρητικό αβαντάζ. Το πρόγραμμα της ως το τέλος κρύβει παγίδες, αλλά είναι πιο βατό από αυτό των συνδιεκδικητών της κορυφής. Με βάση τους αριθμούς είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Με ρεκόρ 19Ν-9Ι-3Η, έχει τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία μαζί με την καλύτερη επίθεση (65) και την κορυφαία αμυντική επίδοση (24). Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ιντσάγκι ο Ντε Φράι, που είναι αμφίβολος.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Σπέτσια – Ίντερ (20:00): Η Σπέτσια φτάνει στο ματς με καλή ψυχολογία και θετικό μομέντουμ. Η παρουσία της δεν είναι εντυπωσιακή, όμως κατάφερε να βρει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν για μην μπλέξει με το άγχος του υποβιβασμού. Πετυχαίνει ένα γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο, η μεγάλη της πληγή είναι η άμυνα καθώς δέχεται γκολ με… εκνευριστική άνεση. Η Ίντερ άφησε πίσω της ένα κακό διάστημα, όπου έβγαλε και όλη την κούραση της σεζόν. Τώρα είναι το φαβορί για τον τίτλο. Παίζει σε πολύ υψηλή ένταση, παρουσιάζει μεγάλη ευχέρεια στη δημιουργία, σκοράρει κατά βούληση και έχει βελτιωθεί πολύ στα μετόπισθεν.

Πολύ δύσκολα θα αφήσει η Ίντερ την ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Και απέναντι στους ‘μικρούς’ της κατηγορίας έχει δείξει πως έχει τον τρόπο της. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη και το κίνητρο του φαβορί τεράστιο. Την ίδια στιγμή η Σπέτσια ναι μεν ξεφορτώθηκε την πίεση, ωστόσο η παράμετρος αυτή συχνά φέρνει και ψυχολογικό άδειασμα. Ακόμη και εύκολο μπορεί να το κάνει η Ίντερ και θα πάμε στοίχημα με το 2 (Α.H. -1,5) στο 1.88 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μίλαν – Τζένοα (22:00): Δεν είναι στο χέρι της Μίλαν ο τίτλος στην Ιταλία. Με τα ως τώρα δεδομένα. Και αυτό αποτελεί καθαρά δική της «ευθύνη». Στο στοίχημα προφανώς και είναι φαβορί απέναντι στην Τζένοα, δεν χωράει αμφιβολία. Το θέμα είναι να επιστρέψει στις νίκες και να καταφέρει να βρει λύση στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο που η Τζένοα κατέβει με… πούλμαν. Στον πρώτο γύρο, οι «ροσονέρι» νίκησαν 3-0 με ένα γκολ του Ιμπραΐμοβιτς και δύο του Μεσίας.

«Έβγαλε» τα μάτια της η Μίλαν. Από εκεί που η κούπα ήταν στα δικά της πόδια, τώρα δεν είναι. Τώρα απλώς θα περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Ίντερ ή έστω να μην κερδίσει το ματς που «χρωστάει». Και αν το 0-0 εκτός με την Τορίνο κρίνεται φυσιολογικό αποτέλεσμα, το εντός έδρας 0-0 με την Μπολόνια, δεν είναι. Είναι πρωτοπόρος με 68 βαθμούς σε 32 αγώνες, με την Ίντερ να έχει δύο λιγότερους αλλά και ένα ματς λιγότερο. 66 έχει και η Νάπολι που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Φιορεντίνα και δεν την προσπέρασε.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Και όλα αυτά ενώ ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας με την Ίντερ και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γεμάτο δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια. Τι έχει στο πρωτάθλημα μετά; Δείτε: Λάτσιο έξω, Φιορεντίνα μέσα, Βερόνα έξω, Αταλάντα μέσα, Σασουόλο έξω. Και βρήκε να κάνει δύο «γκέλες» σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς από τα επόμενα που ακολουθούν! Εκτός δίνονται οι Κιάερ, Ιμπραΐμοβιτς, Φλορέντζι, αμφίβολος ο Ρομανιόλι.

«Μάχη» δίνει και η Τζένοα. Για την παραμονή. Και όχι με πολύ καλές πιθανότητες. Έχει 22 βαθμούς με μόλις 2 νίκες και η πιο κοντινή ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού είναι η Κάλιαρι με 25, ακολουθεί η Σαμπντόρια με 29. Με 2 νίκες σε όλη τη σεζόν δεν γίνεται να σωθείς. Λογικά, μπορεί να μην φτάνουν και οι… 5, δηλαδή αν κάνει άλλες 3 ως το φινάλε. Και έχει παιχνίδια με Κάλιαρι, Σαμπντόρια, Γιουβέντους, Νάπολι, Μπολόνια. Ηττήθηκε με 4-1 από τη Λάτσιο στη Γένοβα και πριν με 1-0 από τη Βερόνα. Η τελευταία νίκη της είναι το 1-0 επί της Τορίνο πριν 3 αγωνιστικές. Αμφίβολοι δίνονται οι Καμπιάσο, Σίμπορα, Ροβέλα.

Μίλαν – Τζένοα (22:00): Δεν την παίρνει για νέα «γκέλα». Και ενδεχομένως να μην την παίρνει να το πάει ως το τέλος, υπό την έννοια πως ακολουθεί η Ίντερ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Εντάξει, δεν σου έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζεις. Εμείς, πάντως, θα ποντάρουμε σε αυτό το σενάριο. Πάμε στοίχημα με το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 1.91 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ