Μάχες για τα… αστέρια και το… όνειρο!

Μάχες για τα… αστέρια και το… όνειρο!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ Αγγλίας!

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ (22:00): Γίνονται ακόμα… θαύματα; Το έκανε η Βιγιαρεάλ απέναντι στη Γιουβέντους, το έκανε απέναντι στην Μπάγερν. Τώρα με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν κόντρα στη Λίβερπουλ, δεν μπορεί να το κάνει ξανά. «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε» δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ για το ματς, όμως ξέρει και ο ίδιος πως η ομάδα του έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του Άνφιλντ, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και αν η Βιγιαρεάλ έχει δείξει πως είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει. Αλήθεια ποιος πιστεύει πως μπορούν οι Ισπανοί να φτάσουν σε ένα 3-0;

Ή έστω και σε ένα 2-0 προκειμένου να στείλουν το ματς στην παράταση και να το διεκδικήσουν στα ίσια; Αν έχει μια ελπίδα η Βιγιαρεάλ αυτή θα έρθει με το να σκοράρει πρώτη. Να βάλει πίεση στη Λίβερπουλ. Λίγο να την… αγχώσει. Να της δείξει πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι αήττητη στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων με Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπάγερν, Γιουβέντους. Ο Έμερι χρησιμοποίησε τις… ρεζέρβες το Σάββατο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 εκτός έδρας από την Αλαβές. Δεν θα έχει και πάλι τον Αλμπέρτο Μορένο, αμφίβολοι είναι οι Κοκλέν και Πίνο, πιθανότατα θα παίξει ο Ζεράρ Μορένο.

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ (22:00): Τι έχει να αντιπαραθέσει στο εντός έδρας αήττητο 12 αγώνων της Βιγιαρεάλ η Λίβερπουλ; Το γεγονός πως έχει να χάσει μακριά από το Άνφιλντ από τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο πρώτο ματς έδειξε πως είναι μια κλάση πάνω από τη Βιγιαρεάλ και το 2-0 ήταν μάλλον χαμηλό βάσει συνολικής εικόνας του αγώνα. Έκανε rotation στο ματς του Σαββάτου με τη Νιούκαστλ ο Κλοπ, αφήνοντας στον πάγκο τους Σαλάχ, Τιάγκο, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο. Όλοι τους αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα. Εκτός είναι ο Φιρμίνιο.

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ (22:00): Θα ψάξει η Βιγιαρεάλ τα γκολ, θα παίξει για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Αλλά η Λίβερπουλ γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Και είναι πολύ καλή ομάδα για να μην απειληθεί να πάθει ζημιά. Θα πάρουμε το ρίσκο με επιλογή στα γκολ και θα πάμε στοίχημα με 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.08 (Pamestoixima).

Δες εδώ με ένα κλικ τα καλύτερα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ (21:00): Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική στο ‘Vitality Stadium’. Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρόκειται για ένα τεράστιο ντέρμπι ανόδου. Με την εκτός έδρας νίκη της επί της Μπλάκμπερν, η Μπόρνμουθ διεύρυνε το αήττητο σερί της σε έξι παιχνίδια, διάστημα στο οποίο έχει τέσσερις ισοπαλίες. Διατηρήθηκε σε θέση απευθείας ανόδου, δεύτερη με 82 βαθμούς πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Φούλαμ. Αλλά και μόλις στο +3 από τη Νότιγχαμ… Όπως δείχνει και το ρεκόρ της, με 23Ν-13Ι-8Η και γκολ 72-39, η Μπόρνμουθ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία, την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Μπρουκς και Στάνισλας είναι εκτός μάχης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, αμφίβολος ο Ντέιβις.

Μια ‘τρελή’ σεζόν για τη Νότιγχαμ, που είχε τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και φάνταζε ως ομάδα που θα παλέψει για την… παραμονή. Η αλλαγή στον πάγκο με την έλευση του Στιβ Κούπερ, έφερε τα πάνω – κάτω σε χρόνο dt. Όχι μόνο βελτιώθηκε άμεσα, αλλά με αυτόν στον πάγκο έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία! Με το εμφατικό 5-1 επί της Σουόνσι συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πρώτα κλείδωσε τα playoffs και μετά ανέβηκε στην 3η θέση και το -3 από την απευθείας άνοδο. Το ρεκόρ της έφτασε τις 23Ν-10Ι-11Η, με γκολ 72-38. Παρουσιάζει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και την κορυφαία αμυντική επίδοση. Ντέιβις και Λόου είναι νοκ άουτ, αγώνα δρόμου κάνουν οι Κόλμπακ, Γκράμπαν και Ζίνκερναγκελ.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ (21:00): Η Μπόρνμουθ θα μπορούσε ακόμη και να διεκδικήσει τον τίτλο, όμως είχε δύο άσχημα σερί στη διάρκεια της περιόδου που την κράτησαν πίσω στη μάχη της κορυφής. Έχει το know how της κατηγορίας, είναι καλά δομημένη ομάδα και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Ικανή μεσοεπιθετικά και σοβαρή στα μετόπισθεν. Η Νότιγχαμ έχει αυτοπεποίθηση, μομέντουμ και μια θετική αύρα που την ακολουθεί εδώ και μήνες. Ο Κούπερ έβαλε όλα τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση, κέρδισε τους παίκτες και έδωσε χαρακτήρα στην ομάδα του. Ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές, έλυσε τους γρίφους επιθετικά και δημιούργησε μια πολύ αξιόπιστη ανασταλτική λειτουργία.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ (21:00): Πολύ μεγάλο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να βολεύονται ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ‘πρέπει’ είναι στην πλευρά της Νότιγχαμ, δίχως όμως η πίεση να είναι μεγάλη καθώς μπαίνοντας στα playoffs έχει ήδη κάνει μια συγκλονιστική υπέρβαση. Η έδρα και η εμπειρία είναι στην πλευρά της Μπόρνμουθ, ο ενθουσιασμός και το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους. Ματς ανοιχτό σε όλα τα σενάρια, θα πάμε στοίχημα με το goal/goal στο 1.83 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ