«Μεγάλη» Τετάρτη με Live Streaming* το Ολυμπιακός-Μονακό & Stoiximan Master στο Ρεάλ-Σίτι!

«Μεγάλη» Τετάρτη με Live Streaming* το Ολυμπιακός-Μονακό & Stoiximan Master στο Ρεάλ-Σίτι!

Ανάλυση και προγνωστικά για τον «τελικό» του ΣΕΦ, τον σπουδαίο ημιτελικό του Μπερναμπέου αλλά και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ένα ματς, σαράντα λεπτά έντασης και μια θύελλα συναισθημάτων να επίκειται. Κάθε κατοχή, κάθε αντίδραση και κάθε απόφαση μετρούν διπλά πλέον. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή στο F4 της Ευρωλίγκας. Και πρέπει να το κάνει με τον δικό του τρόπο!

Ο Hoopfellas.gr αναλύει στο Stoiximan Blog: Τα ψέματα τελείωσαν. Η Μονακό επιβίωσε στο πρώτο do or die της σειράς και όλα πλέον θα κριθούν στο ΣΕΦ στο πέμπτο και τελευταίο ματς. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για κανέναν. Ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί για να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί και να πάρει αυτό που αντικειμενικά -και με βάση το performance του σε ολόκληρη τη σεζόν- του αξίζει.

Είναι ιδιαίτερα αυτά «τελευταία» ματς σε μια σειρά. Κουβαλούν την προίκα (αγωνιστική και συναισθηματική) των προηγούμενων τεσσάρων αναμετρήσεων, παίζονται στους υψηλότερους δυνατούς παλμούς και εν τέλει παίρνουν τη δική τους θέση στην ιστορία. Το πνευματικό υπόβαθρο τους είναι τέτοιο, που κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα ως δεδομένο. Συνήθως είναι ευλογία για μια ομάδα να μπορεί να εκτελέσει τα αυτονόητα υπό αυτό το «do or die»
καθεστώς. Όμως για να φτάσεις στη «Γη της Επαγγελίας», οφείλεις να αποδείξεις -πρωτίστως στον ίδιο σου τον εαυτό- ότι είσαι πραγματικά δυνατός. Και για να γίνει αυτό, συχνά πρέπει να περάσεις από αυτήν τη διαδικασία, την κόλαση του πέμπτου παιχνιδιού, στη διάρκεια της οποίας γίνονται πολλές ζυμώσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ολυμπιακός – Μονακό: Το Game 5 σε LIVE STREAMING* στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός συνολικά μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη ομάδα σε μια σειρά η οποία φτάνει πιθανόν δίκαια στο πέμπτο παιχνίδι. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της. Κυριάρχησε στην εναρκτήρια αναμέτρηση, έχασε καθαρά τη δεύτερη, επέβαλλε τον νόμο του στην τρίτη και ενώ υπερείχε στην τέταρτη για μεγάλο διάστημα, ηττήθηκε γιατί δεν μπόρεσε να αποκρούσει την τελική αντεπίθεση του αντιπάλου σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Δεν χρειάζεται πανικός. Μόνο ηρεμία, εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα.

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να είναι έτοιμοι για κάθε σενάριο. Για αυτό που μοιάζει πιθανό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και μιλάει για ένα πέμπτο ματς που θα έχει εικόνα αντίστοιχη με αυτήν του πρώτου, όπου η έδρα, η ελληνική άμυνα και η ορμή των γηπεδούχων θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Και για (τουλάχιστον) ένα άλλο, όπου ίσως τα πράγματα δείχνουν να στραβώνουν και οι γηπεδούχοι θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή και πνευματική συνοχή για να επιστρέψουν και να κόψουν πρώτοι το νήμα, έστω και στις λεπτομέρειες. Θεωρητικά το καθένα
από αυτά τα σενάρια έχει τις δικές του πιθανότητες επαλήθευσης, όμως οι παίχτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση.

H ελληνική ομάδα θα βασιστεί πρωτίστως στην άμυνα της και σε όλες τις αρετές που λειτουργούν δορυφορικά, γύρω από αυτό το κομμάτι. Επιθετικότητα, physicality, ένταση, υψηλό IQ, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Οι επιδόσεις των ερυθρολεύκων στην Hand Off άμυνα (Ουόκαπ και Παπανικολάου είναι ελίτ σε αυτό το κομμάτι, ειδικά ο Αμερικανός) ανάγκασαν τον Ομπράντοβιτς να αναθεωρήσει το πλαίσιο ανάπτυξης της Μονακό, ελαχιστοποιώντας τέτοιες καταστάσεις στο παιχνίδι της με στόχο να μειωθούν οι πιθανότητες λάθους και ερυθρόλευκου transition.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι εάν κατεβάσει τους επιθετικούς δείκτες των Μονεγάσκων χαμηλά, θα έχει το επάνω χέρι στο ματς καθώς μια τέτοια κατάσταση συνήθως καταφέρνει σημαντικό πλήγμα στην πνευματική συνοχή της ομάδας του Πριγκιπάτου και στο performance της συνολικά. Η λογική λέει ότι η ελληνική ομάδα θα ακολουθήσει παρόμοια συνταγή στα μετόπισθεν απέναντι στους βασικούς εκτελεστές των φιλοξενουμένων (Τζέιμς, Μπέικον),
φροντίζοντας να ανακόψει τους δημιουργικούς δεσμούς του Τζέιμς με τους υπόλοιπους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι Μονεγάσκοι να προσθέσουν έξτρα σταθερές στην επιθετική τους εξίσωση, βρίσκοντας πόντους από τους ψηλούς (Μοτιεγιούνας, Χολ), τον Άντζουσιτς, τον Τόμας ή τον Λι.

Πόντοι Μονακό Under 76.5 σε απόδοση 1.55 στη Stoiximan

Επιθετικά ο Ολυμπιακός δεν είναι σε άσχημο φεγγάρι, όμως είναι παραπάνω από προφανές ότι χρειάζεται την εμφάνιση τουλάχιστον ενός ακόμα παραγωγικού πυλώνα στο παρκέ. O Τάιλερ Ντόρσεϊ μετράει 8.5 πόντους και 5/22 τρίποντα (22.7%) στη σειρά ενώ o Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε απόντος στα δύο ματς της Κυανής Ακτής, παίζοντας συνολικά 12 λεπτά. Είναι εξόχως σημαντικό να μπορέσει ένας εκ των δύο να συνδράμει αποτελεσματικά στο επιθετικό κομμάτι, προσφέροντας τα οκτάνια που λείπουν από την ελληνική επιθετική μηχανή. Το σουτ και η
επιθετικότητα του Ντόρσεϊ σε συνδυασμό με την ικανότητα του ΜακΚίσικ στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και στο να βρει πάσες σε δεύτερο χρόνο σε σετ καταστάσεις, μπορούν να αποβούν καθοριστικά στοιχεία στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα επιλέξει το σενάριο νίκης που θεωρεί πιο πιθανό και θα δουλέψει επάνω σε αυτό. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η Μονακό θα αντιμετωπίσει από το πρώτο δευτερόλεπτο την πίεση του Ολυμπιακού και της έδρας. Εάν δεν προβάλλει αντίσταση, θα βυθιστεί γρήγορα. Το γεγονός ότι οι Μονεγάσκοι φτάνουν να διεκδικούν την πρόκριση στο F4 σε ένα πέμπτο ματς είναι τεράστια επιτυχία όμως εάν εμφανιστούν χορτασμένοι σε αυτό, η τελευταία ανάμνηση θα είναι μάλλον άσχημη.

Η Μονακό θα χρειαστεί ένα παιχνίδι χαμηλού αριθμού λαθών και κυρίως αποτελεσματικότητα πίσω από τη γραμμή του τριπόντου για να επιβιώσει σε μια τέτοια μάχη. Με την επιτυχημένη περιφερειακή εκτέλεση μπορεί να βάλει πίεση στον αντίπαλο. Το άγχος του φαβορί είναι ο μεγαλύτερος της σύμμαχος. Αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ στο παρκέ για να βάλει την αμφιβολία και τον φόβο στο μυαλό του Ολυμπιακού. Το τεστ για την άμυνα της θα είναι
μεγάλο. Μπορεί να βρει stops απέναντι στους Βεζένκοφ και Σλούκα; Μπορεί να διατηρήσει τον Μάικ Τζέιμς φρέσκο; Η εικόνα του Αμερικανού σούπερ-σκόρερ στο τέλος του τέταρτου ματς (έμεινε στον πάγκο μόλις για 18 δευτερόλεπτα συνολικά), όπου δεν είχε καθόλου ανάσες, ήταν χαρακτηριστική. Είναι σαφές ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Ντιαλό θα βοηθούσε πολύ τους Μονεγάσκους να ανταγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Bet Builder με Sasha Vezenkov Πόντοι 12+ και Sasha Vezenkov Ριμπάουντ 5+ σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan

H ώρα της αλήθειας έφτασε λοιπόν για τον Ολυμπιακό που περπατάει επάνω στη λεπτή γραμμή η οποία χωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία. Η ευκαιρία είναι τεράστια για την ελληνική ομάδα η οποία δεν πρέπει να κάνει μεγάλες τακτικές προσαρμογές αλλά απλά να δείξει χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, εκτελώντας το πλάνο μάχης και φτάνοντας κάπου κοντά στα συνήθη αγωνιστικά της standards. Τότε, όλα θα πάνε καλά για τους ερυθρόλευκους. Δεν χρειάζεται φόβος, μόνο πείσμα και θέληση για να πάρεις αυτό που με βάση την απόδοση σου επτά μήνες τώρα, δικαιούσαι και σου αναλογεί.

Χάντικαπ Ολυμπιακός -6.5 σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan

Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι με Stoiximan Master

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα μονοπωλήσουν το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον σε όλη την ήπειρο, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η ρεβάνς του 'Santiago Bernabeu' αναμένεται συγκλονιστική, ειδικά να θυμηθεί κανείς το 4-3 του πρώτου ημιτελικού στο 'Etihad'. Η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα της La Liga και με τη φετινή της παρουσία στο Champions League αποδεικνύει γιατί είναι η πολυνίκης του θεσμού. Αουτσάιντερ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αουτσάιντερ απέναντι και στην περσινή κάτοχο του τροπαίου Τσέλσι, η Ρεάλ είχε δύο φορές την ευκαιρία να υπενθυμίσει σε όλους την αέναη δυναμική της, πετυχαίνοντας ισάριθμες προκρίσεις. Σίγουρα θα πρέπει να αμυνθεί πολύ καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι στην Αγγλία, έδειξε όμως πως επιθετικά έχει τους τρόπους να
χτυπήσει την ανασταλτική λειτουργία της Σίτι.

Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι ο διακαής πόθος των 'πολιτών' εδώ και χρόνια. Πέρσι έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν, φέτος οι φιλοδοξίες τους φτάνουν ως το τέλος της διαδρομής. Το ανοιχτό μέτωπο της Premier League και η επική μάχη με τη Λίβερπουλ εντός συνόρων δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα, αφού το οπλοστάσιο του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Τώρα η Σίτι θα πρέπει να αποδείξει στην ισπανική πρωτεύουσα ότι διαθέτει και την πνευματική ετοιμότητα για μια τέτοια πρόκληση.

Δεν χρειάζεται καμία ξεχωριστή αναφορά στην ποιότητα των ομάδων, πρόκειται για μια ποδοσφαιρική τιτανομαχία. Η Ρεάλ έχει το know how της διοργάνωσης, την ψυχολογία και το αβαντάζ της έδρας. Η Σίτι διαθέτει την τεχνογνωσία, το βάθος πάγκου και ξέρει να υπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Την περιμένει ένα δύσκολο βράδυ στη Μαδρίτη και θα χρειαστεί να ιδρώσει πολύ για να πάρει την πρόκριση. Η επιλογή 1Χ & να σκοράρει ο Βινίσιους στο 'Santiago Bernabeu', σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με Bet Builder στο 4.25

Εξ αναβολής αναμέτρηση στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική των playoffs. Με το εντός έδρας 1-1 στο ντέρμπι 'Δικεφάλων' με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε μια επτάδα αγώνων χωρίς νίκη. Τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν στις 20 Μαρτίου, με το 'διπλό' στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ένωση. Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό, Μαρσέιγ (2) και Άρη, αλλά και οι δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, με αυτή του Φαλήρου να χαρίζει στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στον τελικό χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Στην 2η θέση με 60 βαθμούς, στο -13 από την κορυφή και στο +6 από τον Παναθηναϊκό, ο 'Δικέφαλος' δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο στη συνέχεια των playoffs παρά μόνο την διατήρηση του ρυθμού ενόψει της 21ης Μαΐου και τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα δύσκολο διάστημα βίωσε και ο Ολυμπιακός. Οι ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, η ήττα στο ντέρμπι 'αιωνίων' και ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ έφεραν τους 'ερυθρόλευκους' σε δύσκολη θέση, ειδικά από τη στιγμή που οι εμφανίσεις τους εδώ και πολλές εβδομάδες είναι πολύ κάτω του αναμενομένου.

Την διαφαινόμενη γκέλα με τον 'Άγιαξ της Ηπείρου' την Κυριακή, όταν το 2-0 του 43' έγινε 2-2 στο 80', ξόρκισε ο… ξεχασμένος Ρόνι Λόπες που με ασύλληπτο βολέ στην κίνηση νίκησε τον Λοντίγκιν στην τελευταία φάση του αγώνα γράφοντας το τελικό 3-2. Ένα τρίποντο που έκρινε οριστικά την μάχη της κορυφής, αφού το +13 είναι αδύαντον να ανατραπεί ως το φινάλε. Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια κούραση στα τελευταία παιχνίδια του, παρατηρείται ένα ψυχολογικό άδειασμα, ενώ και οι απουσίες έχουν δυσκολέψει το ροτέισον του Λουτσέσκου. Ο 'Δικέφαλος' δεν έχει λόγους να αγχώνεται για την τελική κατάταξη στη Super League, ωστόσο ξέρει ότι
οφείλει να ανεβάσει ξανά στροφές προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός περιμένει απλά τον χρόνο για να πανηγυρίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στο πρωτάθλημα, ωστόσο έχει μπροστά του και ένα πολύ σημαντικό καλοκαίρι αλλαγών. Τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν αναμένεται να αποτελέσουν εισιτήριο παραμονής ή εξόδου για κάποιους παίκτες, αν και οι περισσότερες εξελίξεις που αφορούν το ρόστερ έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ντέρμπι εντυπώσεων, γοήτρου και… μελλοντικής ανάγνωσης στην Τούμπα, η νίκη είναι το ζητούμενο αλλά όχι και το μεγαλύτερο λάφυρο της αναμέτρησης για τους δύο μονομάχους. Τα pre game δεδομένα βγάζουν μια ισορροπία, που μπορεί να προκύψει και στο χορτάρι, συνυπολογίζοντας τις ανάγκες των δύο ομάδων ενόψει συνέχειας. Η συνδυαστική επιλογή ισοπαλία & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της
Stoiximan.

Νέο, βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές!

Θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο; Το Bet Builder ήρθε για να σου λύσει τα χέρια! Και τώρα σου δίνει ακόμη τη δυνατότητα να συνδυάσεις στοιχήματα Bet Builder με άλλες επιλογές Bet Builder και άλλα στοιχήματα στο ίδιο δελτίο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ