Από 1.70 μέχρι και 6.00 στην Τούμπα

Από 1.70 μέχρι και 6.00 στην Τούμπα

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Super League και Champions League.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Super League και Champions League.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:00): Εξ αναβολής ματς στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την αύρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και τους «ερυθρόλευκους» το κίνητρο για την κατάκτηση -και μαθηματικά- του πρωταθλήματος, μέσα στη Θεσσαλονίκη. Κακά τα ψέματα, Λουτσέσκου και Μαρτίνς δεν θέλουν να χάσουν. Ο Πορτογάλος ψάχνει και το «Χ» που του κάνει, για να πανηγυρίσει το τρίτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Και ο Ρουμάνος, να βάλει τέλος στο σερί των επτά ματς που έχει ο ΠΑΟΚ να γευθεί τη χαρά της νίκης.

Αρκετοί εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ θα πάει με άλλα… μυαλά στο ματς αυτό. Πως θα παίξει πιο επιθετικά σε σύγκριση με το ματς του Κυπέλλου. Βέβαια και οι δύο ομάδες, δεν φημίζονται για την ενέργειά τους και την τρομερή φυσική κατάσταση. Δείχνουν αμφότερες κουρασμένες από τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μου κάνει εντύπωση η απόδοση της ισοπαλίας. Το «Χ» στην Τούμπα έτσι, πληρώνει στον Stoiximan με 3,36 απόδοση!

Αγαπημένη επιλογή τα οφσάιντ. Το over 3.5 στο ματς πληρώνει με 1.70 απόδοση (Stoiximan) και φαίνεται εφικτό. Με την ίδια απόδοση πληρώνει και το over 1,5 οφσάιντ του Ολυμπιακού. Τα αγοράζω και τα δύο, σε μια επιλογή που πολλές φορές μας έχει πληρώσει από το πρώτο ημίχρονο.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:00): Πάμε με δύο ακόμη επιλογές. Έβαλε την γκολάρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πιθανό να παίξει ξανά στην Τούμπα. Ο Ρόνι Λόπες έχει κίνητρο. Ισχυρό μάλιστα. Όπου κι αν έπαιξε, έψαξε τρόπο να σκοράρει και πολλές φορές η μπάλα κάνει περίεργα παιχνίδια, σε παίκτες με ποιότητα υπάρχει και το καλό φεγγάρι. Με απόδοση 6.00 (Stoiximan) παρακαλώ το γκολ του Λόπες, είναι μια επιλογή που μπορούμε να βάλουμε κάτι. Αν δεν είναι βασικός μάλιστα, δεδομένο πως όταν μπει αλλαγή θα είναι σε υψηλότερη απόδοση.

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου, με ένα combo. Στο 4,20 (Stoiximan) ο συνδυασμός των παρακάτω γεγονότων. Over 1,5 γκολ στο ματς, over 5,5 κόρνερ ο ΠΑΟΚ και οver 4,5 κάρτες συνολικά. Διόλου απίθανα να τα δούμε. Αυτά για τα Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ξέχασε κανείς το πρώτο παιχνίδι στο Έτιχαντ; Είναι σχεδόν απίθανο για όποιον είδε αυτή τη ματσάρα να μπορεί να του φύγει από το μυαλό. Εφτά γκολ, πολλές φάσεις, δοκάρια και τελικό σκορ μάλλον… άδικο για τη Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, αλλά πηγαίνει στη Μαδρίτη με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα. Το 4-3 της δίνει μεν ένα προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά σίγουρα δεν της εξασφαλίζει τίποτα. Κυρίως απέναντι στη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Η φανέλα της βασίλισσας ζυγίζει… τόνους. Και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με την ανάσα κομμένη το ματς της Τετάρτης.

Η Ρεάλ έφυγε μάλλον ευχαριστημένη από το Μάντσεστερ με το τελικό 4-3 και λίγες μέρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας θέλει να φτάσει στην ανατροπή. Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Κάρλο Αντσελότι ακούει στο όνομα του Αλάμπα. Ο Αυστριακός τραυματίστηκε στο ματς… φιέστα με την Εσπανιόλ (4-0) και είναι αμφίβολος για τον ημιτελικό. Θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει θα πρόκειται για πολύ μεγάλη απώλεια, αφού είναι ο πλέον σημαντικός της άμυνας της Ρεάλ.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Η Σίτι πάει στο Μπερναμπέου για να κάνει το παιχνίδι της. Δεν θα κλειστεί, δεν το έχει κάνει ποτέ και γνωρίζει πως αν βρει χώρους θα μπορέσει να τελειώσει τη δουλειά. Καλύτερη σαν ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σίγουρα το παράδειγμα και της Παρί και της Τσέλσι, που προηγήθηκε 3-0 και αποκλείστηκε, θα έχει γίνει μάθημα για τον Πεπ. Ο Γουόκερ προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, αντίθετα δεν είναι έτοιμος ο Στόουνς που θα μείνει εκτός. Επιστρέφει πάντως τόσο ο Ζοάο Κανσέλο, που εξέτισε την ποινή του, όσο και ο Ρούμπεν Ντίας που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον προσαγωγό.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Πάει κανείς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου; Όταν απέναντί της έχει αυτή τη Μάντσεστερ Σίτι, που ίσως να τη βολέψει και καλύτερα το εκτός έδρας, τότε ναι πάει. Ιδιαίτερα στην τιμή που συναντάμε τη νίκη της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Γενικά θεωρώ τη φετινή Σίτι ως το φαβορί για να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι: να κατακτήσει το τρόπαιο. Πάμε στοίχημα λοιπόν με διπλό των Άγγλων σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ