Αντέχει η Φιορεντίνα

Αντέχει η Φιορεντίνα

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη League One Αγγλίας και τη Serie A Ιταλίας.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σάντερλαντ (21:45): Στο «Hillsborough», η Σέφιλντ υποδέχεται τη Σάντερλαντ με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Εκεί, όπου σε ένα παιχνίδι στο «Wembley» θα παίξουν τα πάντα για την άνοδο. Στο στοίχημα βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις και εδώ. Προ ημερών (6/5), η Σάντερλαντ πήρε το ματς στην έδρα της με 1-0, με γκολ του Στιούαρτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Κοινώς, εδώ παίζει για δύο αποτελέσματα.

Να μη ρισκάρει πολύ επέλεξε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά το «πλήρωσε» με ήττα με 1-0. Η Σάντερλαντ ήταν καλύτερη στα σημεία, αλλά όλα παραμένουν ανοικτά. Θυμίζουμε, η Σέφιλντ είχε πάρει με 3-0 το παιχνίδι στην έδρα της στην κανονική διάρκεια, όπως και η Σάντερλαντ το αντίστοιχο δικό της με 5-0. Τώρα, όμως, δεν παίζουν ρόλο αυτά. Είναι ένα ματς που κρίνει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Θα μετρήσει σαφώς και η έδρα, θα μετρήσει και η ποιότητα, όπως και ποιος το θέλει περισσότερο, όπως και η τύχη. Όλα παίζουν ρόλο. Ο Ντάρεν Μουρ συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια, στάθηκε στη δύσκολη ατμόσφαιρα στην έδρα της Σάντερλαντ και τόνισε πως δύσκολο βράδυ θα έχει και η Σάντερλαντ. Το γήπεδο είναι ήδη sold out και θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στην Championship.

Η Σάντερλαντ πήρε το πρώτο ματς με γκολ του Στιούαρτ. Και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο τέρμα, αλλά δίχως επιτυχία. Είναι σε φόρμα (αήττητη από τις 19/2) και δείχνει σε καλή κατάσταση. Βέβαια, και ο Άλεξ Νιλ ξέρει ότι εδώ είναι άλλο ματς, μία ιδιαίτερη κατάσταση. Και περιμένει μεγάλη πίεση, και από την ομάδα της Σέφιλντ, αλλά και από τον κόσμο. Προς επιστροφή ο Μπρόουντχεντ (είχε χάσει τον πρώτο αγώνα).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σάντερλαντ (21:45): Δυνατές ομάδες και οι δύο. Το 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Σάντερλαντ της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά ως εκεί. Θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα αν επιδιώξει να παίξει μόνο άμυνα. Δεν το πιστεύω, πάντως. Η Σέφιλντ καλείται να ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το G/G στο 1.83 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Φιορεντίνα – Ρόμα (21:45): Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Φλωρεντία ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για μια θέση στην Ευρώπη. Με τη Φορεντίνα να παίζει το τελευταίο της χαρτί για να καταφέρει, έχοντας μπει σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν κάνει οι βιόλα, οι δύο εκ των οποίων ήταν εντελώς εκτός προγράμματος. Αν εξαιρέσουμε την ήττα με 1-0 από τη Μίλαν στο Μιλάνο, η Φιορεντίνα ηττήθηκε από τη Σαλερνιτάνα που παλεύει για την παραμονή και δέχτηκε τέσσερα γκολ μέσα στην έδρα της από την Ουντινέζε.

Πλεόν πηγαίνει να παίξει με τη Ρόμα έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους. Και θέλοντας μόνο τη νίκη, αφού δεν της αρκεί ούτε η ισοπαλία. Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπντόρια και κλείνει η σεζόν με εντός έδρας ματς απέναντι στη Γιουβέντους. Μόνο εύκολο δεν το λες το πρόγραμμα. Η Ρόμα προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τη Φέγενορντ. Στο πρωτάθλημα, όμως κι εκείνη έχει… αυτοκτονικές τάσεις.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Φιορεντίνα – Ρόμα (21:45): Τρία ματς χωρίς νίκη, με το τελευταίο της αποτέλεσμα να είναι το εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Μπολόνια. Παραμένει εντός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά είδε την Αταλάντα να την πιάνει μετά τη νίκη επί της Σπέτσια. Και η Φιορεντίνα είναι στο -3. Ακολουθούν τα ματς με Βενέτσια και Τορίνο, θεωρητικά το ματς αυτό με τη Φιορεντίνα είναι το πιο δύσκολο μέχρι το φινάλε για την ομάδα του Μουρίνιο.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Μοιρασμένες οι αποδόσεις, σε ένα παιχνίδι που κρίνονται πολλά. Ειδικά για τη Φιορεντίνα είναι το ματς που θα κρίνει το αν θα παραμείνει μέσα στο στόχο της μέχρι το φινάλε. Με ήττα οι γηπεδούχοι σχεδόν οριστικά βγαίνουν εκτός μάχης για την Ευρώπη. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, με… αρκετή ισοπαλία. Θα πάμε στοίχημα με 1Χ Διπλή Ευκαιρία και under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.00 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ