Ντέρμπι με Super Ενισχυμένες στη Stoiximan & τελικός Γιούβε-Ίντερ σε Live Streaming*

Ντέρμπι με Super Ενισχυμένες στη Stoiximan & τελικός Γιούβε-Ίντερ σε Live Streaming*

Ανάλυση και προγνωστικά για τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός & ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά και τον τελικό του Coppa Italia.

Ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των playoffs. Ο Δικέφαλος μοιάζει να βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο. Βγαίνει η κούραση της σεζόν και η υπερπροσπάθεια της Ευρώπης, ενώ οι απουσίες έχουν ‘κλείσει’ το ροτέισον του Λουτσέσκου με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται συγκεκριμένοι παίκτες. Στην ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη!

Ειδικότερα, σε επίπεδο Super League μετράει τέσσερις ήττες και το 1-1 με την ΑΕΚ εντός, στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Με 60 βαθμούς είναι στην 2η θέση και το +5 από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα κινδυνέψει από τους πράσινους, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να ανεβάσει στροφές καθώς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αντιμετωπίζει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στον τελικό του Κυπέλλου.

Super Ενισχυμένες: Να δεχτούν κάρτα Κούρτιτς & Ματίγια στο 6.50 (από 5.20)

Μετά το ματς της Λεωφόρου, ο Άρης ηττήθηκε και στο Κλ. Βικελίδης. Αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό, με σκορ 0-1. Αποκαρδιωτική η εμφάνιση, πολλές οι ακατανόητες επιλογές του Μπούργος και γκρίνια στις εξέδρες. 

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με πειραματική ενδεκάδα, παίκτες από την Β’ ομάδα και αρκετούς ακόμη που είχαν μικρό συμμετοχής στη σεζόν, εντούτοις ο Άρης δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αφεντικό στο ματς… Είναι ακόμη 4ος αλλά ισοβαθμεί στους 53 με την 5η ΑΕΚ και η υπόθεση της Ευρώπης έγινε πια πολύ ζόρικη.

Απογοήτευση και πίεση συνοδεύουν ΠΑΟΚ και Άρη φτάνοντας στο μεταξύ τους ντέρμπι. Τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και για τους δύο, έστω και για διαφορετικούς λόγους. Περιμένουμε ένα νευρικό 90λεπτο στην Τούμπα, με πολλή σκοπιμότητα, λάθη και ελάχιστο ρίσκο. Η επιλογή Χ ημίχρονο & over 4,5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Χωρίς πίεση κόντρα στο πράσινο αήττητο

Τέταρτο φετινό ντέρμπι αιωνίων για τη φετινή σεζόν, αυτό που διεξάγεται το βράδυ (21:00) της Τετάρτης στο Φάληρο. Δύο 0-0 και μια εντός έδρας νίκη για τους πράσινους στα τρία προηγούμενα. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ φτάνουν στο ματς από ένα εμφατικό 2/2 στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα επικράτησαν 0-1 στην Τούμπα σφραγίζοντας μαθηματικά το πρωτάθλημα και μετά με το ίδιο σκορ πέρασαν από το ‘Κλ. Βικελίδης’, όπου ο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον.

Super ενισχυμένες:  Να σκοράρουν και οι 2 & συνολικά γκολ Over 2.5 στο 3.65 (από 2.92)

Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων, μετά και το 0-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Σε αυτό το διάστημα έχει τα δύο τρίποντα στο Κύπελλο με τη Λαμία και την πρόκριση στον τελικό της 21ης Μαΐου, ενώ για το πρωτάθλημα ο απολογισμός είναι πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το ‘τριφύλλι’ έχει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά ξέρει ότι πρέπει να προσέξει. Με 55 βαθμούς είναι στην 3η θέση, στο +2 από Άρη και ΑΕΚ που ακολουθούν στους 53.

Απαλλαγμένος από την πίεση, ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάζεται αδιάφορος αλλά πιο επικίνδυνος. Ο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει αρκετούς από τους βασικούς του που πήραν ανάσες με τον Άρη. 

Ο Παναθηναϊκός είναι σε θετικό μομέντουμ, όμως έβγαλε μια ψυχολογική κόπωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η έλλειψη ενός φορ με το εύκολο γκολ τον προβληματίζει, ενώ θέλοντας και μη αρχίζει σιγά σιγά να σκέφτεται και τον τελικό του Κυπέλλου. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός & over 1,5 γκολ, στο 2.57 της Stoiximan.

Live Streaming* o τελικός Γιουβέντους-Ίντερ

Στις 22:00 διεξάγεται στο Olimpico της Ρώμης ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Φιναλίστ οι Γιουβέντους και Ίντερ, σε ένα derby d’Italia με φόντο τον πρώτο χρονικά εγχώριο τίτλο. Οι μπιανκονέρι εξεασφάλισαν την 4η θέση στη Serie A και το εισιτήριο για το Champions League, στόχος που ήταν και το αγωνιστικό ταβάνι της φετινής ομάδας. 

Μετά από τρεις σερί νίκες και τέσσερις συνολικά στα πέντε προηγούμενα, ηττήθηκαν στη Γένοβα από τη Τζένοα, που ‘καιγόταν’ για βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Super Ενισχυμένες: Να κριθεί στα πέναλτι στο 6.90 (από 5.50)

Η Ίντερ δίνει συγκλονιστική μάχη κορυφής με τη Μίλαν. Γύρισε το ματς από το 0-2 με την Έμπολι, επικράτησε 4-2 και είναι στο -2 από τους ‘ροσονέρι’ δύο στροφές πριν το φινάλε. Παίζει με Κάλιαρι και Σαμπντόρια, ενώ η Μίλαν έχει να αντιμετωπίσει Αταλάντα και Σασουόλο. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου θριάμβευσε 3-0 της συμπολίτισσας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Γιουβέντους φτάνει στη διεκδίκηση του τροπαίου ως αουτσάιντερ. Διαθέτει πάντα τη δυναμική της μεγάλης ομάδας και θέλει πολύ να κλείσει αυτή τη μεταβατική σεζόν με μια σημαντική επιτυχία. 

Η Ίντερ είναι ανώτερη συνολικά, πιο δουλεμένη και με περισσότερες λύσεις, ενώ με τη σειρά της θέλει το Κύπελλο αφού η υπόθεση της Serie A δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι της. Υπερέχει στη μεσαία γραμμή και εκεί μπορεί να κριθούν όλα. Η επιλογή αν σκοράρει ο Τσαλχάνογλου και goal/goal, σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan. 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ