Νίκη για να… ελπίζει

Νίκη για να… ελπίζει

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία.

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45): Να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών που είχε η Μάντσεστερ Σίτι θέλει η Λίβερπουλ και να μειώσει και πάλι στον πόντο. Συγκλονιστικό το φινάλε στην Premier League, ιδανικό για όλους εμάς τους ουδέτερους. Στο στοίχημα προφανώς και η ομάδα του Κλοπ και του Τσιμίκα δίνεται πιο μπροστά. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 4-0, με δύο γκολ του Ζότα και ένα από Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαν Ντάικ.

Η Σαουθάμπτον έχει σωθεί μαθηματικά. Καλά, όχι ότι θα έπεφτε με τις ομάδες που έχει από κάτω της. Εδώ και σχεδόν 70 μέρες έχει μεγάλη πτώση στην απόδοσή της. Ηττήθηκε 3-0 από την Μπρέντφορντ και πριν είχε χάσει 2-1 εντός από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει μόλις μία νίκη, το 1-0 επί της Άρσεναλ, σε 10 παιχνίδια! Σκεφτείτε πόσο καλή παρουσία είχε πριν για να έχει κάνει ένα τέτοιο σερί και να μην κινδυνεύει.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έχει ισχυρό κίνητρο. Μετά το 2-2 στο Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι, αν κερδίσει μειώνει στον πόντο. Και τελευταία αγωνιστική (Λίβερπουλ-Γουλβς, Σίτι-Άστον Βίλα) θα κριθεί ο τίτλος, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα μπροστά. Πήρε το FA Cup κερδίζοντας στα πέναλτι την Τσέλσι, με τον Κώστα Τσιμίκα να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι! Ζει το όνειρό του! Στο πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι» νίκησαν 2-1 την Άστον Βίλα και επέστρεψαν στις νίκες μετά το 1-1 με την Τότεναμ. Είναι σε φοβερή κατάσταση, πάντως, με τελευταία ήττα της το 1-0 από τη Λέστερ στις 28 Δεκεμβρίου!! Εκτός Σαλάχ και Φαν Ντάικ, το ίδιο και ο Φαμπίνιο, αμφίβολος ο Ρόμπερτσον. Αλλά υπάρχει ο Τσιμίκαρος να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45): Στηρίζω τη Λίβερπουλ στο ματς αυτό. Γενικότερα επί εποχής Κλοπ δείχνει απίστευτη βελτίωση, τεράστια σταθερότητα και απίθανη συνέπεια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη ομάδα να φτάσει στα κόκκινα τη Σίτι. Και εμείς βλέπουμε αυτήν την επική μάχη ανάμεσα σε δύο καταπληκτικές ομαδάρες. Επιστρέφω. Είπα θα στηρίξω τη Λίβερπουλ. Κερδίζει και τα παίζει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική. Πάμε στοίχημα με 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό στο 2.00 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Νότιγχαμ – Σέφιλντ (21:45): Ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των playoffs ανόδου στο ‘City Ground’, ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ στον τελικό. Η Νότιγχαμ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, επικρατώντας 2-1 στο ‘Bramall Lane’. Άφησε την μπάλα στους γηπεδούχους και ήξερε πως να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά τους στην αντεπίθεση. Κόλμπακ (10′) και Τζόνσον (71′) της χάρισαν το προβάδισμα, πριν μειώσει ο Μπέργκε στις καθυστερήσεις. Με το τελικό σκορ να αδικεί την ομάδα του Στιβ Κούπερ. Στην κανονική περίοδο, η Νότιγχαμ ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 4η θέση με 80 βαθμούς και ρεκόρ 23Ν-11Ι-12Η με γκολ 73-40. Ντέιβις, Γκράμπαν και Λόου παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, αμφίβολος ο σημαντικός Γέιτς.

Με την πλάτη στον τοίχο φτάνει στην αναμέτρηση η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έπεσε στην παγίδα στο πρώτο ματς, καθώς πήρε την πρωτοβουλία και μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να μπορεί να υποστηρίξει την επιλογή της. Οι απουσίες στη γραμμή κρούσης έφεραν κακές τελικές αποφάσεις και μαζί έδωσαν το δικαίωμα στη Νότιγχαμ να φεύγει άνετα στην κόντρα. Το πρόβλημα είναι πως οι Μπρούστερ, Μπογκλ, ΜακΜπέρνι και ΜακΓκόλντρικ θα λείψουν και τη ρεβάνς, ενώ εκτός μάχης παραμένουν και οι Γκουντ, Ο’Κόνελ. Οι ‘λεπίδες’ με 75 βαθμούς τερμάτισαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ 21Ν-12Ι-13Η και γκολ 63-45.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Νότιγχαμ – Σέφιλντ (21:45): Αυτό που προσπαθεί να πετύχει η Νότιγχαμ έμοιαζε αδιανόητο στην αρχή της σεζόν. Τότε που η εικόνα της ήταν τραγική αγωνιστικά και έδινε την εντύπωση ότι θα παλέψει για τη σωτηρία! Η αλλαγή στον πάγκο αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από ευεργετική, καθως ο Κούπερ βρήκε τα κουμπιά των παικτών του και πραγματικά μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νότιγχαμ διέγραψε πορεία πρωταθλητισμού στο υπόλοιπο της σεζόν, παρουσιάζοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η Σέφιλντ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μισό της σεζόν και πέτυχε τον στόχο των playoffs. Είναι έμπειρη ομάδα, ικανή στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και με κενά στην άμυνα.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων είναι πολύ δύσκολη. Οφείλουν να ψάξουν τη νίκη και παράλληλα αντιμετωπίζουν απουσίες επιθετικά, τη στιγμή που η Νότιγχαμ είναι… μανούλα στο reactive παιχνίδι και την εκμετάλλευση των χώρων. Η αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων είναι στα ύψη, έχουν ενθουσιασμό και μομέντουμ, ενώ ο κόσμος δίνει την έξτρα ώθηση στο χορτάρι. Τα δεδομένα δείχνουν τελικό για τη Νότιγχαμ και οι αποδόσεις υπέρ της είναι δελεαστικές. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & over 1,5 γκολ στο 2.82 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ