Με το 2.30 στον τελικό

Με το 2.30 στον τελικό

Η ώρα του πρώτου από τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς έφτασε

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα στον τελικό Europa League.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς (22:00): Η ώρα του πρώτου από τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς έφτασε. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς δίνουν ραντεβού στο Σάντσεθ Πιθχουάν της Ισπανίας για να διεκδικήσουν το Europa League, με τον κόσμο των δύο ομάδων να έχει κατακλύσει την πόλη. Και την ατμόσφαιρα να αναμένεται μαγική. Δύο εξαιρετικές ομάδες, τουλάχιστον με όσα έδειξαν με την παρουσία τους στον θεσμό. Η μεν Άιντραχτ πηγαίνει στον μεγάλο τελικό έχοντας αποκλείσει στα νοκ άουτ Μπαρτσελόνα, Μπέτις και Γουέστ Χαμ.

Καταπληκτική η πορεία της και τελικός μετά από 42 χρόνια για τη γερμανική ομάδα. Το 1980 η Άιντραχτ είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA. Εκτός φυσικά από το τρόπαιο, οι Γερμανοί διεκδικούν στον τελικό και την εκ νέου ευρωπαϊκή συμμετοχή τους. Δεν κέρδισαν εισιτήριο μέσω Bundesliga, θα το κάνουν αν κατακτήσουν το Europa League. Ο κόσμος που θα βρεθεί στην Ισπανία θα είναι κατά πολύ περισσότερος από τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η Άιντραχτ. Υπάρχει πρόβλεψη ακόμα και για 100.000 Γερμανούς!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς (22:00): Πέμπτος ευρωπαϊκός τελικός στην ιστορία της Ρέιντζερς, η οποία έχει αγωνιστεί τρεις φορές σε τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων, το οποίο έχει κατακτήσει μία και μια φορά σε τελικό UEFA. Το 2008, όταν έχασε από τη Ζενίτ με 2-0. Επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό έπειτα από 14 χρόνια, έχοντας κάνει την έκπληξη στα ημιτελικά. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Λειψίας, γυρίζοντας το εις βάρος της 1-0 από τη Γερμανία, με το 3-1 της Σκωτίας. Για τη Ρέιντζερς ακολουθεί κι άλλος τελικός, αυτό του Κυπέλλου στη χώρα τους, το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Χαρτς.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Άιντραχτ σου δίνει εδώ και καιρό την εντύπωση πως… ζει γι’ αυτό το τρόπαιο. Πως σχεδόν άφησε στη μοίρα της την Bundesliga και την πορεία της εκεί, για να αφοσιωθεί στο Europa League και στο πως θα φτάσει μέχρι τέλους. Έφτασε. Της μένει ακόμα ένα παιχνίδι για να κατακτήσει το τρόπαιο. Μεσοεπιθετικά είναι εξαιρετικές και οι δύο ομάδες, η Ρέιντζερς σίγουρα θα παίξει λίγο πιο αμυντικά τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Αυτό το πάθος που βγάζουν οι Γερμανοί και οι προκρίσεις που έχουν κάνει απέναντι σε ομάδαρες θεωρώ πως θα ολοκληρωθεί στον τελικό. Στήριξη στην Άιντραχτ στοιχηματικά και μάλιστα από την κανονική διάρκεια. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.30 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ