ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με 22-2, έχοντας μια ήττα περισσότερη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, μετά τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους στην Ευρωλίγκα και με τον Βόβορα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα παλέψουν για τον τίτλο ώστε να σώσουν μια καταστροφική χρονιά. Ξεπέρασαν με σχετική άνεση το εμπόδιο του Άρη, επικρατώντας με 2-0 στη σειρά των προημιτελικών. Οι «πράσινοι» έκαναν δύσκολα το 1-0 και αντιμετώπισαν ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες στο Game 2 το οποίο κέρδισε η Λάρισα με 84-77.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Η Λάρισα τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής περιόδου στην Basket League και έτσι δοκιμάστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Με τη σειρά στα προημιτελικά να ολοκληρώνεται στις δύο νίκες, επικράτησε με 71-63 στη Ρόδο και 83-82 (παράταση) στο δεύτερο ματς κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά, αφού υπάρχει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε με 87-77, αλλά επέστρεψε με εκπληκτική εμφάνιση και έδειξε τι είναι ικανή να κάνει. Η σειρά είναι στο 1-1 και οι δύο ομάδες ψάχνουν για το προσπέρασμα. Πλέον, η πίεση έχει περάσει στους γηπεδούχους και περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Παρασκευής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming:| Παπαντωνίου: «Κατάθεση ψυχής στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

«Μεγάλη νίκη. Την αξίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και δίκαια κερδίσαμε και ισοφαρίσαμε την σειρά με τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Ντεβόντε Γκριν και του Τζέιλεν Χάντσον μας έδωσαν πολύτιμες λύσεις που κάλυψαν και την απουσία του Θοδωρή Ζάρα. Ήμασταν εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε ψυχολογία.

Στο τέλος καταφέραμε με ψυχραιμία να κρατήσουμε το προβάδισμα βάζοντας μεγάλα σουτ και παίζοντας καλή άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Πρέπει να βρούμε λύση στο μαρκάρισμα του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Ντάριλ Μέικον που είναι σε τρομερή κατάσταση.

Περιμένουμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Στο ΟΑΚΑ θα γίνει πραγματική μάχη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πέραν της ιστορικής νίκης στα ημιτελικά των PlayOffs επί του Παναθηναϊκού, η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μας ήταν η παρουσία του κόσμου, που μας έδωσε ώθηση και δημιούργησε μια τρομερή μπασκετική ατμόσφαιρα και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτή την τεράστια νίκη. Ανυπομονούμε να γεμίσουν ξανά το γήπεδο μας την Κυριακή».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ