Τίτλος ή… συνέχεια;

Τίτλος ή… συνέχεια;

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το NBA και την Α Βραζιλίας.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Η Ευρώπη μας έκανε τα χατίρια και μας πλήρωσε, ενώ το NBA μας έχει πληγώσει για 2 πόντους, στα δύο τελευταία ματς. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Οι Σέλτικς υποδέχονται τους Ουόριορς στο Game 6 της σειράς των τελικών του NBA και τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Μπορεί όλα να τελειώνουν σήμερα το βράδυ, μπορεί να έχουμε παράταση. Η σειρά έχει φτάσει στο 3-2 υπέρ των Ουόριορς, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν ξανά στον θρόνο του πρωταθλητή. Από την άλλη, οι Σέλτικς παίζουν τα ρέστα τους στο ματς. Έχουν μία τελευταία ευκαιρία να κρατηθούν ζωντανοί και να δώσουν ακόμα μια ζωή στο όνειρο. Η Βοστόνη θα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το ματς και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όλους. Έχουμε ήδη ξεχωρίσει ειδικά παικτών για το Game 6 και πάμε να δούμε τι έχουμε στα προγνωστικά NBA.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Ας δούμε τι έχουμε για τις δύο ομάδες. Οι Σέλτικς, ξεκίνησαν δυνατά την σειρά, έκαναν δύο πολύ καλά ματς και τρία άσχημα. Το κακό για εκείνους είναι ότι στα δύο τελευταία ματς δεν ήταν καθόλου καλοί. Δεν έχουν περάσει καν τους 100 πόντους και δυσκολεύονται να κρατήσουν το ματς στα μέτρα τους και κυρίως έδωσαν την δυνατότητα στους Ουόριορς να κερδίσουν σε ψυχολογία. Αντίθετα εκείνοι δεν μοιάζουν να έχουν την ίδια ενέργεια που έδειξαν στην αρχή και ήταν εκείνο το στοιχείο που έκανε την διαφορά. Το πρόβλημα της διάθεσης και της ενέργειας θα λυθεί με τον κόσμο της Βοστόνης, αλλά θα πρέπει κάποιος να βγει μπροστά. Ο Τέιτουμ, ο Σμαρτ και ο Μπράουν δεν είναι στα καλύτερα τους, κάνουν μέτρια ματς και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, λίγα έχουν μείνει στην φαντασία, οι ομάδες γνωρίζονται και μετράει ποιος θα είναι σε καλύτερη ημέρα.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Οι Ουόριορς έχουν το πλεονέκτημα. Δεν είναι το φαβορί, αλλά βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση, που δεν ήταν καλή για εκείνους. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-1, έχασαν στην έδρα τους, αλλά η εμπειρία τους μίλησε. Κάρι, Τόμπσον, μαζί με τον Ουίγκινς, που έχει βγει μπροστά, κατάφεραν να δώσουν αυτό που έλειπε και οδηγούν την ομάδα τους ξανά προς την κορυφή. Ότι και να πούμε για τους Ουόριορς θα είναι λίγο. Έχουν την εμπειρία, έχουν παίκτες που έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή την κατάσταση και ανυπομονούν για αυτό το ματς. Λίγοι από τους Ουόριορς θα έχουν άγχος, οπότε θα μοιραστεί η κατάσταση. Οι Σέλτικς παρόλο που έχουν την έδρα, θα έχουν πίεση. Είναι εκείνοι που έχασαν δύο συνεχόμενα ματς, είναι εκείνοι που είναι με την πλάτη στον τοίχο και είναι εκείνοι που δεν το έχουν κάνει ξανά.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Στο σημείο που φτάσαμε όλα είναι ανοιχτά. Θέλει και λίγο ένστικτο η κατάασταση. Θα πάμε στοίχημα μπάσκετ, με «διπλό» των Ουόριορς, με χάντικαπ στο +8.5, μαζί με Over 198.5 πόντους και απόδοση στο 1.91 (Stoiximan). Λογικά οι Ουόριορς θα πάνε για να το τελειώσουν. Τουλάχιστον θα το παλέψουν μέχρι το τέλος.

Μάθε τα πάντα για την Betshop

Αβαΐ – Φορταλέζα (01:00): Για την 12η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Ressacada Stadium’. Με το σπουδαίο ‘διπλό’ στην έδρα της Μποταφόγκο, η Αβαΐ έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Διάστημα στο οποίο είχε απολογισμό τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Έτσι το εξαιρετικό της ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, ωστόσο τώρα ποντάρει σε μια νέα αρχή. Είναι στην 11η θέση και εντός της ζώνης που οδηγεί στο Copa Sudamericana. Αυτός είναι και ο βασικός της στόχος. Ανήκει σε ένα γκρουπ έξι ομάδων με 14 βαθμούς, που βρίσκονται ανάμεσα στην 9η και την 14η θέση. Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -4 από την πρόκριση στο Cop Libertadores. Στοιχείο που δείχνει πόσο σκληρό και απρόβλεπτο είναι το πρωτάθλημα. Στις 4Ν-2Ι-5Η το ρεκόρ της, με γκολ 12-15. Μπρεσάν, Μπρούνο Σίλβα και Ζαν Πιέρ είναι εκτός μάχης.

Ζόρια πολλά έχει μπροστά της η Φορταλέζα. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της κατέκτησε τους 6 από τους 7 βαθμούς που έχει συνολικά. Και μοιραία την κρατούν στην τελευταία θέση της κατάταξης, στο -5 από τη Φλαμένγκο και τη γραμμή σωτηρίας. Στις 5/6 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Φλαμένγκο με σκορ 1-2. Ακολούθησαν οι εντός έδρας ισοπαλίες με Γκοϊάς και Ατλέτικο Παραναένσε. Μοιάζει να απέκτησε σφυγμό πλέον, αλλά ακόμη έχει μπόλικο δρόμο να διανύσει. Το ρεκόρ της μεταφράζεται σε 1Ν-4Ι-6Η, με γκολ 7-13. Ντεπιέτρι, Τίνγκα και ντε Βάργκας είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση στη Φλοριανάπολις.

Αβαΐ – Φορταλέζα (01:00): H Αβαΐ έχει προλάβει να δείξει και τα δύο της πρόσωπα μετά από 11 αγωνιστικές. Σε κάθε αποτέλεσμα κοινό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα παιχνίδια της κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ικανοποιητική η λειτουργία της από τη μέση και μπροστά, όχι όμως και στα μετόπισθεν όπου εμφανίζει προβλήματα. Η Φορταλέζα το παλεύει, αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπολείπεται ποιότητας για τις ανάγκες της κατηγορίας. Είναι σκληρή και δεν παραδίνεται αμαχητί, ωστόσο η επιθετική δυσλειτουργία της αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειες της. Ανασταλτικά προσπαθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστη.

Μάθε τα πάντα για τη winmasters

Με εξαίρεση τη φόρμα, δεν δικαιολογείται πλήρως ο φαβοριτισμός της Φορταλέζα. Με τους γηπεδούχους μάλιστα να προσφέρονται σε τιμές που αγγίζουν το 3.25. Η συνολική εικόνα των ομάδων ‘λέει’ πως το ρίσκο στον άσο έχει αξία. Εντούτοις το ματς είναι όντως δύσκολο και η φιλοξενούμενη έχει τις πιθανότητες της. Το στυλ της Αβαΐ και η ψυχολογία της Φορταλέζα μας οδηγούν σε ένα παιχνίδι τερμάτων και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 1.95 της Stoiximan.

Δες το αναλυτικό Novibetreview

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ