Τρίτο ραντεβού στο Φάληρο

Τρίτο ραντεβού στο Φάληρο

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα στο Game 3 των τελικών της Βasket League.

Τελικοί πλέι οφ πράξη τρίτη απόψε και ίσως και τελευταία. Με βάση την διαφορά που έχουν δείξει οι δύο ομάδες όλη την σεζόν αλλά και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ο Ολυμπιακός δύσκολα δεν θα στεφθεί πρωταθλητής από απόψε. Ο Παναθηναϊκός είχε χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 και να αλλάξει την ροή, προηγήθηκε 14 πόντους στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα, αλλά και πάλι ηττήθηκε. Δύσκολα λοιπόν θα μπορέσει απόψε να αντισταθεί και αυτό θα παίξει ρόλο στο στοίχημα.

Όταν οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το μπάσκετ που μπορούν, αδυνατούν να τους σταματήσουν οι «πράσινοι». Με την δύναμη της έδρας, καθώς το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο από άκρη σε άκρη και την ψυχολογία που έχουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, θεωρώ πως έστω και δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν το 3-0 και να φτάσουν στην κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος για την ομάδα τους.

Το χάντικαπ άνοιξε στους -11,5 πόντους και θα το μειώσω ελαφρώς για περισσότερη ασφάλεια. Είναι μέσα στις δυνατότητες αυτού του Ολυμπιακού που θα έχει και τον Ζαν Σαρλ, αλλά κυρίως τον ΜακΚίσικ σε καλύτερη κατάσταση μετά το διάστρεμμα να επικρατήσει με τουλάχιστον οκτώ πόντους. Από εκεί και έπειτα, θα συνδυάσω το ποντάρισμά μου με το σύνολο των πόντων. Στο πρώτο παιχνίδι μπήκαν 135 λόγω εκατέρωθεν αστοχίας και στο δεύτερο 150.

Δες τα κορυφαία ειδικά για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ

Δεν περιμένω πως θα «ανοίξει» απόψε τόσο πολύ, όμως είναι στις δυνατότητές του Παναθηναϊκού να φτάσει τους 65-70 πόντους. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι με την… φόρα που έχουν εύκολα μπορούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τους 75, άρα το εναλλακτικό όριο που επέλεξα θα ξεπεραστεί. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους –7,5 πόντους, μαζί over 141,5 στο σύνολο του σκορ, που πληρώνει στο 1.90 (Stoiximan). Αυτή θα είναι η επιλογή μου στα προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Μπάσκετ.

Δες την απόδοση της winmasters για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ