«Κλειστά» για το 2.12

«Κλειστά» για το 2.12

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Έμελεκ – Ατλέτικο Μινέιρο (01:15): Στη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες έχουμε μπει και εδώ παίζεται το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει ισχυρό φαβορί. Αλλά ξέρετε τι λέμε πάντοτε και για το στοίχημα: Αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Κοντράρονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Έμελεκ από το Εκουαδόρ πέρασε ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο με 8 βαθμούς, πίσω από τους 18 της Παλμέιρας, μπροστά από Ντεπορτίβο Τάτσιρα (7) και Ιντεπεντιέντε (1). Στο πρωτάθλημα, όμως, δεν είναι στα καλύτερά της. Έχει 23 βαθμούς σε 15 αγώνες (6-5-4, 23-15 γκολ), 7 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο και πιο πριν είχε διαλύσει με 7-0 την Ιντεπεντιέντε. Το ματς που της έδωσε την πρόκριση. Και επειδή παίζει τώρα με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, ενημερωτικά να αναφέρουμε πως στον όμιλο, απέναντι στην Παλμέιρας, έκανε δύο ήττες: 3-1 εντός, 1-0 εκτός.

Πάμε και στην Ατλέτικο Μινέιρο που προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες. Οι δύο στο πρωτάθλημα, η μία στο Κύπελλο. Και οι 3 εντός έδρας, οι δύο από αυτές κόντρα στην Φλαμένγκο: 2-0 στο πρωτάθλημα, 2-1 στο Κύπελλο, στον πρώτο αγώνα. Στη φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες, δεν θάμπωσε, αλλά πέρασε ως πρώτη με 11 βαθμούς στην ισοβαθμία με την Ντεπόρτες Τολίμα και πάνω από Ιντεπεντιέντε Βάλε (8) και Αμέρικα Μινέιρο (2). Στο πρωτάθλημα, έχει μπει με 24 βαθμούς σε 14 αγώνες (6-6-2) και 22-16 γκολ. Έχει απόσταση από την κορυφή.

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Έμελεκ – Ατλέτικο Μινέιρο (01:15): Αρχικά σκέφτηκα να πήγαινα στο «διπλό», ποντάροντας στην ανωτερότητα και τη φόρμα της Ατλέτικο Μινέιρο. Μου αρέσει και το 2-3 γκολ, αλλά τελικά καταλήγω στο Πρώτο γκολ μέχρι το 31’ στο 1.83 (bet365). Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή και όπου μας βγάλει.

Το Crazy Time σου συστήνεται

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς (03:30): Έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Σάντος στο τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα την είχε διαλύσει με 4-0 ξανά εντός για το κύπελλο. Αυτή τη φορά το ματς πήγε διαφορετικά, καμία δεν βρήκε χώρους και ήταν αναμενόμενο να πάει έτσι το ματς. Στα 17 τελευταία ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχει υποστεί μόλις μια ήττα, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Αντιμετώπισε την Μπόκα και στον όμιλο της διοργάνωσης, όπου έμεινε στη 2η θέση, καθώς την τελευταία αγωνιστική έφερε ισοπαλία εντός με την Όλγουεϊς Ρέντι και η Μπόκα κέρδισε την Κάλι και έτσι πήρε αυτή την πρωτιά. Τώρα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα με μηδέν παθητικό ιδανικά για να μπορέσει να πάει στο «Μπομπονέρα» με πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς (03:30): Έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς στο εντός έδρας με την Ουνιόν και ηττήθηκε με 1-2 στο πρωτάθλημα. Το ματς είχε μεγάλη ένταση, τρία πέναλτι, με το δεύτερο των φιλοξενούμενων να καταλογίζεται στις καθυστερήσεις, όπου έφερε θύελλα αντιδράσεων. Το αφήνει πίσω της βέβαια αυτό το αποτέλεσμα και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Λιμπερταδόρες που είναι και ο μεγάλος της στόχος, αλλά εξαιρετικά δύσκολος. Στον όμιλο πήρε την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική, ενώ θα μπορούσε να μείνει ακόμα και εκτός συνέχειας αν δεν κέρδιζε. Θα πάει για να ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα και με την βοήθεια του κόσμου της στη ρεβάνς να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Δες το αναλυτικό review της Sportingbet

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς (03:30): Θα γίνει μεγάλη μάχη. Γνωρίζονται άριστα οι δύο ομάδες, έχουν παίξει ήδη δύο φορές και δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα ρισκάρει καμία λογικά στην αρχή. Πάμε στοίχημα με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.12 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ