Με τον διπλασιασμό

Με τον διπλασιασμό

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

Σέντραλ Κόρδοβα – Αρχεντίνος Τζούνιορς (01:00): Ισόβαθμες στους 7 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές οι δύο ομάδες και απόλυτη ισορροπία σε όλα. Από δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες και οι δύο. Και μάλιστα; Έχοντας και ίδιο ρεκόρ γκολ. 5-5 είναι τα γκολ τους σε άμυνα και επίθεση. Η Σέντραλ Κόρδοβα βρήκε δύο γκολ στο φινάλε και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ταγιέρες την προηγούμενη αγωνιστική.

Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 42′, μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το 0-0 αλλά δύο γκολ του Ριάνιο, το πρώτο στο 84′ και το δεύτερο στο 90′ έφεραν το τελικό 0-2. Μέσα στην έδρα της πάντως δεν τα πάει καθόλου καλά. Εντός 2022 έχει μόλις δύο νίκες στο γήπεδό της και ψάχνει την τρίτη απέναντι στην Αρχεντίνος. Είχε κερδίσει εκεί στις 13 Ιουνίου την Μπόκα ΤΖούνιορς με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μαξ Λόου – «Πράσινο» φως από Μαρτίνς – Στο τραπέζι και ο Αντεκούγκμπε

Σέντραλ Κόρδοβα – Αρχεντίνος Τζούνιορς (01:00): Ισοπαλία και δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, που έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ εντός έδρας πριν από λίγες μέρες. Απογοητευτική είναι η εικόνα της στα εκτός έδρας ματς έως τώρα, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από τη Σαρμιέντο και τη Ροσάριο με 1-0 και τα δύο.

Μάθε τα πάντα για τη Vistabet

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, φαίνεται αυτό και από το σετ αποδόσεων. Στο 2.77 ο άσος, στο 2.62 το διπλό, στο 3.05 η ισοπαλία. Ψηλά οι αποδόσεις και στα γκολ, το over 1.5 ξεκινάει από το 1.45. Σίγουρα αυτή είναι μια επιλογή για να βρούμε και 1-2 παρόμοια προκειμένου να φτιάξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο safe παρολί. Όσο για τη βασική πρόταση; Η εκτός έδρας εικόνα της Αρχεντίνος μας στέλνει προς τα… αριστερά. Και παίρνουμε το ρίσκο. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.77 (Pamestoixima).

Τα πιο συχνά λάθη των παικτών

Μπόκα Τζούνιορς – Μπάνφιλντ (03:30): Ζευγάρι που συνήθως μας προσφέρει κλειστά παιχνίδια είναι αυτό μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Μπάνφιλντ. Είναι χαρακτηριστικό πως και τα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είναι under. Ακόμα πιο χαρακτηριστικό; Η κυριαρχία της Μπόκα στις αναμετρήσεις τους. Αήττητα στα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Μπάνφιλντ. Με εφτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Από εντός έδρας ήττα προέρχεται πάντως η Μπόκα, η οποία πλήρωσε το rotation που έκανε εν όψει του Κόπα Λιμπερταδόρες και του αγώνα με την Κορίνθιανς.

Έχασε 1-2 στην έδρα της από την Ουνιόν, έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε τρία γκολ με πέναλτι και κρίθηκε στο 15ο λεπτό (!) των καθυστερήσεων. Εκεί κέρδισε πέναλτι η Ουνιόν και σκόραρε για το τελικό 1-2. Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς η Μπόκα, που είδε να αποβάλλονται οι Σαμπράνο και Ισκιέρδος και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή εν όψει του αγώνα με την Μπάνφιλντ. Εκτός και ο στόπερ Φιγκάλ, που είναι τραυματίας.

Μπόκα Τζούνιορς – Μπάνφιλντ (03:30): Στην τέταρτη θέση πλέον η Μπόκα με 9 βαθμούς, στην έβδομη με έναν βαθμό λιγότερο είναι η Μπάνφιλντ. Η οποία μετά από δύο σερί νίκες απέναντι σε Κόρδοβα και Τίγκρε, ήρθε ισόπαλη ενός έδρας με την Μπαράκας. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ και έμεινε στο 1-1. Τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη η Μπάνφιλντ, μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της.

Δες το αναλυτικό review της Interwetten

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η προϊστορία λέει Μπόκα. Και η ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική ήταν κάτι που πλήγωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίζονται και πάλι στην έδρα τους. Δύσκολο παιχνίδι, το over ψηλά στο 2.42 αφού η προϊστορία δείχνει… under. Θα πάμε σε αποτέλεσμα και θα πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.00. (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ