Ποντάρισμα στα λίγα γκολ

Ποντάρισμα στα λίγα γκολ

Μια ακόμη δυάδα προγνωστικών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Η Λουντογκόρετς άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο και μοιραία χάθηκε το στοίχημα στο combo bet αφού το ματς σταμάτησε στο 2-0.

Αντίθετα στην Σουηδία, η Μάλμε με επιβεβαίωσε, αφού πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στους Ισλανδούς αντιπάλους της και σήμερα θα προχωρήσω με μια ακόμη δυάδα προγνωστικών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάριμπορ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ

Στην Σλοβενία έχουμε μια αναμέτρηση, την οποία θα ποντάρω στα λίγα γκολ. H Μάριμπορ είναι από τις κλασικές δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της Σλοβενίας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρόκειται και για κάποια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά το παλεύει. Τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε να είναι πιο πολλές φορές παρούσα σε ομίλους διοργάνωσης όμως διοικητικά δεν είναι τόσο δυνατή ώστε να έρθει και η απαραίτητη ενίσχυση στα μεταγραφικά.

Η Σαχτιόρ από την πλευρά της έχει μπει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Το χρήμα κάνει τη διαφορά αλλά δεν μιλάμε για επίπεδα που ζαλίζουν. Προσπαθεί συνήθως να ανακαλύψει… φλέβες χρυσού και να βγάλει ταλεντάκια αλλά το δυνατό της χαρτί δεν είναι εκεί. Επιθετικά είναι μια ομάδα που μου αρέσει όσες φορές την έχω παρακολουθήσει και σήμερα έχει ένα σημαντικό αβαντάζ απέναντι στην Μάριμπορ. Υπερέχει λόγω ρυθμού. Αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι η ανέτοιμη Μάριμπορ θα εμφανιστεί πιο προσεκτική.

Έτσι κι αλλιώς τα νέα από το επιθετικό της μέτωπο δεν είναι θετικά οπότε δεν περιμένω ένα ματς το οποίο θα ανοίξει. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πρόκριση δεν θα κριθεί σήμερα στο πρώτο παιχνίδι και αυτό με οδηγεί στο No Goal.

Ντουντελάνζ – Τίρανα

Ζευγάρι Ντουντελάνζ-Τίρανα και δεν περιμένω πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δυναμώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια εντός συνόρων και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα φαβορί για την πρόκριση τότε δεδομένα θα επέλεγα την αλβανική ομάδα όμως δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό σήμερα.

Η Ντουντελάνζ από την πλευρά της δεν αποτελεί και κάτι το ιδιαίτερο. Κάποιες μονάδες που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια της χάρισαν ορισμένες επιτυχίες αλλά δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια ώστε να θεωρήσουμε ότι έχει σταθεροποιηθεί. Το γεγονός πάντως ότι βρέθηκε δύο φορές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δημιουργεί αναμφίβολα φιλοδοξίες για κάτι ανάλογο και φέτος ενώ τα νέα από το μεταγραφικό παζάρι την βγάζουν θεωρητικά ενισχυμένη.

Αγωνιστικός ρυθμός όμως δεν υπάρχει αφού και τα δύο πρωταθλήματα αργούν να ξεκινήσουν. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό μείον τόσο για την Ντουντελάνζ όσο και για τα Τίρανα, οπότε το Under 2,5 θεωρώ ότι δύσκολα θα σπάσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάριμπορ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ: No Goal (1.70)
Ντουντελάνζ – Τίρανα: Under 2,5 (1.72)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ