Πρόκριση… βήμα πρώτο

Πρόκριση… βήμα πρώτο

Επιλογές από το Champions League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Champions League.

Μάλμε – Βίκινγκουρ (20:00): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τα προκριματικά του Champions League, διεξάγεται στο ‘Eleda Stadion’. Προβληματική η εικόνα της Μάλμε στη σεζόν μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον για τα δεδομένα της. Ωστόσο η εκτός έδρας ήττα από τη Σούντσβαλ, ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία, μαρτυρά ότι υπάρχει θέμα. Με 21 βαθμούς μετά από 13 ματς είναι 5η στην Allsvenskan, στο -4 από την κορυφή και με ματς περισσότερο. Στις 6Ν-3Ι-4Η το ρεκόρ της, με γκολ 14-12. Συνεχίζει στο Κύπελλο και πλέον μπαίνει στη μάχη της Ευρώπης.

Νικ Καλάθης: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του – Αποδόσεις

Η Βίκινγκουρ απέκλεισε πρώτα τη Λεβάντια Ταλίν και εν συνεχεία την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στην προ-προκριματική φάση της διοργάνωσης. Τώρα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο. Είναι πάντως σε καλή κατάσταση. Μετράει οκτώ σερί νίκες σε πρωτάθλημα/Κύπελλο/Ευρώπη και εννέα συνολικά στα δέκα τελευταία. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας στην Ισλανδία. Με 22 βαθμούς, στο -9 από την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ και με ένα ματς λιγότερο. Πολύ δύσκολα πάντως θα πετύχει την ανατροπή, ταβάνι της μοιάζει η 2η θέση. Στις 7Ν-1Ι-3Η το ρεκόρ της, με γκολ 25-16.

Μάλμε – Βίκινγκουρ (20:00): Αστάθεια στην απόδοση, διστακτικότητα και χαμηλή αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζουν τη Μάλμε μέχρι στιγμής. Το πλάνο δεν βγαίνει στο χορτάρι και όσο ζορίζεται επιθετικά χάνει την υπομονή της και κάνει λάθη ανασταλτικά. Θέλει ένα καλό σερί για να πάρει τα πάνω της, το ερώτημα σιγά σιγά είναι όχι αν θέλει αλλά αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν. Η εικόνα της Βίκινγκουρ είναι εν μέρει παραπλανητική. Το δείγμα από τις εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι αξιόπιστο, ενώ στην προηγούμενη φάση είχε σχετικά εύκολο έργο. Παίζει γρήγορα, δείχνει μια ικανότητα μεσοεπιθετικά, αλλά την ίδια στιγμή είναι ευάλωτη στην άμυνα.

Ποιες είναι οι αποδόσεις για τη μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Και υπέρ της γηπεδούχου. Κακό το timing για την Βίκινγκουρ, από τη στιγμή που η Μάλμε ψάχνει ένα σκαλοπάτι αντίδρασης και μαζί ένα καθαρό σκορ πρόκρισης πριν τη ρεβάνς. Μπορεί να το πάρει, πιέζοντας από το ξεκίνημα. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές υπέρ του φαβορί, ψάχνουμε μια συνδυαστική επιλογή με αξία. Και θα πάμε στοίχημα με χάντικαπ -1 για τη Μάλμε & over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.52 στο Bet Builder της Stoiximan.

Bundesliga Μακροχρόνια: Αυτές είναι οι αποδόσεις

Λεχ Πόζναν – Καραμπάκ (21:00): Πρώτος γύρος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα ζευγάρι πολύ ανοιχτό. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας απέναντι στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε Λεχ Πόζναν και Καραμπάκ, που έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς την προετοιμασία τους και καλούνται να μπουν στα βαθιά από τις αρχές του Ιουλίου.

Δεν έδειξε και το καλύτερο δυνατό πρόσωπο η Λεχ Πόζναν στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε έως τώρα. Με τα πόδια να είναι ακόμα βαριά, αλλά με το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε λίγες μέρες, αφού οι Πολωνοί έχουν… σέντρα στις 16 Ιουλίου. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, πάντως, έχει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Τα δύο με την Καραμπάκ, τον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Ράκοφ και την έναρξη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Σταλ Μίελετς. Δύο ήττες και μια νίκη τα αποτελέσματά της στα τρία φιλικά που έδωσε.

Λεχ Πόζναν – Καραμπάκ (21:00): Δύο ισοπαλίες και μια νίκη με 4-0 κόντρα στην Μποτοσάνι τα αποτελέσματα των φιλικών της Καραμπάκ, η οποία πηγαίνει στην Πολωνία για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Και να μπορέσει να αυξήσει τις ελπίδες της εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα της σε μια εβδομάδα.

Ligue 1 Μακροχόνια: Αυτές είναι οι αποδόσεις

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Κυριάρχησαν στις χώρες τους και έχουν βλέψεις για να φτάσουν τουλάχιστον έως τα πλέι οφ του Champions League. Μία από τις δύο θα μείνει νωρίς εκτός διοργάνωσης. Για την Λεχ Πόζναν είναι σημαντικό να έχει στα χέρια της τη νίκη εν όψει του επαναληπτικού, που θα γίνει σε συνθήκες που σίγουρα δεν ευνοούν τους Πολωνούς. Θα στηριχτεί στην έδρα της και θα στηριχτούμε κι εμείς σε αυτή για την επιλογή μας. Πάμε στοίχημα με άσο που το συναντάμε σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ