Αυτή θα είναι η νέα πρωταθλήτρια στην Ιταλία

Αυτή θα είναι η νέα πρωταθλήτρια στην Ιταλία

Ποντάρουμε μακροχρόνια στην Serie A σε απόδοση 2.90.

Η ομάδα του Ινζάγκι έχει το πιο πλήρες ρόστερ, με συνέχεια στα χαφ (Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου), δυνατά στόπερ που συμβάλλουν στο build up (Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι) και πολύ επιθετικά full back.

Διαβάστε επίσης: Σε συζητήσεις με τη Ρόμα ο Ρονάλντο!

Σα νέα μεταγραφή είναι ο Γκόσενς που αποκτήθηκε από την Αταλάντα το Γενάρη και δεν πρόλαβε να βοηθήσει ουσιαστικά λόγω τραυματισμού. Σπουδαία μονάδα ο Γερμανός, θα οργώνει την αριστερή πλευρά, ενώ περιμένουμε και τον Ντούμφρις να προσαρμοστεί καλύτερα φέτος στα ιταλικά δεδομένα από την άλλη μπάντα. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το περσινό ρόστερ όμως αναμένεται στην επίθεση.

Ο Λουκάκου υπογράφει αύριο την επιστροφή του στο Μιλάνο, ως δανεικός από την Τσέλσι, με τα τελευταία του δείγματα στις μπλε και μαύρες ρίγες να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά. Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ είναι και ο Ντιμπάλα, ο οποίος σπάνια αξιοποιούταν όπως έπρεπε στο Τορίνο. Αν όντως υπογράψει με τους “νερατζούρι”, αλλάζουν σημαντικά οι ισορροπίες, διαθέτει την ποιότητα να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή κρούσης του Ινζάγκι.

Θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε πριν οριστικοποιηθεί η απόκτηση του “Λα Χόγια”, αφού αν ανακοινωθεί, η απόδοση για το Scudetto θα πέσει κι άλλο. Ποντάρουμε λοιπόν στην Ίντερ να κατακτήσει την Σέριε Α για το 2022/2023 σε απόδοση 2.90.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ