Φιλικό ντέρμπι Ολυμπιακού-Άρη στη Θεσσαλονίκη

Φιλικό ντέρμπι Ολυμπιακού-Άρη στη Θεσσαλονίκη

Η σημερινή επιλογή για τη φιλική αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός.

Γράφει ο Θανάσης Χαρίσης

Άρης και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται. Σήμερα λοιπόν, τίθενται αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν φυσικά… προγνωστικα και για αυτό το ματς.

*Φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

*Από 12/15 μεταξύ τους G/G έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκατ. ευρώ για Καμπράλ» (vids)

ΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 1-0 κόντρα στον Άρη Λεμεσού την Πέμπτη.

Αποχαιρέτησε την Αυστρία με ήττα 0-1 απ’ τον Άρη Λεμεσού. Έγινε «σκληρό» παιχνίδι, αμφότερες οι ομάδες το είδαν ως κάτι περισσότερο από φιλικό, έπεσε αρκετό «ξύλο», τις περισσότερες φορές στο όριο. Ο Άρης πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Απ’ το πουθενά δέχτηκε γκολ στο δεύτερο μέρος, υπέστη μια ήττα που δεν άξιζε. «Δουλέψαμε καλά στην Αυστρία. Βοήθησαν οι προπονήσεις και τα φιλικά. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε την ομάδα ακόμα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη, για τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη», είπε ο κόουτς Τερζής.

Είχαν προηγηθεί η νίκη 1-0 επί της Γάνδης και η ήττα 3-4 απ’ το Αμβούργο στην πρεμιέρα των φιλικών. Έχει χρησιμοποιήσει πολλούς σχηματισμούς ο Μπούργος, ο οποίος γενικά είναι ευέλικτος προπονητής. Σήμερα μπορεί να υπολογίζει τους νεοαποκτηθέντες Νταμπό (αμ. χαφ), Μαζικού (αριστερός μπακ) και Οντουμπάγιο (δεξιός μπακ), στον πάγκο θα είναι και ο Καμάτσο (εξτρέμ).

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/4 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
*Έρχεται από 3/5 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 1-0 επί της Αλκμάαρ το Σάββατο στο Φάληρο.

Βελτιωμένος, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Αλκμάαρ το Σάββατο στο προτελευταίο φιλικό πριν τις μάχες με τη Μακάμπι Χάιφα. Βαρετός στο πρώτο ημίχρονο, δε βρήκε τρόπους να απειλήσει, το σημαντικό είναι ότι δεν απειλήθηκε. Σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα από στατική φάση, στο δεύτερο μέρος πήρε βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο, είχε κάποιες φάσεις, αλλά και πάλι δεν έκανε τρομερή εμφάνιση.

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα. Θέλει δουλειά ακόμα, θέλω να δω πράγματα και στο φιλικό με τον Άρη. Η βάση είναι δυνατή, αυτή που είδαμε και σήμερα και θα ταιριάξει στο παιχνίδι με την Μακάμπι», είπε ο κόουτς Μαρτίνς. Η ομάδα του κέρδισε έπειτα από τέσσερα φιλικά (0-2-2). Δεν υπολογίζονται σήμερα οι Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Σισέ.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπ. Καμαρά, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/6 Over 2.5 σε φιλικό επίπεδο.
*Έρχεται από 4/6 G/G σε φιλικό επίπεδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Άρης παίζει το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, θα είναι ενισχυμένος, θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες, θα παίξει με αλλαγές. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.60

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ