«Ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκατ. ευρώ για Καμπράλ» (vids)

«Ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκατ. ευρώ για Καμπράλ» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για τον Ζοβάνε Καμπράλ, που είναι ο «εκλεκτός» για τα πλάγια της επίθεσης.

O Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ και ο «εκλεκτός» των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ζοβάνε Καμπράλ, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της Σπόρτονγκ Λισαβόνας, προκειμένου να κλείσουν άμεσα τον παίκτη και να προσθέσουν ακόμη έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση μετά τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μάλιστα για τον Καμπράλ επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, με τους Ίβηρες μάλιστα να κάνουν λόγο και για επίσημη πρόταση των ερυθρόλευκων για τον παίκτη που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Record», η Σπόρτινγκ έχει δεχτεί προσφορά 3 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό όμως δεν έχει δώσει την απάντηση της. Τονίζεται ωστόσο στο δημοσίευμα πως τα «λιοντάρια» έχουν ήδη απορρίψει μια πρόταση που κυμαινόταν στα ίδια επίπεδα με αυτή που φέρεται να έχει κάνει η ελληνική ομάδα, αλλά στη Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Καμπράλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τον Ολυμπιακό απασχολεί και άλλες ομάδες στην Ευρώπη, με την Μπεσίκτας να είναι μια εξ αυτών, ενώ στα συν για τους Πειραιώτες, αλλά και για τους άλλους ενδιαφερόμενους είναι πως μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, άρα θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει τον Γενάρη και το σημαντικότερο δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ στη Σπόρτινγκ.

Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και από το πάνω ράφι, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει χρηματιστηριακή αξία πάνω από 5.500.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο.

Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ο Καμπράλ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινο Ακρωτηρίου, με την οποία έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ