Διπλασιασμός στο Champions League!

Διπλασιασμός στο Champions League!

Δυνατό ματσάκι σήμερα για τα προκριματικά του Champions League. Συγκεκριμένα, η Κάραμπαχ υποδέχεται τη Ζυρίχη και υπάρχει προγνωστικό!

*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Ζυρίχης. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση μια εκ των Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λίνφιλντ ή Μπόντο Γκλιμτ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, 64)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-1 επί της Λεχ Πόζναν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε η Λεχ Πόζναν στο πρώτο λεπτό με τον Βέλντε, αλλά η Κάραμπαχ ισοφάρισε στο 14’ και έκανε την ανατροπή στο 42’. Στο 56’ και το 74’ το 4-1, το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 77’ για τους Αζέρους.

«Διαστημική» στο εντός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Λεχ Πόζναν, πήρε την πρόκριση με πολύ μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι θα περίμενε. Ο αντίπαλος είχε στις «αποσκευές» του το 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ μπήκε στη ρεβάνς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό! Το ματς ήταν «ανοιχτό», η Κάραμπαχ ρίσκαρε και δικαιώθηκε καθώς ανέτρεψε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα. Το 3-1 στο 56’ άλλαξε τα δεδομένα, από εκεί και έπειτα η Λεχ Πόζναν «κατέρρευσε» και παρουσίασε οικτρή εικόνα, με αποτέλεσμα το τελικό 5-1.

Σε επίπεδο Ευρώπης, οι παρουσίες της Κάραμπαχ είναι συχνές, πέρυσι έπαιξε στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, μάλιστα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και προκρίθηκε στα πλέι-οφ, εκεί αποκλείστηκε πάρα πολύ εύκολα απ’ τη Μαρσέιγ (1-6 συνολικό σκορ). Έχει μπόλικη εμπειρία, παίζει ανελλιπώς στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 3/5 G/G σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΖΥΡΙΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΕΛΒΕΤΙΑ, 175)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας διασυρμός 4-0 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Στο 62’ το 0-1 ο Φάσναχτ, το 2-0 έκανε ο Ίτεν στο 77’, το 3-0 ο Ρίντερ στο 80’. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 85’ απ’ τον Κανγκά.

Μπήκε με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα το Σάββατο, διασύρθηκε εκτός έδρας στο ντέρμπι με τη Γιουνγκ Μπόις. Παντελώς πλασματικό το τελικό 4-0, δε αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης για 60 λεπτά, ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο με δεδομένη την κατάρρευση της Ζυρίχης μετά το 1-0. Για 60 λεπτά το ματς ήταν ανταγωνιστικό, η Ζυρίχη είχε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 55’ έχασε πέναλτι με τον Μαρτσεσάνο! Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η… κατηφόρα, η Γιουνγκ Μπόις έκανε ό,τι ήθελε, εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην άμυνα του αντιπάλου και εκτελούσε χωρίς σταματημό. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε για 60 λεπτά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν είχαμε συγκέντρωση από εκεί και έπειτα. Πρέπει να παίζουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον», είπε ο κόουτς Φόντα. Η ομάδα του μπήκε στη νέα χρονιά μ’ ένα αποτέλεσμα που προκαλεί ανησυχία, έρχεται από σούπερ σεζόν, που έκλεισε με την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 13 χρόνια. Ο κόουτς Μπραϊτενράιτερ αποτέλεσε παρελθόν, στη θέση του ήρθε ο Φράνκο Φόντα, προπονητής της εθνικής Αυστρίας για τέσσερα χρόνια (2018-2022), είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο.

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια η Ζυρίχη, τελευταία φορά που έπαιξε ήταν το 2018, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έφτασε μέχρι τους «32» της διοργάνωσης. Ξανά εκτός ο αμυντικός Ομεράγκιτς, δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω απουσίες.

ΖΥΡΙΧΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 3/6 ματς σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Over 2.5 τα 6/6 ματς σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Κάραμπαχ ήταν τρομερά αποτελεσματική στη ρεβάνς με τη Λεχ Πόζναν, πήρε ψυχολογία μετά το 5-1, έδειξε ότι εντός έδρας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Η Ζυρίχη δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει η ήττα 0-4 του Σαββάτου απ’ τη Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο έδειξε ότι είναι σαφώς ανέτοιμη, ειδικά ανασταλτικά. Μοιάζει δίκαιο φαβορί η Κάραμπαχ σήμερα, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.15.

Ολόκληρη η ανάλυση εδώ: https://www.betarades.gr/karampak-zyrixh/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ