Η αντίδραση της Ρίβερ & τα ελληνικά under

Η αντίδραση της Ρίβερ & τα ελληνικά under

Συνεχίζει να μη μας θέλει η μπάλα στα αργεντίνικα πονταρίσματά μας

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Συνεχίζει να μη μας θέλει η μπάλα στα αργεντίνικα πονταρίσματά μας, μαγική εικόνα το τελικό 1-0 στην Παρανά χθες, η Τίγκρε απώλεσε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί, ηττήθηκε από το πουθενά κι εμείς χάσαμε το δυνατό σημείο στο Χ2 & Over 1.5. Τα ξημερώματα η Βέλεζ προηγήθηκε δις στο “Φορταλέσα”, αλλά δεν άντεξε και με το 2-2 πληρωθήκαμε λειψό το παρολί μας σε απόδοση 2.82. Τέλος, στείρο το ΟυρακάνΓοδόι Κρους για να κλείσουμε την Τετάρτη με -28.6 μονάδες απολογισμό.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από Αργεντινή & Conference League, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει 47 αναμετρήσεις!

Ρίβερ & Over 1.5 @ 1.90

Ρίβερ Πλέιτ – Χιμνάσια Λα Πλάτα

Κλείνει απόψε το πρόγραμμα της εμβόλιμης (9ης) αγωνιστικής στην Αργεντινή με την αναμέτρηση στο “Μονουμεντάλ” τα ξημερώματα.

Η Ρίβερ είναι σε κρίση, από τα 6 τελευταία παιχνίδια της κέρδισε μόνο την Μπαράκας (0-3) για το Κύπελλο. Την Κυριακή δεν κατάφερε να λυγίσει τη Βέλεζ (2-2) για τρίτη φορά μέσα σε 20 ημέρες, αλλά η εμφάνισή της ήταν βελτιωμένη. Πολύ καλύτερη για σχεδόν μία ώρα αγώνα, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχε δυνατές ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ. Οπισθοχώρησε στο τελευταίο κομμάτι και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις, σε φόρτωμα της περιοχής της.

Ο αρχικός εκνευρισμός του κόουτς Γκαγιάρδο μετά τη λήξη του αγώνα, μετετράπη σε δηλώσεις αυτοπεποίθησης για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πήρε στην αποστολή του για το σημερινό παιχνίδι τους νεοφερμένους Μπόρχα (φορ) και Σολάρι (εξτρέμ), ενώ επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα ο Μαρτίνες (στόπερ) και ο φορμαρισμένος χαφ Αλιέντρο.

Η Χιμνάσια άρχισε να βγάζει επιθετική δυστοκία, ήταν λογικό να συμβεί αυτό αφού έχασε τους Καρμπονέρο (πήγε στην Ράσινγκ) και Ταραγόνα (τραυματίας). Μετά την ήττα στο Τουκουμάν (2-0), το Σάββατο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κολόν. Είχε την πρωτοβουλία, αλλά όχι τις ποιοτικές επιλογές κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Σοβαρή ομάδα η Χιμνάσια, έχασε μόνο ένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια της, αλλά το timing της επίσκεψής της στο “Μονουμεντάλ” δεν είναι καλό. Η Ρίβερ ήταν βελτιωμένη στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, έχει επιστροφές και μεταγραφές στην αποστολή της και είναι θέμα χρόνου η αντίδρασή της. Θα την εμπιστευτούμε συνδυάζοντας τον άσο με Over 1.5 για μία απόδοση στο 1.90. Στην Bet365 ποντάρουμε το combo που μας προσφέρει και πρώιμη πληρωμή σε ένα ενδεχόμενο 2-0.

Από το ματς θα αγοράσουμε και σκόρερ, ποντάροντας στην πρόσφατη εικόνα. Ο Ντε λα Κρους ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Ρίβερ την Κυριακή με τη Βέλεζ, σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα και ήταν εκφραστής δύο ακόμη μεγάλων ευκαιριών. Πολύ ποιοτικός ο Ουρουγουανός χαφ, κάνει τη διαφορά όταν είναι υγιής και αυτή την στιγμή μοιάζει σε καλή κατάσταση. Σε αξιόλογη απόδοση (3.75) το Anytime Σκοράρισμά του.

Ροσάριο Σεντράλ – Νιούελς

Νωρίτερα στις 22:30 διεξάγεται το clasico του Ροσάριο. Υψίστης, ψυχολογικής κυρίως, σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οργανισμοί το περιμένουν πως και πως. Βελτιωμένη, ειδικά αμυντικά, η Σεντράλ με τον Τέβες στον πάγκο, το Σάββατο κράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι το μηδέν πίσω, άξιζε τη νίκη στην Αβεγιανέδα, ήταν καλύτερη της Ιντεπεντιέντε (0-0). Η Νιούελς παραμένει αήττητη (4-4-0) στην LPF, το Σάββατο αμύνθηκε σωστά, είχε κορυφαίο τον κίπερ της και σύμμαχο την τύχη για να πάρει το εντός έδρας 0-0 από την ποιοτικότερη Ράσινγκ. Από τις πλέον συμπαγείς ομάδες της λίγκας με δύο γκολ παθητικό σε τέσσερα ταξίδια για το νέο πρωτάθλημα. Αμφότεροι προπονητές δίνουν βαρύτητα στην αμυντική τακτική, δεν περιμένουμε ρίσκο από κανένα. Θα υπάρχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη ένταση και πολλά μαρκαρίσματα, άρα δύσκολα θα έχει ρυθμό το ματς. Επομένως αξίζει το 2.10 στο Under 2.

Πογκόν – Μπρόντμπι

Πάμε και στα προκριματικά του Conference League, όπου η διαλογή ήταν πολύ δύσκολη ανάμεσα σε 47 παιχνίδια. Το πιο αξιόλογο σημείο το εντοπίσαμε στην Πολωνία, έχοντας εικόνα κυρίως για τους γηπεδούχους.

Πολύ επιθετική ομάδα η Πογκόν, ειδικά στην έδρα της, δεν διαφοροποιήθηκε αυτό με την αλλαγή προπονητή. Και με τον Φαν ντε Μπρομ στον πάγκο έκανε δύο γεμάτα παιχνίδια στο Σζτσέτσιν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Κέρδισε 4-1 την ΚΡ Ρέικιαβικ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο και την Κυριακή για την πρεμιέρα της Ekstaklasa γύρισε το ματς επί της Βίτζεβ Λοτζ (2-1) πριν ρίξει στροφές ενόψει Μπρόντμπι. Διαθέτει ποιοτικές επιθετικές επιλογές κι από τον πάγκο, ενώ θα της λείψει ξανά ο καλύτερος στόπερ Τριανταφυλλόπουλος.

Η Μπρόντμπι έκανε πρεμιέρα στη Δανία με δύσκολη νίκη επί της Άαρχους (1-0), ελαφρώς πλασματικό το σκορ, οι αντίπαλοι της έκαναν αρκετές ευκαιρίες πριν το τυχερό γκολ του Μπεν Σλιμάνε, ο οποίος θα λείψει σήμερα. Στηριζόμαστε στην αγωνιστική ταυτότητα της Πογκόν, η οποία παίζει με ορμή μπροστά στο κοινό της, έχει την ποιότητα, αλλά και τα αμυντικά θέματα η Μπρόντμπι να βοηθήσει σε πλούσιο ματς. Ποντάρισμα με αξία το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Το παρολί

Πληρωθήκαμε, έστω και κατά τα 2/3 το χθεσινό μας παρολί, πάμε να φτιάξουμε και σήμερα μία τριάδα σε απόδοση 4.20 από τα προκριματικά του Conference League… με ελληνική απόχρωση.

Πρώτο σημείο το Χ2 & Under 3.5 (1.60) στο ΛέφσκιΠΑΟΚ. Υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε ατομικά χαρακτηριστικά και σε τακτική συμπεριφορά. Συμπαγής φάνηκε η ομάδα του Λουτσέσκου στα φιλικά, με καλή κυκλοφορία μπάλας, αναμένεται να κυριαρχήσει την κατοχή και να ελέγξει το τέμπο. Είναι επιλογή και το απλό διπλό, αλλά επειδή είναι πρεμιέρα σεζόν και οι Βούλγαροι θα έχουν ενθουσιασμό για την περίσταση, θα πάρουμε κάλυψη με το παραπάνω combo.

Δεύτερο σημείο το Under 3 (1.62) στο ΆρηςΓκόμελ. Ακόμη μεγαλύτερο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι και συνολικά στο ζευγάρι η έτερη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης σήμερα. Όχι μόνο λόγω ποιοτικής ανωτερότητας, αλλά και γιατί θα παίξει και τα δύο παιχνίδια στο “Βικελίδης”, μόνο το σημερινό με κόσμο στις κερκίδες. Η Γκόμελ, που είναι 10η στο τρέχον πρωτάθλημα Λευκορωσίας, δε μοιάζει ικανή να απειλήσει την ομάδα του Μπούργος. Με πολύ αμυντική προσέγγιση την περιμένουμε και στόχο να απορροφήσει την πίεση του Άρη. Ανέτοιμοι ακόμα οι Θεσσαλονικείς, δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, οπότε δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Τρίτο και τελευταίο σημείο ο άσος (1.62) στο ΡακόβΑστάνα. Η Ρακόβ είναι η ανερχόμενη δύναμη στην Πολωνία, μεγαλώνει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα κάθε χρόνο και θέλει να το εξαργυρώσει και στο διεθνές επίπεδο. Μπήκε καλά στη νέα σεζόν, βασιζόμενη στην ομοιογένειά της με τον Παπζούν στον πάγκο. Πήρε το Σούπερ Καπ με διπλό στο Πόζναν επί της πρωταθλήτριας Λεχ (0-2), κέρδισε και στην πρεμιέρα της Ekstraklasa τη Βάρτα (1-0). Η Αστάνα έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, χάνει το πρωτάθλημα στο Καζακστάν, είναι φτωχό το ρόστερ της και σήμερα θα της λείψει ο πιο ποιοτικός μέσος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Πογκόν – Μπρόντμπι ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.10)

22:30 | Ροσάριο Σεντράλ – Νιούελς ➡ Under 2 (απόδοση 2.10)

03:30 | Ρίβερ Πλέιτ – Χιμνάσια Λα Πλάτα ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

Παρολί

20:00 | Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.60)

21:00 | Άρης – Γκόμελ ➡ Under 3 (απόδοση 1.62)

22:00 | Ρακόβ – Αστάνα ➡ 1 (απόδοση 1.62)

Σκόρερ

03:30 | Ρίβερ Πλέιτ – Χιμνάσια Λα Πλάτα ➡ Ντε Λα Κρους Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.75)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ