Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η πρώτη μάχη της νέας σεζόν

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η πρώτη μάχη της νέας σεζόν

Γεμάτο σπουδαία παιχνίδια το κουπόνι του Σαββάτου, με τελικούς σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό από την αναμέτρηση Λίβερπουλ Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*Μονός τελικός του Σούπερ Καπ, θα διεξαχθεί στο Λέστερ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

*Από 10/12 μεταξύ τους G/G έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεκαπέντε κατακτήσεις του Κομιούνιτι Σιλντ έχει η Λίβερπουλ, στις έξι είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Το 2019 αναμετρήθηκαν ξανά στον τελικό, η Σίτι επικράτησε 5-4 στα πέναλτι. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε και το 2020 στα πέναλτι απ’ την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης: Γερό «μπάσιμο» Παναθηναϊκού για Βιτίνιο (vids)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 0-1 απ’ τη Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη.

Γλυκόπικρη η γεύση που άφησε η περσινή σεζόν, καθώς χάθηκαν οι δύο μεγάλοι στόχοι (Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ), ωστόσο κατέκτησε FA Cup και Λιγκ Καπ. Κάλυψε μεγάλη διαφορά απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στο φινάλε δεν τα κατάφερε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε σε ακόμη έναν τελικό, αλλά εκεί η Ρεάλ αποδείχτηκε πιο κυνική.

Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ, ο Κλοπ αποφάσισε να εισηγηθεί τη δαπανηρή προσθήκη του Νούνιες απ’ την Μπενφίκα (75 εκ. ευρώ), ενώ ήρθαν επίσης οι λιγότερο προβεβλημένοι Φάμπιο Καρβάλιο (επιθετικός μέσος, από Φούλαμ) και Ράμσεϊ (δεξιός μπακ, από Αμπερντίν). Ο Μανέ ζήτησε να αποχωρήσει και τελικά παραχωρήθηκε στην Μπάγερν, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν και οι Γουίλιαμς, Μιναμίνο και Οριγκί.

Διασύρθηκε στο πρώτο φιλικό απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ (0-4), ακολούθησαν δύο σερί νίκες με Κρίσταλ Πάλας (2-0) και Λειψία (5-0), την Τετάρτη έχασε 1-0 απ’ τη Σάλτσμπουργκ. Ο Κλοπ είπε για το Κομιούνιτι Σιλντ: “Είναι πολύ σημαντικό, είναι η τελευταία εγχώρια διοργάνωση που δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, οπότε θα το δοκιμάσουμε. Αν την κατακτάς είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Αλλά αν χάσεις, γίνεται λιγότερο σημαντική”.

Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς απουσιάζουν οι Άλισον και Κέλεχερ, θα παίξει βασικός ο Αδριάν. Θα λείψει και ο Ζότα, αμφίβολοι οι Τσιμίκας και Τσάμπερλεϊν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 2/3 Under 2.5 σε φιλικό επίπεδο.

*Έρχεται από τέσσερα σερί ΝG σε φιλικό επίπεδο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 0-3 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την περασμένη εβδομάδα.

Ένα ακόμη πρωτάθλημα στην “τσέπη” για τη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε το δεύτερο διαδοχικό και τέταρτο στα τελευταία πέντε χρόνια. Το έκανε ντέρμπι στο φινάλε, παρότι είχε μεγάλες βαθμολογικές διαφορές απ’ τη Λίβερπουλ, στο φινάλε όμως πήρε αυτό που ήθελε και κατέκτησε την κορυφή. Μεγάλο “άχτι” το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί τα έκανε “μαντάρα” στα ημιτελικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι είχε σχεδόν “κλειδώσει” την πρόκριση με γκολ στο 73’ (είχε κερδίσει 4-3 το πρώτο ματς).

Αποφασίστηκε να πάει σε διαφορετικό μοντέλο παιχνιδιού, πλέον θα έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάαλαντ, για την απόκτηση του οποίου εκταμίευσε 60 εκ. ευρώ (από Ντόρτμουντ). Ήρθαν επίσης ο εξαιρετικός χαφ Φίλιπς απ’ τη Λιντς (48 εκ. ευρώ), όπως και ο τερματοφύλακας Ορτέγα (από Μπίλεφελντ). Παρελθόν οι Στέρλινγκ (Τσέλσι), Ζεσούς (Άρσεναλ) και Ζιντσένκο (Άρσεναλ), οι οποίοι έφεραν 143 εκ. ευρώ στα ταμεία. Παρελθόν έπειτα από πολλά χρόνια και ο Φερναντίνιο.

Έπαιξε μόλις δύο φιλικά, με Αμέρικα (νίκη 2-1) και Μπάγερν (νίκη 1-0), δεν είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς διεξήχθησαν στις ΗΠΑ. Εκτός ο στόπερ Λαπόρτ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/5 φιλικά παιχνίδια της.

*G/G στα 3/5 φιλικά παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ανέτοιμες οι δύο ομάδες, σίγουρα δε θα μας προσφέρουν το πλήρες ρεπερτόριο των δυνατοτήτων τους. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι, διαθέτουν νέα πρόσωπα που θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά (Χάαλαντ-Νούνιες) και να δείξουν ότι ανήκουν σ’ αυτό το επίπεδο, συνεπώς θεωρούμε ότι κάποια στιγμή ο ρυθμός θα “ανοίξει”. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ