To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα σημερινά προγνωστικά από το Stoiximaview.

Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς (21:00): Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κόντρα σε όλους και σε όλα, η Ντιναμό Κιέβου κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Και να βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να προκριθούν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, την οποία κέρδισαν στον επαναληπτικό της Τουρκίας με 2-1, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Είναι αναγκασμένοι, λόγω του πολέμου, να παίζουν μακριά από την έδρα τους και θα αγωνιστούν και πάλι στην Πολωνία ως τυπικά γηπεδούχοι. Σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι απέναντι στη Στουρμ Γκρατς.

Οι Αυστριακοί βρέθηκαν απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο, αλλά έχουν ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Ένα για το Κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα της χώρας τους. Νίκη με 6-0 απέναντι στη Ρόθις στο Κύπελλο, ισοπαλία με τη Βόλφσμπεργκερ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στη Σάλτσμπουργκ πριν από λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κορμπεράν συνάντησε τον Ιμπαγάσα: «Πάντα θα θυμάμαι πόσο εύκολο του ήταν»

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς (21:00): Έδειξαν πολύ καλή εικόνα και στα φιλικά, παραμένοντας αήττητοι για εφτά παιχνίδια στην προετοιμασία. Και πάνε με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσουν την Ντιναμό, η οποία έχασε πριν από μερικές μέρες τον Βέρμπιτς, που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Και αποτελούσε βασικό στέλεχος των Ουκρανών τα τελευταία χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και στα προηγούμενα ματς με τη Φενέρ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δυνατό ζευγάρι, περιμένουμε αμφίρροπα παιχνίδια σε Πολωνία και Αυστρία. Δεν είναι σίγουρα υπέρ της Ντιναμό το ότι αναγκάζεται να παίζει… ξεσπιτωμένη και ίσως η Στουρμ να καταφέρει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Γενικά είναι δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες, εξ ου και οι υψηλές τιμές στο σετ αποδόσεων. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται Ντιναμό και Στουρμ μας οδηγεί στην επιλογή του αμφίσκορου. Μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, παίζοντας με επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού (20:00): Πρώτη φορά αναμετρώνται στην ιστορία τους οι δύο ομάδες. Η Μακάμπι Χάιφα απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο, σημειώνοντας μία μεγάλη έκπληξη. Επίσης, ο ηττημένος από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League. Ο νικητής; Θα παίξει με το νικητή από το ζευγάρι Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ. Και αφού είδαμε τις διασταυρώσεις, πάμε να δούμε και τι έχουμε για το στοίχημα…

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε η Μακάμπι Χάιφα στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε δίκαια. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά δείχνει δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ίσως τώρα ο Απόλλων Λεμεσού να είναι περισσότερο υποψιασμένος και προσεκτικός, αν και το φαβορί στο ζευγάρι είναι η ομάδα από το Ισραήλ (στο 1.50 δίνεται να πάρει την πρόκριση!). Μετά το 1-1 στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και σημείωσε μία μεγάλη έκπληξη. Αν βάλουμε και το χαμένο Σούπερ Καπ στο Ισραήλ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στα πέναλτι, έχουμε εικόνα των έως τώρα επίσημων αγώνων που έχει δώσει.

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως, δεν έχουμε εικόνα, υπό την έννοια πως αυτό είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη σεζόν. Ο πρωταθλητής Κύπρου συνεχίζει για 2η σερί σεζόν με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ στον πάγκο του και καλείται να το παλέψει. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα με σχετική άνεση, ενώ επιστρέφει στο Champions League, στα προκριματικά, μετά τον Ιούλιο του 2006. Τότε είχε αποκλειστεί από την Κορκ Σίτι. Επίσης, πριν περίπου μία εβδομάδα έδωσε δυνατό φιλικό με την ιταλική Τορίνο και ηττήθηκε με 1-0 με γκολ στο τέλος. Ήταν η πρόβα τζενεράλε, οπότε να περιμένουμε σχηματισμό με 3-5-2 και τους Ντιγκινί, Πίττα στην κορυφή της επίθεσης.

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού (20:00): Επιθετικά θα μπει η Μακάμπι Χάιφα και εδώ, εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Την ίδια ώρα, εκτιμώ ότι ο Απόλλων Λεμεσού θα ξεκινήσει συντηρητικά το παιχνίδι και όπου βγει. Τι θα υπερισχύσει; Θα ποντάρω στο δεύτερο. Πάμε στοίχημα με το «Χ» Ημίχρονο στο 2.20 (bet365), περιμένοντας από τον Απόλλωνα να αντέξει, έστω για ένα ημίχρονο, στην όποια πίεση του ασκηθεί.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ