Ματσάρες σε Σκωτία και Ολλανδία και στοιχηματική δυάδα

Ματσάρες σε Σκωτία και Ολλανδία και στοιχηματική δυάδα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος προτείνει δυάδα από τα προκριματικά του Champions League.

Προκριματικά Champions League σήμερα και είναι λογικό να ασχοληθεί ο περισσότερος κόσμος με αυτά. Με αυτά θα ασχοληθεί και η στήλη και με δύο επιλογές από τον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Το Αϊντχόφεν – Μονακό και το Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεντ Σιλουάζ είναι τα ματς που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ανοιχτοί οι λογαριασμοί στην Ολλανδία, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Πριγκιπάτο. Σε ματς που η PSV είχε προηγηθεί, με τους Μονεγάσκους να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης και… ελπίδας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Από την κλήρωση γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των προκριματικών. Με βάση μάλιστα την περσινή τους εικόνα στα πρωταθλήματα, είναι κρίμα που δεν θα προχωρήσει μία από τις δύο ομάδες παρακάτω και δε θα διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους. Δίνω το προβάδισμα στην Αϊντχόφεν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Ματς για γκολ στα προκριματικά

Οι Ολλανδοί πέτυχαν τέσσερα γκολ απέναντι στην Έμεν, είχαν πετύχει πέντε κόντρα στον Άγιαξ στον τελικό του Σούπερ Καπ. Σούπερ επιθετική ομάδα, παίζει στην έδρα της και έχει την εμπειρία να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Μονακό. Στο 1.72 η πρόκριση της PSV.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι στη Σκωτία, με τη Ρέιντζερς να υποδέχεται την Ουνιόν Σεντ Σιλουάζ από το Βέλγιο και να έχει ένα… βουνό να ανέβει αν θέλει να πάρει την πρόκριση στα Playoffs. Οι Βέλγοι επικράτησαν με 2-0 στο πρώτο ματς, δείχνοντας τα… δόντια τους, η Ρέιντζερς θέλει ένα καλό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ για να έχει ελπίδες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το σκορ πρόκρισης, όμως ο «άσος» της έχει αξία από τη στιγμή που θα τον βάλουμε σε δυάδα.

Στο 1.62 πληρώνει να κερδίσει η σκωτσέζικη ομάδα, εξαιρετική απόδοση στον συνδυασμό με την πρόκριση της Αϊντχόφεν.

Η πρόταση

Αϊντχόφεν – Μονακό: Πρόκριση Αϊντχόφεν – 1.72

Ρέιντζερς – Ουνιόν: 1 – 1.62

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ