Ματς για γκολ στα προκριματικά

Ματς για γκολ στα προκριματικά

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Τρία στα τέσσερα το Σάββατο. Δύο στα τρία την Κυριακή. Δύο στα τρία και χθες και είμαι περίεργος να δω που θα πάει αυτή η βαλίτσα. Όχι ότι δεν έχω δει ξανά το ίδιο έργο, αλλά πραγματικά είναι κρίμα γιατί τα παρολί που προτείνω έχουν μεγάλες αποδόσεις.

Το 2 & over 2,5 της Κόνγκσβινγκερ πλήρωσε 2,65. Το over 3,5 της Ασάνε (τεράστια ομάδα, όποτε την αγγίζω μας κάνει τα κέφια), 2,12. Και πέσαμε στο 0-0 της Σάντνες με την Σκέιντ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο τους εκτός έδρας βαθμό και σε εντός έδρας ματς της Σάντνες δεν μπήκε γκολ. Όταν στα πέντε τελευταία της, είχαν σημειωθεί 26!

Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Το χάζεψα λίγο και οι γηπεδούχοι ήταν συνέχεια στην επίθεση, αλλά στην τελική προσπάθεια τα θαλάσσωναν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν συνέβη και χάθηκε παρολί με 16,4 απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ο «μαέστρος» Γκαρθία που έχει ανάγκη

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με μια τριάδα, η οποία «πληρώνει» οκτώ φορές τα λεφτά μας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Φερεντσβάρος – Καραμπάχ προγνωστικά

Στο πρώτο ματς οι Ούγγροι μας δικαίωσαν. Πήραν το 1-1 και πλέον θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, αφού απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα που έχει εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για να φτάσει εδώ έχει αποκλείσει την Λεχ Πόζναν και την Ζυρίχη. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (τέσσερα στα προκριματικά και ένα στο πρωτάθλημα) και βρήκε τον δρόμο προw τα δίχτυα, αλλά και η εστία της παραβιάστηκε. Τα τέσσερα από τα πέντε αυτά goal/goal συνδυάστηκαν και με over 2,5.  Τέσσερα στα πέντε over 2,5 & g/g μετρούν  και οι γηπεδούχοι.

Μπορεί να πει κάποιος ότι οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, αλλά με αυτές τις… επιδόσεις το 2,42  μου φαντάζει προκλητικό.

Aϊντχόφεν – Μονακό προγνωστικά

Οι Ολλανδοί επίσης δικαίωσαν την στήλη στο παιχνίδι στο Πριγκιπάτο, αφού θέλαμε να μην ηττηθούν και να μπουν στο ματς τουλάχιστον δύο γκολ. Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στο πιο δυνατό ζευγάρι που βγήκε από την κληρωτίδα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν προπόνηση με την Έμεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Στρασβούργο και πήραν τη νίκη, βγάζοντας χαρακτήρα. Δύσκολο σε πρόβλεψη το μεταξύ τους ματς, αλλά επειδή η Αϊντχόφεν δεν μπορεί να παίξει συντηρητικό ποδόσφαιρο νομίζω ότι και πάλι θα δούμε γκολ. Θα πάρω το goal/goal & over 2,5 στο 1,85, έστω και αν θα το ήθελα σε καλύτερη απόδοση.

Ρέιντζερς – Ουνιόν προγνωστικά

Το συγκεκριμένο ματς, μας «καθάρισε» την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ποντάραμε στο να μην ηττηθούν οι Σκωτσέζοι. Αυτοί έχασαν με 2-0 και πλέον πρέπει να κυνηγήσουν ένα μικρό θαύμα για να προκριθούν. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν μαζί με τον κόσμο τους να μπουν δυνατά και να προηγηθούν νωρίς. Αυτό θα είναι το ιδανικό σενάριο για αυτούς.

Οι Βέλγοι σίγουρα μπορούν να πετύχουν ένα γκολ και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της Ρείντζερς. Μην σας… κουράζω. Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 ΦΕΡΕNΤΣΒΑΡΟΣ – ΚΑΡΑΜΠΑΧ: g/g & over 2,5 (2,40)

21:30 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ: g/g & over 2,5 (1,85)

21:45 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ: over 2,5 (1,95)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ