Ευκαιρίες σε Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία

Ευκαιρίες σε Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία

Το σούπερ Σάββατο το διαδέχθηκε μία κακή στοιχηματικά Κυριακή με απολογισμό -72 μονάδων για την στήλη μας. Μόνοι οι Τούρκοι μας πλήρωσαν και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο!

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Το σούπερ Σάββατο το διαδέχθηκε μία κακή στοιχηματικά Κυριακή με απολογισμό -72 μονάδων για την στήλη μας. Μόνοι οι Τούρκοι μας πλήρωσαν και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο! Βγήκε το «Χινάρι» στo νότο με την Αλάνιασπορ να ισοφαρίσει από 0-3 σε 3-3 την Μπεσίκτας, πλήρωσε και ο Χάτζι Ράιτ στο σκοράρισμά του με την έτερη ομάδα της περιοχής. Χάθηκε το δυνατό σημείο στο Over 3 της Μαρσέιγ, έμεινε στο 1-1 από το το 61′ το ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλες ευκαιρίες. Χαμηλά κινήθηκαν και οι επιλογές με γκολ σε Τουρκία και Πορτογαλία, ενώ το παρολί χάθηκε από νωρίς με το «βαλσαμωμένο» 0-0 στο Μάιντς. Ούτε η «μπόμπα» μας έσκασε παρότι οι συνθήκες εξελίχθηκαν ιδανικές για την Μπολόνια στο Ολίμπικο, προηγούμενη 0-1 και με παίκτη παραπάνω. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από ένα σπάνια γεμάτο δευτεριάτικο κουπόνι.

Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε

Πρώτο και πιο δυνατό δευτεριάτικο ποντάρισμά από την Πόλη, με το μίνι-τοπικό ντέρμπι, το οποίο έχει απόλυτο αφεντικό τη Φενέρμπαχτσε. Τα «καναρίνια» έχουν 68 νίκες σε σύνολο 80 ματς απέναντι στην Κασίμπασα, την κέρδισαν μέσα/έξω τις δύο τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα, όλες συνδυαστικά με Over 2.5 και 9 φορές στα 11 τελευταία μεταξύ τους!

Εν μέσω ευρωπαϊκών προκριματικών η Φενέρμπαχτσε, την προηγούμενη Πέμπτη έκανε rotation στην Τσεχία για το 1-1 με την Σλοβάτσκο, μετά το 3-0 της Πόλης και την Πέμπτη παίζει στη Βιέννη με την Αούστρια για τα playoffs του Europa League. Ο μεγάλος στόχος του συλλόγου όμως είναι το πρωτάθλημα, το οποίο της λείπει από το 2014, αφού χάθηκε η προοπτική του Champions League. Και μετά την γκέλα της πρεμιέρας με τη νεοφώτιστη Ουμρανιγιεσπόρ (3-3 εντός), ο Ζεσούς θα παρατάξει δυνατό σχήμα.

Η Κασίμπασα έκανε πορεία πρωταθλητισμού από to Δεκέμβριο μέχρι το Μάιο, με αλλεπάλληλα πλούσια παιχνίδια, με εκπληκτικό σερί σκοραρίσματος. Στη φετινή πρεμιέρα όμως αποδείχθηκε ανέτοιμη, έχασε εύκολα από την Μπασακσεχίρ με 4-0, εμφανίζοντας πολλά κενά στην άμυνα. Τα γνωστά περσινά, αλλά δεν είχε την φρεσκάδα μπροστά και ο νέος της φορ (Μπαχόκεν) έδειξε πολύ βαρύς, σε σχέση  με τους Μουλέκα, Μποζόκ που αλώνιζαν πέρσι. Έχασε και μεσοαμυντικούς πυλώνες (Χασπολάτ, Ελμαλί) και θα χρειαστεί χρόνο να δέσει ξανά.

Θα πάμε με την ποιοτικότερη ομάδα, η Φενέρ είναι και σε υψηλότερο αγωνιστικό ρυθμό με ήδη 5 επίσημα παιχνίδια, έχει τρομερή παράδοση και θα είναι έξτρα συγκεντρωμένη μετά την γκέλα της πρεμιέρας. Επιλογή και το απλό διπλό, θα του ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.50 συνδυάζοντάς το με Over 1.5, υπάρχει αξία στο combo ακόμα και με Over 3.5!

Βερόνα – Νάπολι

Συνεχίζεται η πρεμιέρα στην Serie Α και στη Βερόνα διεξάγεται πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Ελλάς κάνει νέο ξεκίνημα με τον Τσιόφι να διαδέχεται τον Τούντορ στον πάγκο της. Ακόμη πιο επιθετικός προπονητής ο 46χρονος Ιταλός από τον Κροάτη, με την Ουντινέζε στο β’ μισό της περασμένης σεζόν μας χόρτασε γκολ και στην επίσημη πρεμιέρα στη νέα του ομάδα υπέστη εντός έδρας συντριβή από την Μπάρι (1-4) στο Κύπελλο! Στη Νάπολι υπήρξε ανανέωση μεσοεπιθετικά, αποχώρησαν οι εμβληματικοί Ινσίνιε, Μέρτενς και βασικοί στα «φτερά» του Οσιμχέν προορίζονται ο Λοσάνο και ο νεοφερμένος Κβαρατσκέλια, πιο ταχυδυναμική πλέον η γραμμή κρούσης του Σπαλέτι. Προβλέπουμε υψηλό σκορ στο «Μπεντεγκόντι», όπως στα δύο τελευταία μεταξύ τους εκεί. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προβλέποντας πολλά γκολ στη Βερόνα λοιπόν, θα πάρουμε και σκόρερ από το παιχνίδι. Ο Κβαρατσκέλια είναι ο σούπερ σταρ της Εθνικής Γεωργίας, έκανε πράγματα και θαύματα τα τελευταία χρόνια με το ενθόσημο, με μία ομάδα φτωχή σε ποιότητα κατάφερε να κάνει πολλές ζημιές, μεταξύ αυτών και στη δική μας εθνική. Πήρε καιρό στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να τον εμπιστευτούν και απ’ όσα έχουμε δει είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Ταχύτατος με την μπάλα, εξαιρετικός στο ένας με έναν, ντριμπλάρει, τρέχει, σουτάρει δυνατά, εκτελεί και στημένα. Υπάρχει αξία στο anytime σκοράρισμά του σε απόδοση 4.00.

Παρολί #1

Δεν τα συνηθίζουμε τα δευτεριάτικα παρολί, αλλά σήμερα το πρόγραμμα έχει «ζουμί» και προκύπτουν επιλογές που αξίζουν να συνδυαστούν. Μάλιστα θα πρωτοπορήσουμε και θα ποντάρουμε σε δύο τριάδες, την κλασική basic σε απόδοση 4.24 και σε μία με έξτρα ρίσκο σε βασικές επιλογές. Πάμε στο βασικό παρολί:

Πρώτο σημείο το 1 DNB (1.61) στο Μαρίτιμο – Τσάβες. Η Μαρίτιμο είχε πολύ δύσκολη πρεμιέρα στην έδρα της νταμπλούχου Πόρτο, εντός προγράμματος η ήττα, λίγο βαρύ το τελικό 5-0, σίγουρα άξιζε ένα γκολ, με τις ευκαιρίες που έφτιαξε, τις δύο νωρίς. Στο νησί  είναι παραδοσιακά δυνατή, έστω κι αν δεν το επιβεβαίωσε ιδιαίτερα πέρσι, έγινε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ανακαινισμένο γήπεδο, θα υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα καθώς το project του κόουτς Σεάμπρα πείθει. Πιο έμπειρη, πιο σκληρή ομάδα από την Τσάβες που ανέβηκε φέτος στην Primeira Liga και στην πρεμιέρα έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Δεύτερο σημείο το Under 2.5 (1.72) στο Μπιλμπάο – Μαγιόρκα. Παραδοσιακά πολύ σφιχτή ομάδα οι Βάσκοι, δεν έχουν το εύκολο γκολ και δεν αναμένεται να αλλάξει ιδιαίτερα αυτό φέτος. Η Μαγιόρκα θα πάει να παίξει κλειστά στο «Σαν Μαμές» με στόχο το 0-0, είναι και πρεμιέρα, οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, επομένως το χαμηλό τέμπο είναι πολύ πιθανό.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το Χ2 (1.53) στο Κορόνα Κιέλτσε – Βάρτα Πόζναν. Η νεοφερμένη στην Ekstraklasa Κορόνα προέρχεται από δύο σερί νίκες, η τελευταία στο Γκντανσκ επί μίας τραγικής Λέχια, που δεν ήξερε τι έκανε στο γήπεδο. Η Βάρτα πλήρωσε ατομικά λάθη τερματοφύλακα και στόπερ για να χάσει οριακά (1-2) από την Πογκόν, αλλά έδειξε καλά στοιχεία και το σημερινό παιχνίδι την βολεύει να τρέξει, να εκμεταλλευτεί τους χώρους, όπως έκανε στην έδρα έτερης νεοφερμένης πριν δύο εβδομάδες, όταν κέρδισε τη Μιέντζ (1-2). Σκληρή και οργανωμένη ομάδα η Βάρτα, μπορεί να περάσει νικηφόρα από το Κίελτσε, στο παρολί θα πάρουμε και κάλυψη στο ποντάρισμά της.

Παρολί #2

Το σημερινό πρόγραμμα καλεί για τριάδα ρίσκου, με ψιλο-ποντάρισμα επιλογών που έχουμε ήδη βάλει στην στήλη, συνδυασμένες για μεγάλες αποδόσεις, που μαζί φτάνουν το 39.77!

Όπως αναλύσαμε και παραπάνω η νίκη της Φενέρμπαχτσε έχει καλές πιθανότητες να συνδυαστεί με πολύ μεγάλο σκορ, η άμυνα της Κασίμπασα έχει τρύπες, παίζει πολύ επιθετικά η ομάδα του Ουγκουρλού το 2 & Over 3.5 σε απόδοση 4.33 αξίζει το ρίσκο. Γράψαμε για την ανανεωμένη επιθετική τριπλέτα της Νάπολι και για την κάκιστη πρώτη εικόνα της Βερόνα, αν όντως επιβεβαιωθεί η βασική μας επιλογή στο ματς (Over 2.5) είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί με διπλό, το σενάριο αυτό πληρώνει 3.20. Κλείνουμε την τριάδα ρίσκου με το καθαρό διπλό (2.87) της Βάρτα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Βερόνα – Νάπολι ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.50)

Παρολί #1

17:30 | Μαρίτιμο – Τσάβες ➡ 1 DNB (απόδοση 1.61)

18:30 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.72)

20:00 | Κορόνα Κίελτσε – Βάρτα Πόζναν ➡ Χ2 (απόδοση 1.53)

Παρολί #2

19:30 | Βερόνα – Νάπολι ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 3.20)

20:00 | Κορόνα Κίελτσε – Βάρτα Πόζναν ➡ 2 (απόδοση 2.87)

21:45 | Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε ➡ 2 & Over 3.5 (απόδοση 4.33)

Σκόρερ

19:30 | Βερόνα – Νάπολι ➡ Κβαρατσκέλια Anytime Σκόρερ (απόδοση 4.00)

Tο άρθρο του Δημήτρη Βασιλάκου και άλλων κορυφαίων tipsters εδώ:https://www.bethome.gr/fener-gkol-sth-verona-kai-diplo-paroli/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ