Δυνατό ποντάρισμα από το Χετάφε – Ατλέτικο

Δυνατό ποντάρισμα από το Χετάφε – Ατλέτικο

Τις υποχρεώσεις τους στη Λα Λίγκα ξεκινούν απόψε Χετάφε και Ατλέτικο Μαδρίτης...

Τις υποχρεώσεις τους στη Λα Λίγκα ξεκινούν απόψε Χετάφε και Ατλέτικο Μαδρίτης και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση που διεξάγεται στο “Coliseum Alfonso Perez”, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ισπανίας.

 

1η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι στη Μαδρίτη.

*Μετρούν 8/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει υποστεί ήττα από τη Χετάφε για 21 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΧΕΤΑΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0 από την Αλμπαθέτε, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 58’ ο Μαρίν πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ματς και έδωσε τη νίκη στην Αλμπαθέτε.

Η Χετάφε είχε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, η οποία όμως είχε επίτευξη στόχου στο φινάλε της. Άρχισε τη σεζόν πολύ άσχημα με τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία και δεν είχε καν νίκη για το πρώτο διάστημα. Η διοίκηση αποφάσισε γρήγορα να κάνει αλλαγή σκυτάλης και έδωσε τα ηνία στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Η ομάδα βελτιώθηκε, πήρε τους απαραίτητους βαθμούς για να τερματίσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έστω στον πόντο και με άγχος έως τις τελευταίες αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο 57χρονος πια, γεννημένος στην ισπανική πρωτεύουσα, προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία με την ελπίδα η Χετάφε να επιστρέψει στα στάνταρ της των προηγούμενων ετών και να έχει μια πορεία πιο κοντά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Καλή προσθήκη ο επιθετικός Μπόρχα Μαγιοράλ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθαν επίσης ο Λουίς Μίγια και ο Ντομίνγκος Ντουάρτε από τη Γρανάδα.

Καλή προσθήκη ο εξτρέμ Πόρτου από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πούλησε στη Νάπολι τον μπακ Ολιβέρα, ενώ έφυγαν και οι Σάντρο Ραμίρεθ, Κουένκα, Φλορεντίνο Λουίς, Καμπάκο, Όσκαρ Ροδρίγκεθ, Οκάι Γιοκουσλού. “Έχουμε καθαρίσει το μυαλό μας από την περσινή σεζόν, έχουμε καινούργια νοοτροπία και θέληση για το ξεκίνημα της νέας”, δήλωσε ο Σάντσεθ Φλόρες. Δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα οι Λουίς Μίγια και Νταμιάν Σουάρες.

Χετάφε Στατιστικά

*5 σερί παιχνίδια με under 2.5

*4/6 φιλικά ματς είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-4 εναντίον της Γιουβέντους, σε φιλική αναμέτρηση. Μόλις στο 10’ ο Μοράτα σκόραρε για το 0-1. Στο 40’ ο Ζοάο Φέλιξ έχασε πέναλτι, στο 43’ ο Μοράτα έκανε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 62’ και πάλι ο Μοράτα σκόραρε για το 0-3 και στο 90+1’ ο Ματέους Κούνια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από μια μέτρια σεζόν πέρυσι, κατά την οποία δεν πέτυχε τίποτα το αξιοσημείωτο και θέλει πολύ να κάνει ένα “restart” φέτος ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα και να διεκδικήσει τίτλους. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην σεζόν, με αρκετά προβλήματα στον αμυντικό τομέα, ιδίως στον πρώτο γύρο. Θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ήταν ο βασικός στόχος προς το φινάλε της περιόδου.

Νίκησε όλα τα φιλικά ματς που έδωσε, με “τεσσάρες” σε Νουμάνθια, Κάδιθ, Γιουβέντους μεταξύ άλλων και νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απέκτησε τον Άξελ Βίτσελ για τη μεσαία γραμμή ως ελεύθερο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον μπακ Ναουέλ Μολίνα από την Ουντινέζε. Ο εξτρέμ Λίνο αποκτήθηκε και πήγε δανεικός στη Βαλένθια. Αποτέλεσαν παρελθόν οι Λουίς Σουάρες, Βιτόλο, Σίμε Βρσάλικο και Έκτορ Ερέρα.

“Αν κάνουμε καλά τα πράγματα στην αρχή της περιόδου, θα μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόκε. Είναι εκτός αποστολής για την πρεμιέρα, ο αμυντικός Χιμένες λόγω τραυματισμού, ενώ παραμένει αμφίβολος ο στόπερ Φελίπε που επέστρεψε στις προπονήσεις. Κανονικά και οι Μοράτα, Βίτσελ.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*3/4 φιλικά παιχνίδια είχαν No Goal

*3/4 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Τοπικό ντέρμπι στη Μαδρίτη, με Χετάφε και Ατλέτικο να ξεκινούν τη σεζόν ελπίζοντας σε καλύτερη πορεία φέτος. Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν πίσω από τη μπάλα την Ατλέτι και πιθανότατα θα τη δυσκολέψουν. Υπάρχει ποιότητα στους “Κολτσονέρος”, δε μπορούμε να αγνοήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.01.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/xetafe-atletiko-madriths/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ