ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Πέρυσι, τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας εξαιρετική παρουσία στα πλέι οφς. Ενισχύθηκε σημαντικά με τις προσθήκες των Τσερίν, Βέρμπιτς, Γκανέα και Σποράρ. Στα φιλικά προετοιμασίας, τα πήγε αρκετά καλά απέναντι σε καλές ομάδες (2-3-0). Μετά τον άδικο αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας (0-2/1-1) δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος, αλλά μπορεί να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ιωνικός τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ υποβιβασμού στο πρωτάθλημα, πέρυσι και η χρονιά κρίνεται κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Φέτος, θέλει να έχει και πάλι αξιοπρεπή παρουσία στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπως η περσινή με ρεκόρ 12-9-12. Ολοκλήρωσε τα φιλικά χωρίς νίκη, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία κόντρα σε Άρη, Βόλο, Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Λαμία. Σημαντικές οι αμυντικές αδυναμίες που εμφάνισε, ίσως φανούν και μέσα στη χρονιά, ενώ το ρόστερ δεν είναι εξίσου ποιοτικό.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιωνικό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Τσιριγώτης: «Εύχομαι ο Ιωνικός μας να πετύχει όλους τους στόχους του» 

Ο Τάκης Τσιριγώτης, εκ των διοικούντων του Ιωνικού, έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, με αφορμή την ονομαστική του εορτή. 

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ιωνικός ευχήθηκε μέσα από τα social media στον Τάκη Τσιριγώτη για τη σημερινή μέρα (15/8) και την ονομαστική του εορτή, με τον μέτοχο της διοίκησης των Νικαιωτών να στέλνει κι εκείνος το μήνυμα για την καινούρια σεζόν της Super League που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

«Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και σε όλους τους ανθρώπους. Η νέα σεζόν να κυλήσει με πολλές χαρές και ο Ιωνικός μας να πετύχει όλους τους στόχους του».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ο λόγος που αισθανόμαστε πίεση είναι γιατί οι φίλαθλοι μας διψούν για διάκριση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για τα κέρδη του Παναθηναϊκού παρά τον αποκλεισμό: «Δεν μπορώ να αξιολογήσω κέρδη μετά από έναν αποκλεισμό. Αν δεν είχαμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού θα ήταν άλλη υπόθεση. Χάνουμε έναν στόχο. Ζούμε με την αίσθηση του αποκλεισμού, παρά με τα θετικά πράγματα που πήραμε από αυτά τα ματς».

Για την πίστη που υπάρχει στην ομάδα: «Αυτά ήταν φανερό καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι φίλοι της ομάδας μας στήριξαν. Όλη αυτή η στήριξη είχε να κάνει και με την προσπάθεια που κάναμε την περσινή χρονιά. Ο κόσμος βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μου να πιστέψουν ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ. Η ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, όπως κάθε φορά, έπαιξε ρόλο στο να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολλούς φιλάθλους και είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε χαρούμενος. Ελπίζω στη συνέχεια να το καταφέρουμε».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το αν έπαιξε ρόλο η απειρία: «Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό σήμερα. Ίσως στο πρώτο ματς, που χάσαμε λίγο την ψυχραιμία μας και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο σημερινό ματς αυτό που παρουσιάσαμε για 60 λεπτά ήταν καλό. Ήμασταν πιεστικοί, οργανωμένοι και βγάλαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Οι στόπερ έπαιξαν ρόλο στο παιχνίδι και θα έπρεπε να προσέχουμε και ανασταλτικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις. Μετά το 65 δεν είχαμε τις ίδιες δυνάμεις λόγω της έντασης που βάλαμε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Η αλλαγή σχηματισμού αποδείχθηκε λανθασμένη και γι΄ αυτό κατηγορώ τον εαυτό μου. Όταν κόβεται η ροή του παιχνιδιού, αυτά που κάνουν τη διαφορά είναι οι προσωπικές ενέργειες. Δεν μας ωφέλησε η αλλαγή σχηματισμού. Προσπαθήσαμε να φέρουμε την μπάλα μπροστά με ανορθόδοξο τρόπο. Οι δικές μας οι γραμμές είχαν απόσταση μεταξύ τους και έτσι η Σλάβια ισορρόπησε το παιχνίδι και μας απομάκρυνε από την περιοχή της».

Για τους λόγος που υποχώρησε ο Παναθηναϊκός μετά το 60′: «Η Σλάβια είναι μια καλή ομάδα, που στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει πολύ καλά πράγματα. Εμείς είχαμε απώλειες αναφορικά με τις δυνάμεις μας. Είναι δεύτερο επίσημο ματς και ο ρυθμός ήταν λίγο πιο έντονος από αυτόν που περιμέναμε. Θα έπρεπε να τρέξουμε και να τους πιέσουμε παραπάνω, αλλά για 60 λεπτά παίζαμε σε ρυθμό παραπάνω από το φυσιολογικό για την εποχή. Είχαμε και προβλήματα με την ίωση που χτύπησε τους παίκτες μας και για τα παιδιά δεν ήταν εύκολο. Η Σλάβια δεν πανικοβλήθηκε και περίμενε την πτώση στην απόδοσή μας για να δείξει και τις αρετές που έχει σαν ομάδα. Το μομέντουμ που είχαμε μετά το γκολ δεν το εκμεταλλευτήκαμε εμείς, αλλά η Σλάβια για να ηρεμήσει το παιχνίδι. Αφού δεν το κάναμε εμείς αυτό, η Σλάβια ανέβηκε και μας δυσκόλεψε. Με την αλλαγή συστήματος χάθηκε η μεσαία γραμμή και η Σλάβια».

Για την επόμενη μέρα: «Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα. Κάθε μέρα η πίεση αυξάνεται. Ο λόγος που αισθανόμαστε πίεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας διψούν για διάκριση. Ο κόσμος πιστεύει σε μας και δεν θέλουμε να τον απογοητεύουμε. Πρέπει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και να καταλάβουμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τις ομάδες που κάνουν πορείες, όπως η Σλάβια. Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και είναι κάτι που μας απασχολεί».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι… 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ