Ποντάρισμα από Ισπανία

Ποντάρισμα από Ισπανία

Οι επιλογές που προκύπτουν για ποντάρισμα σε στοιχηματικές εταιρίες έχουν τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα (28/08). Ξεχωρίζει προγνωστικό από τη La Liga.

Οι επιλογές που προκύπτουν για ποντάρισμα σε στοιχηματικές εταιρίες έχουν τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα (28/08). Ξεχωρίζει προγνωστικό από τη La Liga.

3η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Βιγιαρεάλ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Χετάφε στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΧΕΤΑΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1, από τη Τζιρόνα, για το πρωτάθλημα. Στο 42’ ο Στουάνι σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47’ ο Ντουάρτε χρεώθηκε με αυτογκόλ για το 2-0, στο 64’ ο Καστεγιάνος σκόραρε για το 3-0. Στο 73’ ο Ουνάλ μείωσε σε 3-1 και στο 90+7’ αποβλήθηκε ο Ανχιλέρι για τη Χετάφε.

Η Χετάφε δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη νέα σεζόν, απέτυχε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε δύο αγωνιστικές και προβλημάτισε με την εικόνα της. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Καταλονία, από τη Τζιρόνα (3-1), σ’ ένα ματς έφτιαξε μεν ορισμένες καλές ευκαιρίες, σκόραρε δε απλά για να μειώσει τη διαφορά και τίποτα παραπάνω όσον αφορά τη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Δέχτηκε ξανά τρία γκολ, καθώς στην πρεμιέρα έχασε εντός έδρας από την Ατλέτικο με 0-3, το μίνι ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ούτε σ’ εκείνο το παιχνίδι έφτασε σε σημείο που να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Με βάση την περσινή της εικόνα, αλλά και το DNA της ομάδας, η άμυνα ήταν για πολλές σεζόν το δυνατό της στοιχείο, συνεπώς φέτος δείχνει να το έχει χάσει. Μετά την απόκτηση του Μπόρχα Μαγιοράλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε και τον Χουάνμι Λατάσα από τη συμπολίτισσα. Ο Ισπανός επιθετικός θα παίξει δανεικός για μία σεζόν και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Εκτός για μία αγωνιστική ο τιμωρημένος μπακ Ανχιλέρι, τραυματίας ο Νταμιάν Σουάρες και ο Λουίς Μίγια. Αμφίβολος ο Ομάρ Αλδερέτε. Δε θα είναι στον πάγκο επίσης, ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, λόγω τιμωρίας.

Χετάφε Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον της Χάιντουκ Σπλιτ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο 37’ ο Πεδράθα σκόραρε για το 0-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 56’ ο Τσουκουέζε πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Βιγιαρεάλ έκανε το καθήκον της και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ (0-2) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το “Κίτρινο Υποβρύχιο” που είχε αλλαγές στην ενδεκάδα μετά και το 4-2 του πρώτου αγώνα. Θα παίξει στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου κληρώθηκε με Χάποελ Μπερ Σεβά, Αούστρια Βιέννης και Λεχ Πόζναν. “Η συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό”, δήλωσε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το ξεκίνημα είναι ιδανικό, με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τελευταία, έκανε σπουδαία επιτυχία με το “διπλό” στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, με σκορ 0-2. Στην πρεμιέρα πέρασε επίσης από την έδρα της Βαγιαδολίδ, με 0-3. Έχει 3/4 επίσημα παιχνίδια που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Απέκτησε τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Μπακέ από το Λος Άντζελες FC.

Για το παιχνίδι με τη Χετάφε, ο Έμερι δεν υπολογίζει τον μακροχρόνια τραυματία Αλμπέρτο Μορένο, αλλά και τους Τριγέρος, Ντανγιούμα που δεν έχουν συμμετοχή ακόμα στη σεζόν.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

*3/4 επίσημα ματς είχαν No Goal

*3/5 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 13 σερί εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Βιγιαρεάλ παρουσιάζεται σοβαρή, συγκροτημένη, αποτελεσματική στην επίθεση. Η Χετάφε κακή στην άμυνα, φτιάχνει φάσεις μπροστά, αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Σε καλή απόδοση το διπλό στο 1.92, θα το επιλέξουμε.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/xetafe-bigiareal/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ