Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία

Σημεία και γκολ από Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία

Κοίταζα τις χθεσινές προτάσεις για προγνωστικά στοιχήματος και δεν μπορούσα να το χωνέψω. Έντεκα απόδοση έβγαζε η τετράδα που σας πρότεινα και στράβωσε το τελευταίο ματς, το οποίο μαζί με την ΑΕΚ, πρέπει να έστειλε τη μισή Ελλάδα αδιάβαστη.

Να στράβωνε η Τσέλσι που έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο να το καταλάβω. Δεν συνέβη. Οι «μπλε» κέρδισαν με 2-1 τη Λέστερ και πέρασε το 1Χ & over 2,5 σε απόδοση 1,85.

Να στράβωνε η Άρσεναλ, επίσης να το καταλάβω. Με γκολ στο 85’, πέρασε ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,83.

Μετά η Μπενφίκα πέρασε τρένο από την έδρα της Μποαβίστα με 3-0 και πιάσαμε το καλοπληρωμένο διπλό μαζί με over 2,5 (απόδοση 2,00).

Και χάσαμε την άτιμη την Σπόρτινγκ, για δεύτερο στη σειρά Σάββατο. Για μαύρη λίστα την κόβω. Υποδεχόταν τη Τσάβες και έψαχνε μια καλή νίκη για να ξεχάσει την τριάρα στο ντέρμπι με την Πόρτο.Μπήκε δυνατά στο ματς, είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γκολ δεν έβαλε.

Και στο δεύτερο, δέχθηκε δύο γκολ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Χάσαμε την μικρότερη απόδοση (1,65) και βλέπω να αργεί η Σπόρτινγκ να μπει ξανά σε δελτίο…

Ρεμς – Λιόν προγνωστικά

Τον πρώτο της βαθμό απέσπασε η Ρεμς, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Στρασβούργο και βελτίωσε την εικόνα της, μετά από τις δύο συνεχόμενες τεσσάρες από Μαρσέιγ και Κλερμόν. Δεν έχει ξεκινήσει καλά και δύσκολα θα πανηγυρίσει σήμερα την πρώτη της νίκη.

Υποδέχεται τη Λιόν, η οποία είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών έστω και αν παίζει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας. Τα δύο έως τώρα παιχνίδια της, τα έχει δώσει στην έδρα της, τα κέρδισε και τα δύο και συνδύασε τις νίκες, τόσο με over 2,5, όσο και με goal/goal.

Θα πάρω τη νίκη της Λιόν σε συνδυασμό με over 1,5, το οποίο το συναντάμε σε απόδοση 2,05.

Ρίο Άβε – Πόρτο προγνωστικά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει στη σεζόν η Πόρτο, μιας και έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της, με το τελευταίο να είναι το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Ρίο Άβε, με στόχο να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και κάλλιστα μπορεί να τα καταφέρει.

Άλλωστε, οι γηπεδούχοι δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο στα δικά τους πρώτα τρία ματς. Ηττήθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές και πήραν ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Εστορίλ. Η Πόρτο είναι το φαβορί και θα ρισκάρω και με το over 2,5, σε απόδοση 1,93.

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Τρίτο στη σειρά εκτός έδρας ματς για την Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγήθηκαν οι νίκες με 2-1 επί της Αλμερία με 4-1 επί της Θέλτα και το ίδιο θέλω να συμβεί και σήμερα στην Βαρκελώνη, κόντρα στην Εσπανιόλ.

Γιατί πολύ απλά το να κερδίσει η Ρεάλ και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς «πληρώνει» 2,00. Και σε τέτοια απόδοση τη «βασίλισσα», δεν γίνεται να μην την στηρίξω.

Η Εσπανιόλ ψάχνει να βρει τα πατήματά της, αλλά δε νομίζω ότι θα τα βρει σήμερα…

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:05 Ρεμς – Λιόν: 2 & over 1,5 (2,05)

22:30 Ρίο Άβε – Πόρτο: 2 & over 2,5 (1,93)

23:00 Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & over 2,5 (2,00)

Η στήλη του Ηρακλή Αντύπα, όπως και άλλων κορυφαίων tipsters, εδώ:

https://www.bethome.gr/antipas-prognostika-triada-me-fabori/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ