Δυνατό ποντάρισμα από τη La Liga

Δυνατό ποντάρισμα από τη La Liga

Ποικιλία για ποντάρισμα προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες σήμερα Σάββατο (10/09). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga.

Ποικιλία για ποντάρισμα προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες σήμερα Σάββατο (10/09). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga.

5η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει υποστεί ήττα από τη Θέλτα στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, εναντίον της Πόρτο, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 81’ αποβλήθηκε ο Ταρεμί για τους φιλοξενούμενους και στο 90+1’ ο Ερμόσο σκόραρε για το 1-0 της Ατλέτικο. Στο 90+6’ ο Ουρίμπε ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 90+11’ ο Γκριζμάν με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική από κάθε άποψη επιτυχία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο (2-1) σ’ ένα ματς που δεν είχε γκολ στο φινάλε του 90λεπτου, αλλά σημειώσει 3 (!) στις καθυστερήσεις. Ο Γκριζμάν πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο φινάλε και χάρισε μια επιτυχία στους “Κολτσονέρος” ενώ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας και αμφισβητήθηκε. “Η αλήθεια είναι ότι ο Γκριζμάν των 30 λεπτών τα πηγαίνει πολύ καλά, των 60 λεπτών δεν ξέρουμε”, είπε ο Ντιέγο Σιμεόνε.

Η νίκη για την “Ατλέτι” ήταν πολύ σημαντική επίσης, διότι σε όμιλο με Λεβερκούζεν και Κλαμπ Μπριζ, η Πόρτο είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος και διεκδικητής της πρώτης θέσης. Τρίτη νίκη σε πέντε επίσημα παιχνίδια για το συγκρότημα του “Τσόλο”, που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν στο πρόσφατο ματς της Λα Λίγκα. Μοναδική ήττα έως τώρα, ήταν από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας, με 0-2. Είναι εκτός αποστολής οι Σάβιτς, Ρεγιλόν, αμφίβολοι από θέμα ετοιμότητας οι Τομά Λεμάρ και Ματέους Κούνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*3/5 επίσημα ματς με under 2.5

*4/5 παιχνίδια είχαν “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

ΘΕΛΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Κάδιθ, με σκορ 3-0, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες δεν είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και έμειναν στο μηδέν. Στο 56’ ο Ιάγο Άσπας σκόραρε για το 1-0, στο 62’ ο Όσκαρ Ροδρίγκεθ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 75’ και πάλι ο Άσπας σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Θέλτα δείχνει σημάδια βελτίωσης αγωνιστικά και η πορεία της είναι ανοδική. Επικράτησε της Κάδιθ (3-0) εντός έδρας, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με πειστική εμφάνιση. Κράτησε για δεύτερο διαδοχικό ματς το μηδέν στα μετόπισθεν, ύστερα από την νίκη στην Καταλονία επί της Τζιρόνα με σκορ 0-1. Πρωταγωνιστής της σεζόν για την ομάδα του Κοουδέτ δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιάγο Άσπας, ο οποίος έχει σημειώσει ήδη πέντε γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Θέλτα, ο Νορβηγός επιθετικός Στραντ Λάρσεν, ο οποίος μοίρασε και μία ασίστ για το δεύτερο γκολ του Όσκαρ Ροδρίγκεθ. Ο Ισπανός χαφ που ήρθε φέτος στη Γαλικία από τη Σεβίλλη, τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση εναντίον της Ατλέτικο. Είναι δεδομένα εκτός ο επιθετικός Γκονσάλο Πασιένσια λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζεται ο Ντένις Σουάρεθ.

Θέλτα Στατιστικά

*3/5 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*3/4 επίσημα παιχνίδια με over 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ατλέτικο μπορεί να κέρδισε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε φέτος έχει κάνει ακόμα διαδοχικές πειστικές εμφανίσεις. Η Θέλτα έρχεται από δύο σερί επιτυχίες και θα παίξει με ψυχολογία, περιμένοντας πίσω από τη μπάλα με το μυαλό στις αντεπιθέσεις. Ποντάρουμε στα “2-3 γκολ” σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/atletiko-madriths-thelta/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ