Τραβάει τα βλέμματα το Μαρσέιγ – Λιλ

Τραβάει τα βλέμματα το Μαρσέιγ – Λιλ

Επιλογές με αξία περιλαμβάνει το σαββατιάτικο (10/09) κουπονι παμε στοιχημα. Τραβάει τα βλέμματα πρόταση από τη Ligue 1.

Επιλογές με αξία περιλαμβάνει το σαββατιάτικο (10/09) κουπονι παμε στοιχημα. Τραβάει τα βλέμματα πρόταση από τη Ligue 1.

*7η αγωνιστική

*Έχει ανακοινωθεί «sold out», παραπάνω από 62.000 θεατές θα βρεθούν στο γήπεδο.

*2-3 γκολ ήρθαν οι οκτώ πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

*Goal/Goal ήρθαν οι 7/8 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο “Βελοντρόμ”.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 47′, δέχθηκε το 1-0 στο 76′ και το 2-0 στο 81′.

Πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο, πήρε ακόμη μια νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Οσέρ το Σάββατο. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, μπήκε δυνατά και σκόραρε μόλις στο έβδομο λεπτό, δεν απειλήθηκε ποτέ, είχε φάσεις για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δε σταμάτησε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι, έπαιξε λίγο πιο παθητικά και έψαχνε την αντεπίθεση, είχε δοκάρι και μεγάλη φάση στην επαναφορά, τελικά το 0-2 ήρθε στο 84’ έπειτα από ωραία πάσα του Γκεντουζί και σουτ του Σάντσες.

Τέταρτη σερί νίκη για τη Μαρσέιγ, στις τρεις δε δέχτηκε γκολ, είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Ναντ, το εκτός έδρας 3-0 επί της Νις και το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Κλερμόν, έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές, με ρεκόρ 5-1-0 μοιράζεται την 2η θέση με την Παρί, είναι στο -1 απ’ τη Λανς και με νίκη απόψε κόντρα στη Λιλ θα περάσει ξανά στην κορυφή. Για ακόμη μια φορά έδειξε να βελτιώνεται αισθητά στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν έδωσε φάσεις στον αντίπαλο και απέφυγε τα λάθη.

Μεσοβδόμαδα, ξεκίνησε με το “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε 2-0 απ’ την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, κόντραρε στα ίσα την αντίπαλο, αλλά η αποβολή ποδοσφαιριστή της στις αρχές του δευτέρου μέρους άλλαξε τα δεδομένα, πιέστηκε αφόρητα και μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε δύο γκολ. Την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Αλέξις Σάντσες, που ήταν τιμωρημένος στην Ευρώπη. Τιμωρημένος ο χαφ Ρονζιέ.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία πρόσφατα ματς.

ΛΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 3-1 κόντρα στη Μονπελιέ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20’, ισοφάρισε με τον Ντέιβιντ στο 41’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 45+3’, έκανε την ανατροπή με τον Γκόμες στο 57’ και διαμόρφωσε το 1-3 με τον Ντέιβιντ στο 90’+5’.

Συνεχίζει να αποδίδει καλύτερα μακριά απ’ την έδρα της, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα με 3-1 απ’ τη Μονπελιέ. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, απ’ το πουθενά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αντέδρασε στη συνέχεια, έφερε το ματς στην ισορροπία και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Έβγαλε πολλές φάσεις στο δεύτερο 45λεπτο, έφτασε στην ανατροπή, βρήκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις. Δίκαιη νίκη για τη Λιλ, η οποία τελείωσε το ματς με 26 τελικές, έναντι 4 της Μονπελιέ.

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πρώτοι”, είπε ο κόουτς Φονσέκα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ, είχε προηγηθεί το άδικο 1-2 απ’ τη Νις (ήταν καλύτερη, άξιζε τουλάχιστον το βαθμό, δέχθηκε τα δύο γκολ με πέναλτι), “τρέχει” ρεκόρ 3-1-2, προσπαθεί να αποκτήσει σταθερότητα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση και στο -4 απ’ την τριάδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χορταστικά τα παιχνίδια της, όλα ήταν αμφίσκορα, τα πέντε εξ αυτών ήρθαν και Over 2.5. Είναι αήττητη σε τρεις εξόδους (2-1-0), τις δύο πιο πρόσφατες τις κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-3). Με μυϊκά προβλήματα ο εξτρέμ Ζεγκρόβα και ο μεσοεπιθετικός Καμπελά, αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

ΛΙΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα έξι πρόσφατα ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μαρσέιγ βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ωστόσο στη Ligue 1 παρουσιάζεται άκρως σοβαρή και βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Η Λιλ, από την άλλη, αποδίδει καλύτερα μακριά απ’ την έδρα της και έχει την ποιότητα μπροστά για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Μασσαλών. Έχουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/marseig-lil/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ