Ξεχωρίζει το Μονακό – Λυών στη Γαλλία

Ξεχωρίζει το Μονακό – Λυών στη Γαλλία

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Ligue 1 Γαλλίας και την αναμέτρηση Μονακό - Λυών, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με ντέρμπι στη Super League και δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Ligue 1 Γαλλίας και την αναμέτρηση Μονακό – Λυών, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

*7η αγωνιστική

*Over 2.5 ήρθαν οι 5/7 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Μονακό.

*No/Goal & 2-3 γκολ ήρθαν οι 6/8 πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε τη νίκη με πέναλτι του Εμπολό στο 74’.

Είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα, το έκανε ξανά στο ντέρμπι μίσους της Κυανής Ακτής ξεπερνώντας με 1-0 το εμπόδιο της Νις. Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ελάχιστες οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, δίκαιο το 0-0 στην ανάπαυλα. Ήταν ελαφρώς καλύτερη και πιο αποτελεσματική στο δεύτερο 45λεπτο, μπήκε μπροστά στο σκορ σε κρίσιμο σημείο και με σωστή διαχείριση κράτησε το προβάδισμά της ως το φινάλε.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μονακό, είχε προηγηθεί τετράδα αγώνων χωρίς “τρίποντο” (0-2-2), πρώτη φορά στη σεζόν κράτησε ανέπαφη την εστία της και απέδειξε πως στα μεγάλα παιχνίδια/ντέρμπι ξέρει ν’ ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Δεν έχει νίκη στην έδρα της (0-1-2), ηττήθηκε στα δύο τελευταία, δέχθηκε σε αμφότερα από τέσσερα γκολ!

Μεσοβδόμαδα, ξεκίνησε με το “δεξί” τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, πέρασε νικηφόρα απ’ το Βελιγράδι κερδίζοντας 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη, την πήρε με πέναλτι του Ελβετού επιθετικού Εμπολό, που σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Εξέτισε ο στόπερ Μαριπάν, παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Φόλαντ. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Φερεντσβάρος για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία ματς.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο πρόσφατα παιχνίδια.

ΛΥΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Λοριάν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 6’, ισοφάρισε με τον Λακαζέτ στο 28’, δέχθηκε το 2-1 στο 33’, με τη Λοριάν να πετυχαίνει το 3-1 στο 49’.

Άφησε προβληματική εικόνα και στη δεύτερη φετινή της έξοδο, την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε 3-1 απ’ τη Λοριάν στο εξ αναβολής παιχνίδι. Φάνηκε η “γύμνια” της στα μετόπισθεν, η αντίπαλος της προκάλεσε πολλά προβλήματα, δέχθηκε από στημένη φάση 1-0 (άψογη εκτέλεση φάουλ), από τραγικό λάθος του στόπερ Μέντες το 2-1 και το 3-1 ήρθε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Δίκαιη ήττα, το μόνο θετικό ότι ο φορ Λακαζέτ σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Με τους ποδοσφαιριστές του τα έβαλε ο κόουτς Μποζ μετά το τέλος του αγώνα και εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου: “Είμαι απογοητευμένος με αυτό που είδα σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε μια σταθερότητα, αλλά προς το παρόν δεν το έχουμε πετύχει και χρειαζόμαστε πολύ δουλειά”, υποστήριξε.

Επιστροφή στις ήττες για τη Λυών, είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Οσέρ (2-1) και Ανζέ (5-0), μπήκε τέλος στο αήττητο πέντε αγώνων (4-1-0), βρίσκεται στην 4η θέση, στο -6 απ’ την κορυφή, αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν. Στις δύο φετινές εξόδους πήρε μόλις έναν πόντο, σε αμφότερες επιβεβαίωσε το αμφίσκορο. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον κόουτς Μποζ, απουσιάζουν απ’ την αρχή της σεζόν δύο μακροχρόνιοι. Επανέρχεται μετά από καιρό ο χαφ Αουάρ.

ΛΥΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 5/6 φετινά επίσημα παιχνίδια.

*G/G τα 5/6 φετινά επίσημα ματς.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ:

Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο διαδοχικές νίκες η Μονακό και υποδέχεται τη Λυών που αναζητά αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Λοριάν. Δεν πείθουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ και θα κρατήσουμε τον 1(DNB) σε απόδοση 1.90.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/monako-lywn/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ