ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό σημαίνει πως φέτος πρέπει να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό (εντός) και έτσι ξεκίνησε ιδανικά τη χρονικά. Απέναντι στον Ατρόμητο, κινδύνεψε αλλά πήρε έστω και δύσκολα το 2-1, πριν πάει στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον Άρη. Εκεί, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς να φτάσει σε γκολ (0-0). Με ρεκόρ 2-1-0 στη φετινή Σούπερ Λιγκ, υποδέχεται τη Λαμία πριν ξεκινήσει ο απαιτητικό Οκτώβρης των ντέρμπι, μετά τη διακοπή.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Λαμία δεν έχει φτάσει ακόμη σε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτα ήρθε η απώλεια (0-3) από την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα, σε ματς στο οποίο δεν φάνηκε καθόλου και άφησε την αντίπαλο να κάνει ό,τι θέλει και να πετύχει τρία τέρματα. Την επόμενη αγωνιστική ήρθε το 1-1 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, πριν έρθει και 2η κολλητή ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Αποτελεί ένα από τα φαβορί για υποβιβασμού, αφού ανασταλτικά αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και το γκολ δεν έρχεται με μεγάλη ευκολία. Απαιτητική αποστολή στην Τούμπα.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λαμία είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Δευτέρας.

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Μίχελ: «Θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ»

Σε συνέντευξη του ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Λουτσέσκου και αν τελικά υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίχελ:

«Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.».

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους».

Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος.»

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ