Ασπιρίνες, καρακάξες & πράσινες αποχρώσεις

Ασπιρίνες, καρακάξες & πράσινες αποχρώσεις

Πολλές επιλογές και αυτό το Σαββατοκύριακο...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Κλείσαμε θετικά την στήλη μας για δεύτερη διαδοχική μέρα, 2/3 επιλογές και +27.55 μονάδες απολογισμό έγραψε το ταμείο της Παρασκευής και ανακτούμε ψυχολογία για το πλούσιο Σαββατοκύριακο που ήρθε. Στο City Ground επιβεβαιώθηκε ότι η Φούλαμ είναι πιο ομάδα και γύρισε εύκολα το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-3) για να πληρωθούμε το δυνατό σημείο με Χ2 & Over 1.5. Λίγο νωρίτερα, το Over 2.5 στη Βαρσοβία το κυκλώσαμε από το 20ο λεπτό, αλλά το combo που διαλέξαμε στο Μπέρμιγχαμ δεν ακούμπησε, το πήγε σβηστά στο 1-0 η Βίλα το ματς.

Γεμάτο επιλογές το σημερινό κουπόνι, προτελευταίο πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, επέστρεψε και η Πρέμιερ Λιγκ, έστω και κουτσουρεμένη. Πάμε να αναλύσουμε τα σαββατιάτικα προγνωστικά στοιχήματος…

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Πρώτο βασικό σημείο για σήμερα στο BayArena, όπου η Λεβερκούζεν, μετά την πειστική νίκη επί της Ατλέτικο (2-0) την Τετάρτη, καλείται να πάρει τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς της και στην Bundesliga! Η εμφάνιση απέναντι στους Μαδριλένους μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο ανάκαμψης για μία πολύ ποιοτική ομάδα που έκανε αναπάντεχα άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν. Καλή η Βέρντερ στην επιστροφή της στην Bundesliga, αήττητη στα τρία ταξίδια της μέχρι στιγμής, αλλά στην καλή μέρα των “ασπιρίνων” θα υποφέρει. Θα ποντάρουμε σε μερική διόρθωση των ρεκόρ και των βαθμολογιών των δύο ομάδων, το timing μοιάζει κατάλληλο να κάνει μία γεμάτη, κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Σεοάνε. Θα ποντάρουμε στον άσο συνδυαστικά με Over 2.5, σε απόδοση 2.15, μπορεί να βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι σε μεγάλο σκορ.

Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ

Δεύτερο βασικό ποντάρισμα από το αγγλικό βορρά και το St. James’ Park, όπου θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες και η Νιουκάστλ. Έφτασαν τα 5 παιχνίδια δίχως “τρίποντο” στην Πρέμιερ Λιγκ οι “καρακάξες” και δεν θα βρουν καταλληλότερο αντίπαλο για να πανηγυρίσουν. Ανταγωνιστικότατη η ομάδα του Χάου απέναντι σε Σίτι και Λίβερπουλ, πήρε βαθμούς σε Μπράιτον και Γουλβερχάμπτον και στο πιο πρόσφατο ήταν καλύτερη στα σημεία υποδεχόμενη την εξαιρετική Κρίσταλ Πάλας. Υπερτερεί ξεκάθαρα στο ποιοτικό κομμάτι απέναντι στην Μπόρνμουθ, η οποία βρήκε μία άμυνα σκορποχώρι για να κάνει επική ανατροπή στο Νότιγχαμ. Ο χαμηλός άσος αποκτά αξία συνδυαστικά με Under 3.5, στο 2.22, αφού περιμένουμε κοντρολαρισμένο έλεγχο από τη Νιουκάστλ και λιγοστές απειλές από τους φιλοξενούμενους.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Στο Αγρίνιο δεν θα μπλέξουμε με σημείο, θα πάμε στα γκολ. Ο Παναιτωλικός άρεσε στα τρία τελευταία παιχνίδια του, σκόραρε 6 φορές σε αυτά, δείχνει ότι έχει επιθετικό ρυθμό με τον Καρέλη αναγεννημένο και αρκετές ποιοτικές επιλογές στα άκρα. Δεν παίζει κλειστά ο Αναστασίου και με την άνεση των 7 πόντων ήδη μπορεί να προσεγγίσει με μεγαλύτερη άνεση το ματσάρισμα. Η ΑΕΚ από την άλλη είναι υπό πίεση μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Δεν υπάρχει σκέψη για νέα απώλεια, ούσα ήδη στο -6 από την κορυφή και περιμένουμε φουλ επιθετική προσέγγιση από τον Αλμέιδα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν φοβάται να ρισκάρει. Η άμυνά της δεν πείθει και σε ενδεχόμενη ανυπομονησία οι Αγρινιώτες έχουν την ταχύτητα να την πληγώσουν στο transition. Αρκετά τα πιθανά σενάρια στα οποία θα έχουμε μεγάλο σκορ και το 2.09 στο Over 2.5 έχει αξία. Επιβεβαιώθηκε και στις δύο φετινές εξόδους της Ένωσης.

Ζιλ Βισέντε – Ρίο Άβε

Κλείνουμε τα βασικά μας πονταρίσματα από την άλλη άκρη της Ευρώπη και το Μπαρσέλος στον πορτογαλικό βορρά. Η Ζιλ Βισέντε επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και 6 αποτυχημένες απόπειρες. Δεν σκότωσε κάποιο θηρίο, την παραπαίουσα Μαρίτιμο (1-2) κέρδισε, αλλά το έκανε με πειστικό τρόπο και παρότι το ματς της στράβωσε. Στη Μαδέιρα θύμισε λίγο την περσινή υπέροχη ομάδα που έπαιζε παντού επιθετικά και είναι θέμα χρόνου να κάνει σερί καλές εμφανίσεις και με τον Βιέιρα στον πάγκο. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, “ζεστάθηκε” και ο βασικός της φορ, Ναβάρο. Το μίνι αήττητο σερί της Ρίο Άβε διακόπηκε την Κυριακή από την διαστημική Μπράγκα (2-3), ήταν κομπάρσος η ομάδα του Φρέιρε για σχεδόν 80 λεπτά, αλλά έκλεισε δυνατά το ματς, το πήγε ως το τέλος και διατήρησε καλό μομέντουμ για την συνέχεια. Είναι επικίνδυνη στις μεταβάσεις με τον ταχυδυναμικό Αζίζ στην κορυφή, παίζει με θράσος, όπως φάνηκε και στο 3-1 επί της Πόρτο, έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιστρέφει και όταν στραβώνουν τα παιχνίδια, έτσι πήρε πόντους στα δύο τελευταία ταξίδια της. Προβλέπουμε καλό ρυθμό, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

To παρολί

Μετράμε πλέον 4 σερί χαμένα παρολί στο ένα γκολ από την προηγούμενη Παρασκευή και η γκίνια πρέπει να σπάσει σήμερα. Με τριάδα σε απόδοση 5.64 από Τουρκία, Ελλάδα & Πορτογαλία.

Πρώτο σημείο το Over 2.5 (1.73) στο Αντάλιασπορ – Άδανα Ντεμιρσπόρ. Η Αντάλιασπορ μετά το εντυπωσιακό 5-2 επί της πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ μετρά τρεις σερί ήττες με 5 οικτρά ημίχρονα. Τραγική η αμυντική της μετάβαση στο δεύτερο μέρος του 5-2 από την Γκαζιαντέπ και στα ακόλουθα 0-2 από την Κασίμπασα και 1-0 από την Καϊσέρισπορ δεν έβγαλε ούτε μία καθαρή φάση! Απίθανο για μία ομάδα με τόσες πολλές ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά! Περιμένουμε αντίδραση σήμερα, θα πάρει λογικά περισσότερο χρόνο και ο νεοφερμένος Νακατζίμα, ενώ λείπει ο χαφ Φερνάντο που έμοιαζε με βαρίδιο τις τελευταίες εβδομάδες, αγνώριστος σε σχέση με την περασμένη άνοιξη. Η Ντεμιρσπόρ προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση, κέρδισε κι αυτή την Τραμπζονσπόρ (3-2) με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά αν οι παίκτες της ήταν λίγο πιο σοβαροί στην τελική ενέργεια θα έπρεπε να έχει γράψει μίνιμουμ το ίδιο σκορ με την Αντάλια. Ταχύτατη στις μεταβάσεις της, την βόλεψε που έπαιξε δίχως κλασικό φορ με την πρωταθλήτρια, θα βρει χώρους να τρέξει και σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που ενδεχομένως να γίνει ανυπόμονη. Ξεκάθαρο ματσάρισμα για γκολ.

Δεύτερο σημείο το 1 & Under 3.5 (1.81) στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Ιδανική συνθήκη για τους “πράσινους” να πάνε με το 5/5 στη διακοπή του πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Με ζεστό μομέντουμ από τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι, προβλέπουμε μία ακόμη επαγγελματική νίκη, όπως και με Ιωνικό (1-0) και με ΟΦΗ (0-2) και με Λεβαδειακό (1-0). Ο ΠΑΣ και τις δύο φορές που κατηφόρισε στην Αττική έχασε σε τέτοιο σκηνικό από τους έτερους μεγάλους.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το 2 & Over 1.5 (1.80) στο Μποαβίστα – Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας εντυπωσιάζει μετά το κάζο από την Τσάβες στις 27 Αυγούστου, έκανε πειστικές 4/4 νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-0! Από την Τρίτη έγινε και αφεντικό στον όμιλο του Champions League κερδίζοντας πανάξια την Τότεναμ (2-0), δείχνοντας παράλληλα ότι έχει το βάθος αν χρειαστεί να φρεσκάρει παίκτες μπροστά ο Αμορίμ. Ο κόουτς ήταν ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε με τα πρόσφατα αποτελέσματα, δήλωσε ξανά ότι η ομάδα του έχει πράγματα να διορθώσει και επιχείρησε να προσγειώσει τους παίκτες του, θυμίζοντας ότι αυτή την στιγμή είναι 7η στην Primeira Liga και στο -8 από την συμπολίτισσα Μπενφίκα. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να ξοδέψει το μομέντουμ που έχει χτίσει πριν τη διακοπή, απέναντι σε μία Μποαβίστα που στο μοναδικό ανάλογο τεστ, με την Μπενφίκα, έχασε εύκολα με 0-3.

Μαζί με το παρολί θα πάρουμε και σκόρερ από το ματς. Έχει αρκετούς ζεστούς μπροστά η Σπόρτινγκ, όποιον και να διαλέξει κανείς έχει πάτημα, αλλά η τιμή που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι το 3.35 στο anytime σκοράρισμα του Τρινκάο. Αυτός άνοιξε το δρόμο στο 4-0 με την Πορτιμονένσε με δύο γκολ, σκόραρε και στην Φρανκφούρτη τρεις μέρες νωρίτερα, ενώ απείλησε και με την Τότεναμ. Είναι δραστήριος, ψάχνει διαρκώς το τελείωμα, βρήκε πολύ γρήγορα χημεία με τους νέους του συμπαίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

17:00 | Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.22)

17:30 | Ζιλ Βισέντε – Ρίο Άβε  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

20:00 | Παναιτωλικός – ΑΕΚ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.09)

Παρολί

20:00 | Αντάλιασπορ – Άδανα Ντεμιρσπόρ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.73)

21:30 | Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 1.81)

22:30 | Μποαβίστα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.80)

Χινάρι

19:00 | Σπέτσια – Σαμπντόρια  ➡ Χ (απόδοση 3.30)

“Μπόμπα”

22:00 | Λιλ – Τουλούζ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 7.00)

Σκόρερ

22:30 | Μποαβίστα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ➡ Τρινκάο Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.35)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ