ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

Ο Παναιτωλικός δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα τρία πιο πρόσφατα φετινά ματς (2-1-1), αφού βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία. Μετά την απώλεια της πρεμιέρα (0-1) από τον ΠΑΟΚ, νίκησε Άρη (3-1) και ΟΦΗ (2-1), ενώ στο μεσοδιάστημα ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο. Με τους Καρέλη και Κολοβό να είναι πολύ ανεβασμένη από την αρχή της χρονιάς, οι Αγρινιώτες τα πηγαίνουν εξαιρετικά και αποτελούν σκληρό αντίπαλο για κάθε ομάδα.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η ΑΕΚ μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, φέτος, όμως είναι ανανεωμένη και ενισχυμένη. Τα πήγε εξαιρετικά στην πρεμιέρα της στην Super League, την περασμένη εβδομάδα, αφού πέρασε με το νικηφόρο 3-0 από την έδρα της Λαμίας. Τα γκολ για το σύνολο του Αλμέιδα  πέτυχαν οι Αραούχο και Πινέδα, με την ομάδα να έχει αρκετές καλές στιγμές.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, αφού ακόμη το νέο γήπεδό της, δεν είναι έτοιμο και γνώρισε απώλεια (0-1) από τον Βόλο. Την περασμένη εβδομάδα, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) ήρθε απώλεια στο ντέρμπι της Αθήνας (1-2) από τον Παναθηναϊκό. Έκλεισαν οι Φαν Φέερτ (Βόλος) και Σιντιμπέ και θα μπουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 του Σαββάτου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λιβάι Γκαρσία: «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλάκα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε ήδη τι έγινε στο παιχνίδι. Έχουμε πει ό,τι είναι δυνατόν να ειπωθεί. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Για την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ κι αν μπορούν να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια: Είμαστε όλοι άντρες. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλάκα. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα, ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία και θα προσπαθήσουμε να την φέρουμε εις πέρας. Κάναμε καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς.

Για τον Παναιτωλικό: Είναι μια καλή ομάδα. Την έχουμε μελετήσει. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να πάμε εκεί για να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει. Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να πάμε να «παλέψουμε».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται συχνά στην κορυφή της επίθεσης: Νιώθω άνετα. Ο προπονητής με έχει συμβουλέψει σχετικά με το τι περιμένει από εμένα, για το τι θέλει από εμένα. Ειλικρινά, νιώθω άνετα. Όπου παίζω και όποτε παίζω θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θα δίνω το 100%.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ