Θρίλερ σε Βιέννη και Κοπεγχάγη με 5.10 & 3.45

Θρίλερ σε Βιέννη και Κοπεγχάγη με 5.10 & 3.45

Ανάλυση και προγνωστικά για τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της ημέρας στο Nations League!

Την Κυριακή, η δράση στο Nations League συνεχίζεται με δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις για το Group 1 της πρώτης κατηγορίας. Αυστρία – Κροατία και Δανία – Γαλλία παίζουν για την πρώτη θέση και την αποφυγή του υποβιβασμού! Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μετά την ήττα στο Παρίσι, η Αυστρία έπεσε στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Στο -1 από τη Γαλλία, θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Κροατία την οποία φιλοξενεί στη Βιέννη. Η ‘Hrvtska’ φτάνει στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη. Επικράτησε 2-1 της Δανίας στο Ζάγκρεμπ και την προσπέρασε πατώντας κορυφή. Με 10 βαθμούς είναι στο +1 από τους Σκανδιναβούς και με νίκη απέναντι στην Αυστρία εξασφαλίζει την πρόκριση της στα playoffs.

Διαβάστε επίσης: Σκόραρε ο Χάμες στη φιλική νίκη της Κολομβίας κόντρα στη Γουατεμάλα (vid)

Η Αυστρία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Έχει καλό ρόστερ, είναι πειθαρχημένη και ξέρει να παίζει γρήγορα στον χώρο. Υστερεί στο χτίσιμο των επιθέσεων από χαμηλά, έτσι βολεύεται σε παιχνίδι αντίδρασης και της μιας επαφής. Προσπαθεί να κρατάει κοντά τις γραμμές της όταν αμύνεται, μοιάζει όμως ευάλωτη από τα άκρα.

Η Κροατία συνδυάζει το ταλέντο με την εμπειρία, έχει ενθουσιασμό και πλέον είναι πολύ ψημένη στις δύσκολες αποστολές. Δεν εκβιάζει καταστάσεις στο γήπεδο, διαθέτει υπομονή και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις στιγμές της. Ζόρικο ματς στη Βιέννη, το συνδυαστικό στοίχημα νίκη για την Κροατία και Goal/Goal στο 5.10 της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο ‘Parken’ της Κοπεγχάγης Δανία και Γαλλία δίνουν τη δική τους μάχη. Μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ, η παρέα του Έρικσεν θέλει το τρίποντο ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της Κροατίας για να αρπάξει την πρώτη θέση.

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης οι Σκανδιναβοί και γεμάτοι λύσεις σε όλες; τις θέσεις. Αναλογικά, παρατηρείται μια έλλειψη ποιότητας στη θέση του φορ-εκτελεστή που συχνά καλύπτεται από την αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η Γαλλία πήρε ανάσα μετά τη νίκη επί της Αυστρίας, ανέβηκε στην 3η θέση αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Με τρίποντο παραμένει 100% στην πρώτη κατηγορία, σε κάθε άλλη περίπτωση θέλει να φύγουν αήττητοι οι Κροάτες από τη Βιέννη

Δεν πήγε καλά η διοργάνωση για τους ‘τρικολόρ’, μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη με βάση τη δυναμική του ρόστερ. Περιττή η αναφορά σε ονόματα, πρόκειται για παίκτες που πρωταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο επί σειρά ετών.

Παιχνίδι τακτικής, σκοπιμότητας και υπομονής στο ‘Parken’ με το ένα αυτί καρφωμένο στη Βιέννη. Δύσκολα κάποια ομάδα θα ρισκάρει στην αρχή, προϊόντος του χρόνου ωστόσο η δράση θα κυριαρχήσει. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & over 1,5 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ