Ελλάδα – Β. Ιρλανδία με Stoiximan Master

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία με Stoiximan Master

Η Ελλάδα ολοκληρώνει το Nations League με άνοδο και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις. Ανάλυση και προγνωστικά

Στη Ριζούπολη και στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα σε μία αναμέτρηση  που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι! 

Η πρωτιά στον όμιλο και ο προβιβασμός στην δεύτερη κατηγορία εξασφαλίστηκε και μαθηματικά από την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου, έτσι η ήττα από την Κύπρο στη Λάρνακα δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο.

Η εικόνα πάντως δεν άρεσε στον Πογέτ, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα είχε κάμποσες ευκαιρίες για την ισοφάριση ως το φινάλε. Παράλληλα, η ήττα αυτή στέρησε στην Ελλάδα και τη δυνατότητα να ανέβει στο FIFA ranking.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει η Ελλάδα και στα 2 ημίχρονα στο 4.55 από 3.80 στη Stoiximan

Η Βόρεια Ιρλανδία φτάνει στο ματς της Ριζούπολης από την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αυτή κόντρα στο Κόσοβο με σκορ 2-1. Είναι στην 3η θέση, ισόβαθμη με την Κύπρο και για την ώρα διατηρεί το προβάδισμα ελέω goal average. Την τελευταία αγωνιστική θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κύπρο προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Η συνολική εικόνα της Ελλάδας στη διοργάνωση αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Πογέτ έχει βάλει αγωνιστικές αρχές στο παιχνίδι της, η αμυντική λειτουργία είναι άριστη με εξαίρεση το πρόσφατο ματς στη Λάρνακα και η επιθετική γραμμή σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Σίγουρα ωστόσο το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά. 

Να σκοράρει ο Μασούρας: 5.00 από 4.60

Κλασική βρετανική ομάδα η Βόρεια Ιρλανδία, στηρίζεται στη δύναμη και τα τρεξίματα. Παρουσιάζει ικανότητα με τη μπάλα στον αέρα, όχι όμως όταν αυτή βρίσκεται στο χορτάρι. Το κίνητρο είναι στο πλευρό των φιλοξενούμενων, όμως η Ελλάδα είναι ανώτερη και δεδομένα θα ψάξει αντίδραση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 9,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ