Στα μέτρα της το 1.98

Στα μέτρα της το 1.98

Σε πρώτο πλάνο το Nations League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία (21:45): Πρώτη ήττα για την Εθνική μας ομάδα στο Nations League, έχασε με 1-0 στην Κύπρο η οποία… ελπίζει πλέον να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Δεν ήταν άσχημη η εικόνα της Ελλάδας, είχε κατοχή, είχε τις ευκαιρίες να φτάσει σε γκολ. Έφτασε αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Χατζηδιάκου, σε μια φάση του 87’ που σήκωσε αρκετή συζήτηση. Και έφερε παράπονα και από τον Γκουστάβο Πογιέτ.  

Το βασικό για την Εθνική πάντως ήταν η πρώτη θέση του ομίλου της. Και αυτή την είχε εξασφαλίσει από τα ματς του Ιουνίου, όταν είχε κάνει το τέσσερα στα τέσσερα χωρίς να δεχτεί γκολ. Το τελευταίο ματς θα γίνει στη Ριζούπολη και για την Εθνική τα ερωτηματικά ακούν στα ονόματα των Γιακουμάκη και Μπακασέτα. Για τον δεύτερο τα πράγματα είναι δύσκολα και η απουσία του επηρεάζει την Ελλάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Η λογική λέει πως δεν θα ρισκάρει ο Πογιέτ, ακόμα και αν ο «Μπάκα» είναι έτοιμος, προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή και τον χάσει και ο σύλλογός του.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία (21:45): Η Βόρεια Ιρλανδία θέλει φυσικά το αποτέλεσμα προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Είναι στους πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Κύπρο ενώ το Κόσοβο έχει έναν περισσότερο, βρίσκεται στους έξι. Αν πάρει αποτέλεσμα στην Ελλάδα πιθανότατα δεν θα υποβιβαστεί, αν δεν τα καταφέρει τότε θα πρέπει να χάσει και η Κύπρος από το Κόσοβο προκειμένου στην ισοβαθμία να είναι οι Ιρλανδοί πιο ψηλά. 

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ένα καλό κλείσιμο θα είναι ιδανικό για την Ελλάδα. Να μη χαλάσει την καλή εικόνα που έδειξε στα παιχνίδια του Ιουνίου, όταν είχε κάνει το τέσσερα στα τέσσερα. Η Εθνική δεν ήταν κακή στην Κύπρο, περισσότερο άτυχη θα τη χαρακτηρίζαμε. Αποκτά σιγά – σιγά ένα δικό της στυλ και με αυτό θα πορευτεί και την τελευταία αγωνιστική. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 1.98 (Pamestoixima).

Ειδικά & Μακροχρόνια στοιχήματα Ευρωλίγκα 

Πορτογαλία – Ισπανία (21:45): Πολύ μεγάλο το φινάλε του Group 2 της πρώτης κατηγορίας στη διοργάνωση. Η αναμέτρηση στο ‘Municipal de Braga’ στο φινάλε του ομίλου μοιάζει με έναν ‘τελικό’ που θα κρίνει την κορυφή και την πρόκριση στα playoffs. Σε αυτή τη μάχη η Πορτογαλία μπαίνει από θέση ισχύος. Είναι πρωτοπόρος, με ρεκόρ 3Ν-1Ι-1Η και γκολ 11-2, έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και είναι στο +2 από την Ισπανία. Με την ψυχολογία στα ύψη φτάνει σε αυτό το ματς, καθώς προηγήθηκε η σαρωτική επικράτηση της στην Πράγα με το εμφατικό 4-0 επί της Τσεχίας.

Η Ισπανία τα έκανε μούσκεμα. Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, έφτασε ως την 5η αγωνιστική διατηρώντας αβαντάζ πρόκρισης. Υποδέχθηκε την Ελβετία στη Σαραγόσα, είχε τη μπάλα, είχε τον έλεγχο, είχε και τις ευκαιρίες αλλά… κατάφερε να ηττηθεί με σκορ 1-2. Όχι μόνο γιατί αποδείχθηκε ευάλωτη και χωρίς συγκέντρωση στα μετόπισθεν, αλλά κυρίως γιατί δεν είχε τον παίκτη που θα τελειώσει σωστά τις φάσεις που με τόση ευκολία δημιουργούσε. Τώρα πηγαίνει στη Μπράγκα με την πλάτη στον τοίχο και μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα αλλάξει τους συσχετισμούς στο φινάλε του ομίλου.

Πορτογαλία – Ισπανία (21:45): Η τελευταία στροφή του ομίλου είναι και η πιο συναρπαστική. Το ρόστερ της Πορτογαλίας δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Σάντος έχει παίκτες για όλο τα γούστα και μπορεί να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα. Στο παρελθόν έχει αποδείξει πως ότι διαθέτει το know how να διαχειρίζεται παιχνίδια που κρίνουν προκρίσεις έχοντας προβάδισμα. Η Ισπανία είναι γεμάτη ταλέντο, έχει ενθουσιασμό και μεγάλη ικανότητα στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Συχνά όμως εμφανίζεται φλύαρη στην τελική προσπάθεια και δεδομένα της λείπει ένας επιθετικός – σημείο αναφοράς. Αδυναμία που συχνά της στοιχίζει αποτελέσματα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η Ισπανία ξέρει ότι οφείλει να σκοράρει αν θέλει να πάρει αυτό που χρειάζεται. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να σκεφτεί η ‘furia roja’ παρά μόνο τη νίκη και ο ξεκάθαρος στόχος συχνά ανεβάζει το επίπεδο συγκέντρωσης. Η Πορτογαλία έχει αρκετή έμπειρη για να πέσει στην ψυχολογική παγίδα των δύο αποτελεσμάτων. Την βολεύει η ισοπαλία αλλά δεν θα κάτσει πίσω για να πάρει τον βαθμό. Ξέρει πως απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα πρέπει να σκοράρει για να αισθάνεται ασφάλεια. Τα δεδομένα του αγώνα είναι τέτοια που καθιστούν την επιλογή σημείου αχρείαστο ρίσκο. Και συνάμα ευνοούν την περίπτωση του αμφίσκορου. Ακολουθούμε και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 1.87 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ