Επιλογή με αξία από το Βέλγιο

Επιλογή με αξία από το Βέλγιο

Δίνει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες το σαββατιάτικο (17/09) κουπονι. Πάμε να δούμε μια επιλογή από την Α’ Βελγίου που αξίζει προσοχής.

Δίνει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες το σαββατιάτικο (17/09) κουπονι. Πάμε να δούμε μια επιλογή από την Α’ Βελγίου που αξίζει προσοχής.

11η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Τελευταία νίκη της Βέστερλο επί της Κλαμπ Μπριζ, ήταν το 1999, εντός έδρας, με σκορ 1-0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-0 εντός έδρας, της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 36’ ο Σόουα έπειτα από πάσα του Τζουτγλά σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 62’ ο Τζουτγλά πέτυχε δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 76’ ο Γκριζμάν έχασε πέναλτι.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι η ομάδα-έκπληξη των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και τρελαίνει την Ευρώπη. Η ομάδα του Καρλ Χούφκενς, υπέταξε και την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) στο “Γιαν Μπρέιντελ”, έκανε το 3Χ3 και είναι στην κορυφή του γκρουπ με +6 από τις υπόλοιπες τρεις. “Αγκαλιά” με την πρόκριση στην επόμενη φάση, μια τεράστια επιτυχία για τον πρωτάρη σε πάγκους Χούφκενς. Στο πρωτάθλημα, έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, καθώς νίκησε τη Μέχελεν με 3-0 εντός έδρας. Γνώρισε απρόσμενη ήττα πριν από τη διακοπή, από τη Σταντάρ Λιέγης με 3-0 εκτός έδρας. Ήταν η μοναδική ήττα στα πρόσφατα δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η δεύτερη στη σεζόν. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός για λόγους ξεκούρασης οι Τζουτγλά, Σόουα, Σιλά. Τραυματίες οι Μπογιάτα, Ματς Ριτς, ενώ δεν υπολογίζεται ο Φόρμερ.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*7 σερί αναμετρήσεις είχαν No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

ΒΕΣΤΕΡΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, εναντίον της Ζούλτε Βάρεχεμ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 9’ ο Τσαντλί σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47’ ο Φόστερ έκανε το 2-0 παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Βέστερλο πανηγύρισε μια ακόμα σημαντική επιτυχία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε της Ζούλτε Βάρεχεμ (2-0) εντός έδρας. Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Ντε Ρουκ, δεύτερη συνεχόμενη στο γήπεδό της, ύστερα από το 2-1 επί της Άντερλεχτ. Άνοιξε λογαριασμό και ο Νασέρ Τσαντλί, ο οποίος αποκτήθηκε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι. Συνολικά, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις η νεοφώτιστη στη Jupiler League και πέρασε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Ντάτσι, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Αμφίβολοι Φαν Έινο και Μπερνάτ.

Βέστερλο Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με G/G

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Κλαμπ Μπριζ κάνει τρομερή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ηθικό της είναι στα ύψη. Η Βέστερλο είναι καλοδουλεμένο σύνολο και θα έχει τις ευκαιρίες της στην αναμέτρηση, όμως από τους γηπεδούχους εξαρτάται κατά κύριο λόγο η έκβασή της. Ποντάρουμε στον άσο -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.98.

Διαβάστε όλη την ανάλυση του ματς όπως και όλων των αγώνων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/klamp-mpriz-besterlo/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ