Ευκαιρία για διπλασιασμό δίνει η Γαλλία

Ευκαιρία για διπλασιασμό δίνει η Γαλλία

Πλούσια δράση με ευκαιρίες στις στοιχηματικές εταιρίες προσφέρει το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (15/10)

Πλούσια δράση με ευκαιρίες στις στοιχηματικές εταιρίες προσφέρει το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (15/10). Ξεχωρίζει προγνωστικό από τη Β’ Γαλλίας.

*12η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 6/8 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Η Μετς είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Σοσό (3-2-0).

ΜΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μπορντό. Έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 45’+2’, δέχθηκε το 2-0 στο 90’+2’.

Έφυγε με άδεια χέρια απ’ το “Ατλαντίκ”, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 απ’ τη Μπορντό. Υστέρησε στο πρώτο ημίχρονο, υπέπεσε σε πέναλτι λίγο πριν την ανάπαυλα και πήγε με το εις βάρος της σκορ στ’ αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να γίνει απειλητική στα αντίπαλα καρέ, δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια και στις καθυστερήσεις η Μπορντό έβαλε τέλος στο ματς.

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Μετς, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Πο, έπεσε στην 10η θέση, έμεινε στο -9 απ’ την πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο που αποτελεί απ’ την αρχή της σεζόν τον μεγάλο της στόχο. Εξέτισε ο στόπερ Κουγιατε, τιμωρημένος σε τέταρτο ο χαφ Ντάνλεϊ. Παραμένουν τραυματίες ο δεύτερος γκολκίπερ Καϊλάρ και ο επιτελικός χαφ Μαζίζ, ενώ ο φορ Μικαουτάντζε που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, μπήκε στην αποστολή. Επανέρχεται ο φορ Νιανέ.

ΜΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

ΣΟΣΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Προηγήθηκε με τον Αγκουζούλ στο 3’, έκανε το 2-0 με τον Ντουμπιά στο 48’, δέχθηκε το 2-1 με πέναλτι στο 69’. Η Σεντ Ετιέν τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες στο 90’+4’.

Στην έδρα της είναι δυνατή και το επιβεβαίωσε την περασμένη Δευτέρα, κάμπτοντας με 2-1 την αντίσταση της Σεντ Ετιέν. Χτύπησε από μία φορά στην αρχή κάθε ημιχρόνου, μετά το 2-0 πιέστηκε αφόρητα πάντως, η αντίπαλος μείωσε το σκορ και λίγο έλειψε να το ισοφαρίσει κιόλας. Κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε, ενώ στις καθυστερήσεις απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σοσό, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Βαλενσιέν, έφτασε τις επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και παραμένει φυσικά ψηλά στην κατάταξη (4η), στο -1 απ’ την άνοδο. Έχει την κορυφαία επίθεση με 20 γκολ ενεργητικό. Στο 3-0-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της με επιμέρους σκορ 8-4. Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός εξτρέμ Ντο Κοουτό.

ΣΟΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

*Σκόραρε από 2+ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μετς δεν περνάει καλή φάση εδώ και καιρό, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, αλλά προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της. Η Σοσό, από την άλλη, αφήνει καλύτερες εντυπώσεις, έχει την κορυφαία επίθεση της λίγκας και θα της δώσουμε προβάδισμα. Επιλέγουμε Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/mets-soso/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ