Το ντέρμπι του Άνφιλντ ξεχωρίζει!

Το ντέρμπι του Άνφιλντ ξεχωρίζει!

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του “Άνφιλντ” ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση για ταμείο. Πάμε να τη δούμε.

 

11η αγωνιστική.

*Στο Κομιούνιτι Σιλντ: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1 (30/07).

*Η Λίβερπουλ δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (0-3-2). Ποτέ στην ιστορία της δεν έφτασε τα έξι σερί ματς εναντίον της για το πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

*Από 11/13 μεταξύ τους G/G έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε στα 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 7-1 επί της Ρέιντζερς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 ο Άρφιλντ στο 17’, το 1-1 έκανε ο Φιρμίνο στο 24’, το 1-2 ήρθε απ’ τον ίδιο παίκτη στο 55’. Ο Νούνιες στο 66’ το 1-3, ακολούθησαν τρία γκολ απ’ τον Σαλάχ σε διάστημα έξι λεπτών (75’-81’). Το τελικό 1-7 διαμορφώθηκε απ’ τον Έλιοτ στο 87’.

Όφειλε να βγάλει αντίδραση στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρέιντζερς για το Τσάμπιονς Λιγκ, το έκανε και με το… παραπάνω. Δεν μπήκε καλά στο ματς, δέχτηκε γκολ στο 17’, όμως η συνέχεια της ανήκε ολοκληρωτικά, ισοφάρισε άμεσα και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε σε επίπεδο που δεν μπορούσε να ακολουθήσει η Ρέιντζερς, σκόραρε έξι φορές με τους Φιρμίνο, Νούνιες, Σαλάχ (3) και Έλιοτ, έφτασε στο επιβλητικό 7-1.

Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (3-2), εκεί η Λίβερπουλ εμφάνισε όλα τα γνωστά προβλήματα που την ταλαιπωρούν φέτος στην άμυνα, είχε παίκτες «κλειδιά» σε κακή ημέρα και μοιραία ηττήθηκε από μια φορμαρισμένη αντίπαλο. Τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, ερχόταν απ’ τις ισοπαλίες με Μπράιτον (3-3 εντός) και Έβερτον (0-0 εκτός), δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη, με 10 πόντους βρίσκεται στο -14 απ’ την κορυφή, διαφορά αρκετά μεγάλη έστω κι αν έχει παιχνίδι λιγότερο. Ουσιαστικά, έχει τεθεί οριστικά εκτός μάχης για τον τίτλο, μόνο με θαύμα θα καταφέρει να μειώσει την απόσταση, καθώς δεν εμπνέει σιγουριά.

Επιστρέφει έπειτα από καιρό ο Ρόμπερτσον (Αμυντικός, 6) και μάλλον πάει για βασικός αντί του Τσιμίκα, διαθέσιμος και ο μέσος Τζόουνς. Ξανά εκτός οι Ντίας, Μάτιπ και Αλεξάντερ-Άρνολντ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 10/13 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 7/10 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με δέκα παίκτες απ’ το 30’ η Σίτι λόγω αποβολής του Σέρχιο Γκόμεθ. Έχασε πέναλτι στο 25’ η Μάντσεστερ Σίτι, που είχε ακυρωθέν γκολ λίγο νωρίτερα.

Παρατάχθηκε με μικρό ροτέισον στο εκτός έδρας ματς με την Κοπεγχάγη για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, με δεδομένο ότι έπαιξε με δέκα παίκτες για 60 λεπτά, το τελικό 0-0 κρίθηκε ικανοποιητικό. Μπήκε δυνατά, σκόραρε με τον Ρόδρι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Μαχρέζ νωρίτερα, ενώ στο 30’ έχασε πέναλτι με τον Αλγερινό. Στο 30’ ήρθε η αποβολή του Γκόμεθ, από εκεί και έπειτα η Κοπεγχάγη ήταν πιο κινητική, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έπαιξε καθόλου ο Χάαλαντ, μπήκαν ως αλλαγή οι Ντίας, Σίλβα και Φόντεν.

Την περασμένη εβδομάδα διέλυσε εντός έδρας τη Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ. Πήρε τον πλήρη έλεγχο απ’ την πρώτη στιγμή, είχε κατοχή μπάλας και ενέργεια, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 32’ και πήρε προβάδισμα νίκης. Στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» γρήγορα το ματς, συνέχισε να πιέζει και να βγάζει ευκαιρίες, σκόραρε με τους Μαχρέζ και Χάαλαντ για το τελικό 4-0, μια ακόμη εμφατική νίκη της.

Ήταν η έκτη διαδοχική επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι σ’ όλες τις διοργανώσεις, σειρά αγώνων που σκόραρε συνολικά 24 γκολ, τα 10 εκ των οποίων απ’ τον Χάαλαντ! Η ομάδα του Γουαρδιόλα παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία με 23 πόντους, στο -1 απ’ την Άρσεναλ, που αντέχει και οδηγεί την «κούρσα». Βρίσκεται στο +3 απ’ την Τότεναμ και στο +7 απ’ την Τσέλσι. Παραμένουν εκτός οι Γουόκερ, Στόουνς και Φίλιπς. Η Σίτι έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 37 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι αήττητη στα τελευταία 21 (16-5-0), ενώ πορεύεται αήττητη στα τελευταία 22 εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα (16-6-0).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 11/15 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/9 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από σερί πειστικές εμφανίσεις, σκοράρει κατά ριπάς, στο πρόσωπο του Χάαλαντ έχει βρει τον άνθρωπο που της έλλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ μπορεί να έρχεται από εμφατική νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο είναι παντελώς αναξιόπιστη ανασταλτικά, έχει απουσίες και θεωρούμε ότι δε θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.95.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/liberpoyl-mantsester-siti/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ