Στην έδρα της η Τότεναμ είναι άλλη ομάδα…

Στην έδρα της η Τότεναμ είναι άλλη ομάδα…

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Τότεναμ - Νιουκάστλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ να ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το κουπόνι. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Τότεναμ – Νιουκάστλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*13η αγωνιστική.

*Από 7/10 νίκες επί της Νιουκάστλ έρχεται η Τότεναμ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, οι τέσσερις συνδυάστηκαν με Under 3.5.

*Από 4/5 μεταξύ τους Over 3.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.

*Ο Χάρι Κέιν έχει εφτά γκολ κόντρα στη Νιουκάστλ, τα πέντε στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 1-0 ο Φρεντ στο 47’, το 2-0 έκανε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 69’. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη απ’ την αρχή.

Κατώτερη των περιστάσεων στο εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέστη μια δίκαιη ήττα. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ορμή του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, το 0-0 έμεινε καθαρά λόγω της αστοχίας του, αλλά και χάρη στις φοβερές επεμβάσεις του γκολκίπερ Γιορίς. Μπήκε άσχημα και στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 47’ και είχε την ευχέρεια να παίξει πιο «κλειστά», η Τότεναμ απείλησε σε μια-δυο περιπτώσεις, το 2-0 στο 69’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της. Απογοητευτική η Τότεναμ.

Απότομη «προσγείωση» για την ομάδα του Κόντε, που ερχόταν από τρεις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι δύο για την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε Μπράιτον (1-0 εκτός) και Έβερτον (2-0 εντός), η άλλη ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άιντραχτ (3-2 εντός). Μετρά ρεκόρ 4-1-2 στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, έμεινε στους 23 πόντους και πλέον είναι στο -3 απ’ τη Σίτι, στο -4 απ’ την κορυφή και στο +2 απ’ την 4η Τσέλσι. Επιστρέφει ο Έμερσον, ξανά εκτός οι Κουλουσέφσκι και Ριτσάρλισον.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 5/8 πρόσφατα παιχνίδια της.

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*7/7 εντός έδρας νίκες έχει φέτος η Τότεναμ σ’ όλες τις διοργανώσεις, στις έξι σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Έβερτον. Το γκολ ο Αλμιρόν στο 30’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, καλύτερη η Νιουκάστλ σ’ όλο το ματς.

Είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται από νέα νίκη την Τετάρτη, στο εντός έδρας ματς με την Έβερτον. Πήρε κυριαρχικό ρόλο απ’ την αρχή, στο πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα επιθετική, πίεζε ασφυκτικά, τελικά βρήκε το γκολ στο 30’ με το ωραίο σουτ του Αλμιρόν. Είχε διαρκώς τον έλεγχο η ομάδα απ’ τον Βορρά, η Έβερτον ήταν ανήμπορη να απειλήσει, το έψαξε κυρίως από στατικές φάσεις, αλλά δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους «ανθρακωρύχους». Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, η Νιουκάστλ κέρδισε πολύ πιο άνετα.

Ήταν η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του Χόου, οι άλλες σημειώθηκαν κόντρα σε Φούλαμ (1-4 εκτός) και Μπρέντφορντ (5-1 εντός), ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-3-0), με 18 πόντους ανέβηκε στην έκτη θέση και μόλις στο -3 απ’ την τετράδα, δείχνει ικανή να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξανά εκτός ο Σεντ-Μαξιμέν, αμφίβολος ο μέσος Ζοέλιντον, δεν υπολογίζεται προς το παρόν ο επιθετικός Ισάκ. Μόλις μια ήττα έχει φέτος η Νιουκάστλ, την υπέστη εκτός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ (2-1), με γκολ στις καθυστερήσεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 5/9 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα τελευταία 6/9 επίσημα παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Τότεναμ έρχεται από κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, όμως εντός έδρας είναι διαφορετική, παραγωγική και αποτελεσματική, σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η Νιούκαστλ είναι ανταγωνιστική και χάνει δύσκολα, ωστόσο αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει πολύ πειστική εικόνα στο γήπεδο της. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.12 στην Betshop.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/totenam-nioykastl/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ