Κίνητρο, έδρα, ποιότητα…

Κίνητρο, έδρα, ποιότητα…

Επιστροφή στο απόλυτο λοιπόν και σήμερα ελπίζω να έχουμε ρεπετισιόν. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Κακή Κυριακή να έχουμε φίλοι μου. Κακή, στραβή και ανάποδη. Όπως δηλαδή συνέβη και χθες που η στήλη επέστρεψε στα ταμεία. Όταν έγραφα κανονικά και ευχόμουν το αυτονόητο, μας πήγαινε αίμα. Οπότε θα συνεχίσω το ίδιο τροπάρι, γιατί η στήλη έχει δρόμο για να καλύψει το χαμένο έδαφος, στον μήνα που διανύουμε.

Στις τρεις χθεσινές επιλογές στα προγνωστικά, με συνολική απόδοση 7,1, μόνο μία μας έβγαλε το λάδι. Η Φενέρ, αν και καλύτερη σε όλο το ματς, πέτυχε το γκολ της νίκης, κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, στο τέλος.

Αντιθέτως ο «άσος» της Μίλαν σε συνδυασμό με over 2,5, πέρασε εύκολα, ενώ το over 2,5 στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Ίντερ, πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες. Τρία γκολ μπήκαν, πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο.

Επιστροφή στο απόλυτο λοιπόν και σήμερα ελπίζω να έχουμε ρεπετισιόν. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε…

Χαούγκεσουντ – Λίλεστρομ προγνωστικά

Εδώ θα πάμε ξεκάθαρα με το κίνητρο, το οποίο μάλιστα είναι και μεγάλο. Η Λίλεστρομ δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από τη Ρόζενμποργκ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Ρόζενμποργκ αγωνίζεται εκτός έδρας με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και πρωταθλήτρια Μόλντε, οπότε δεν είναι και τόσο απίθανό να χάσει βαθμούς. Αν στραβοπατήσει η Λίλεστρομ, πρέπει να το εκμεταλλευθεί. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Χαούγκεσουντ. Μια ομάδα που, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή (10 βαθμούς διαφορά με τέσσερα ματς να απομένουν…). Το «διπλό» σε απόδοση 2,30 δεν γίνεται να μην το αγγίξω.

Τότεναμ – Νιούκαστλ προγνωστικά

Τότεναμ – Νιουκάστλ μετρούν εντυπωσιακά σερί. Η Τότεναμ στην έδρα της δεν έχει χάσει ούτε πόντο. Σε επτά παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες. Πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να κάνει το οκτώ στα οκτώ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και συμπλήρωσαν έξι ματς αήττητοι. Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και η τελευταία τους ήττα, είναι στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ, στις 31 Αυγούστου!

Η Τότεναμ είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα ποντάρω στη δύναμη της έδρας. Και θα το κάνω, γιατί η απόδοση του «άσου» είναι αρκετά καλή, αν αναλογιστούμε ότι αν έρθει το τρίποντο θα πιάσει τη Σίτι, στην 2η θέση της βαθμολογίας…

➡️ Καθημερινά τα προγνωστικά του Ηρακλή Αντύπα και στο betsson app

Ρόμα – Νάπολι προγνωστικά

Η Νάπολι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία και ίσως και στην Ευρώπη. Χαίρεσαι να την παρακολουθείς. «Χορταίνεις» μπάλα. Μετρά 10 σερί νίκες. Έξι για το πρωτάθλημα και τέσσερις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εννέα νίκες συνοδεύτηκαν μάλιστα και με over 2,5. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει σημειώσει 25 γκολ, στα επτά τελευταία της ματς!

Σήμερα έχει δύσκολη αποστολή, μιας και αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Ρόμα. Φυσικά και μπορούν να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα πάρω το απλό over 2,5 σε απόδοση 1,87. Η επιλογή μου γίνεται πιο εύκολη, γιατί οι γηπεδούχοι μετρούν επτά over 2,5 στα 10 τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ:  2  (2,30)18:30 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ:  1   (2,05)

21:45 ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ: Over 2,5   (1,87)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ