Με το αμφίσκορο στο Σάο Πάολο

Με το αμφίσκορο στο Σάο Πάολο

Όλα τα φώτα στο Σάο Πάολο

Καλημέρα σε όλους! Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Αρκετές οι αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι, εμείς θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Βόλτα με το τρενάκι του τρόμου (vids)

Σάο Πάολο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σάο Πάολο, κόντρα σε Κοριτίμπα (3-1 εντός) και Ζουβεντούδε (1-2 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ λίγο μετά το μισάωρο, όμως είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς άμεσα στα ίσα. Βρήκε όμως τον τρόπο να πάρει ξανά τα ηνία, με ένα τυχερό τέρμα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και άντεξε μέχρι το φινάλε. Συνεχίζει τη μάχη για να πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ηττήθηκε στα δυο από τα τρία πιο πρόσφατα εντός της (1-0-2).

Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της Σεαρά. Ήξερε πολύ καλά τι ήθελε από το παιχνίδι και παρότι γλίτωσε από δοκάρι στα πρώτα λεπτά, λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στην πορεία προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και παρότι τα χρειάστηκε αρκετά στο φινάλε, εν τέλει απέφυγε τα χειρότερα. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας αρκετές ελπίδες για παραμονή. Επικράτησε μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της (1-2-5).

Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο πλευρών, με τη Σάο Πάολο να θέλει να παραμείνει σε τροχιά εξόδου στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να μάχεται για να αποφύγει τα χειρότερα. Έρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, στα οποία θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια απόψε. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.91 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Σάο Πάολο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Goal/Goal (1.91 @bwin)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ