Ισχυρή για το 2.47

Ισχυρή για το 2.47

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την La Liga και Serie A.

Βερόνα – Ρόμα (19:30): Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η αναμέτρηση στο Marcantonio Bentegodi. Μια σεζόν δύσκολη, με μπόλικη πίεση και για γερό στομάχι προμηνύεται η φετινή για τη Βερόνα. Τελευταία φορά που έφυγε χαμογελαστή από το γήπεδο ήταν στις αρχές… Σεπτέμβρη με το 2-1 επί της Σαμπντόρια. Έκτοτε δεν ξανασταύρωσε βαθμό. Λάτσιο, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Σαλερνιτάνα, Μίλαν και Σασουόλο την υποχρέωσαν σε έξι συνεχόμενες ήττες. Οι τέσσερις τελευταίες, όλες με το ίδιο σκορ (2-1)! Και στις έξι δέχθηκε από δύο γκολ. Καταρακύλησε εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 19η θέση με πέντε βαθμούς, όσους και η ουραγός Κρεμονέζε. Είναι πάντως στο μόλις στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας και με νίκη πιάνει τη Λέτσε στη 17η θέση. Εκτός ο Χρούστιτς και μπόλικα τα ερωτήματα καθώς είναι αμφίβολοι οι Κόπολα, Κορτινόβις, Ντόιγκ, Ίλιτς, Λάζοβιτς και Πίκολι.

Η Ρόμα παλεύει να αλλάξει επίπεδο, η κατάκτηση του Europa Conference League της έδωσε ψυχολογία, η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο είναι εγγύηση νοοτροπίας νικητή αλλά συνάμα χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Τα παιχνίδια της συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και για την ώρα αυτή η συνθήκη δεν την ευνοεί. Μετά το εντός έδρας 0-1 από την Αταλάντα απάντησε με εμφατική νίκη στο Μιλάνο επί της Ίντερ και ατ ρίποντα κόντρα σε Λέτσε και Σαμπντόρια. Δεν μπόρεσε όμως να δώσει συνέχεια και ηττήθηκε 0-1 στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Έμεινε στην 6η θέση με 22 βαθμούς, με νίκη στο Marcantonio Bentegodi υποσκελίζει την πέμπτη Ίντερ και διατηρείται σε απόσταση βολής από την τετράδα. Μεσοβδόμαδα νίκησε στο Ελσίνκι και έμεινε ζωντανή στη μάχη του Europa League, με τρίποντο επί της Λουντογκόρετς την τελευταία αγωνιστική προκρίνεται στα playoffs. Ντάρμπο, Ντιμπάλα, Μάτιτς είναι εκτός, αργεί ακόμη ο Βαϊνάλντουμ.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Βερόνα – Ρόμα (19:30): Το ρεκόρ της Βερόνα λέει την αλήθεια για τα πεπραγμένα μέχρι στιγμής. Με 1Ν-2Ι-8Η και γκολ 10-21, δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Σκοράρει με πολύ ζόρι, δέχεται σχεδόν κατά κανόνα δύο γκολ ανά ματς και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και σημαντικά για να μην χάσει από νωρίς το τρένο της παραμονής. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, έχασε σε ποιότητα, λύσεις και ομοιογένεια. Η Ρόμα είναι πολύ πιο σοβαρή σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Της στοιχίζει όμως η επιθετική της αναποτελεσματικότητα. Έχει λύσεις, ταχύτητα και τεχνική μεσοεπιθετικά, της λείπει όμως η συνέπεια στις συνεργασίες. Ανασταλτικά φροντίζει να μην εκτίθεται, δεν παύει όμως να έχει κάποια κενά. Είναι πεισματάρα και σκληρή στο γήπεδο, χρειάζεται ένα καλό σερί νικών για να το πιστέψει περισσότερο.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η Βερόνα είναι πλέον σε οριακό σημείο. Κάνει φιλότιμη προσπάθεια, παλεύει όλα τα παιχνίδια, δεν αξίζει αυτό το 0/6 που τρέχει αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν της βγαίνει τίποτα στο γήπεδο. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να το γυρίσει, διότι για την ώρα τα δίνει όλα αλλά… δεν. Η Ρόμα έχει δείξει πως τα ματς με υποδεέστερους ή ίδιας δυναμικότητας αντιπάλους έχει τρόπο να τα παίρνει. Παίζει όμως κι αυτή με τη φωτιά. Περίεργο ματς, φαβορί η Ρόμα αλλά μέσα σε βαρύ πρόγραμμα και δίχως για την ώρα να έχει τον τρόπο να… καθαρίζει τα ματς. Καταλήγουμε σε μια combo επιλογή με μπόλικη προσοχή και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό over 1,5 γκολ στο ματς & over 5,5 κόρνερ για τη Ρόμα σε απόδοση 2.47 στο Bet Builder της Stoiximan.

Τα κορυφαία προγνωστικά NBA

Έλτσε – Χετάφε (22:00): Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στην Ισπανία. Παραμένει χωρίς νίκη η Έλτσε, παραμένει χαμηλά η Χετάφε. Στο στοίχημα προσφέρονται μοιρασμένες αποδόσεις για ένα ματς που «καίγονται» και οι δύο για τη νίκη. Πέρσι, η Έλτσε είχε πάρει με 3-1 το αντίστοιχο ματς. Και όχι μόνο αυτό, είχε νικήσει και στην έδρα της Χετάφε (1-0)! Στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχουν παίξει, έχουμε μπόλικα Χ (2-5-3).

Πήρε βαθμό στη Βαρκελώνη, στο 2-2 με την Εσπανιόλ, η Έλτσε. Όπως είχε πάρει αποτέλεσμα με το ίδιο σκορ και στο «Μεστάγια». Ενδιάμεσα είχε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παραμένει χωρίς νίκη σε 11 αγώνες, έχοντας όλους κι όλους 4 βαθμούς και 8-26 τέρματα. Θέλει την πρώτη της νίκη ώστε να πιαστεί από κάπου και να μπορέσει να ελπίζει. Αλάμο, Φερνάντεζ, Παλάσιος και Παστόρε δίνονται εκτός.

Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκας (Τετάρτη 19/10)

Χαμηλά είναι και η Χετάφε. Έχει 10 βαθμούς με 2-4-5 και 11-19 τέρματα και θέλει τη νίκη που θα της δώσει ανάσα. Έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες, 1-1 με Θέλτα, 2-2 με Μπιλμπάο, 0-0 με Ράγιο Βαγεκάνο. Και πριν είχε χάσει δύο κολλητά ματς. Οι νίκες της είναι στα μέσα Σεπτεμβρίου, το 2-0 εκτός επί της Οσασούνα και το 2-1 εντός επί της Σοσιεδάδ. Έχει τώρα μία τετράδα αγώνων με ομάδες στα μέτρα της και καλείται να δείξει και να πάρει «πράγματα». Ανχιλέρι, Αραμπάρι και Μουνίρ δίνονται εκτός με τραυματισμούς.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Έλτσε – Χετάφε (22:00): Καλύτερη ομάδα έχει στα μάτια μου η Χετάφε, αλλά ξέρετε πώς πάνε πολλές φορές αυτά. Θα το ρισκάρω και από την στιγμή που και οι δύο «καίγονται» θα πάω στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 2.10 (winmasters).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ