Τριάδα με γκολ…

Τριάδα με γκολ…

Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι...

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μια εβδομάδα που θα θυμίζει Σαββατοκύριακο, αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα θα έχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Οπότε θα υπάρχουν αρκετές επιλογές και μόλις περάσει η συγκεκριμένη εβδομάδα θα μπούμε σε ρυθμούς Μουντιάλ.

Πριν πάμε στα σημερινά από το κουπονι παμε στοιχημα, πάμε να κάνουμε τον χθεσινό απολογισμό. Μια χαρά τα είδαμε τα παιχνίδια, αλλά το παρολί στράβωσε στο τέλος και δεν πέρασε το 3,60 της Κρίστιασουντ. Έχουμε και λέμε. Η Κοπεγχάγη κέρδισε με 3-0 τη Λίνγκμπι, οπότε πέρασε ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5, η Ρόζενμποργκ για πολλοστή φορά δικαίωσε τη στήλη με τη νίκη της, αλλά και με over 3,5 και δεν μας κάθισε το ρίσκο.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)

Αυτό αφορούσε τη νίκη της Κρίστιασουντ, στην έδρα της Σάρπσμποργκ σε απόδοση 3,60. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά γύρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Κράταγε το «χρυσό» για αυτήν 2-1 μέχρι το 75’, αλλά ισοφαρίστηκε. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κερδίσει και να προσπεράσει την Σάντεφιορντ στη μάχη που δίνει για την συμμετοχή στα μπαράζ της παραμονής.

Άξιζε το ρίσκο, έστω και αν δεν πέρασε. Και ήταν τριάδα με συνολική απόδοση 14,7…

Φενέρ – Σίβασπορ προγνωστικά

Ξεκινάμε με το Φενερμπαχτσέ – Σίβασπορ. Όσο η Φενέρ με δικαιώνει και με πληρώνει, είμαι υποχρεωμένος να την ακολουθώ. Οπότε στο σημερινό εντός έδρας ματς με την Σίβασπορ, η επιλογή μας είναι η συνηθισμένη. Θέλουμε να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Η απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος είναι 1,85, η οποία είναι καλή αν δούμε τις επιδόσεις της.

Οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα,  συνδυάστηκαν και με over και κόντρα στη Σίσβασπορ, το σερί αυτό μπορεί να συνεχιστεί. Άλλωστε, μιλάμε για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους.

Μίντιλαντ – Νόρτζελαντ προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες που αν μη τι άλλο βρίσκουνε με ευκολία τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Μίντιλαντ, μέχρι στιγμής έχει πληρώσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Απέχει από την κορυφή 10 βαθμούς, στην οποία βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Η Νόρτζελαντ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες).

Είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα ρισκάρω και θα πάρω σε απόδοση 2.02 το συνδυαστικό στοίχημα goal/goal & over 2,5.

➡️ Κάθε μέρα τα προγνωστικά του Ηρακλή Αντύπα και στη fonbet greece

Ουτρέχτη Β’ – Αϊντχόφεν προγνωστικά

Σας το έχω γράψει και άλλες φορές ότι σε παιχνίδια δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, όταν βρίσκω over 2,5 σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 1,70 τις αγγίζω χωρίς καν να δω την συμπεριφορά των ομάδων. Σήμερα λοιπόν, στην αναμέτρηση της Ουτρέχτης Β’ με την Αϊντχόφεν το να σημειωθούν τρία γκολ «πληρώνει» 1,85. Απόδοση εξαιρετική για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο και δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 13 αγωνιστικές, έχουν μαζέψει μόλις έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, παλεύουν για την άνοδο και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σκέφτομαι και το «διπλό», αλλά θα προτιμήσω το over 2,5, γιατί υπάρχει περίπτωση να μπει και φρένο στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών των γηπεδούχων.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ