Ασταμάτητη η Φενέρ!

Ασταμάτητη η Φενέρ!

Κλείσαμε λοιπόν την Κυριακή με -98.3 μονάδες απολογισμό και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με άσχημο τρόπο έκλεισε η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου για την στήλη μας, παρά το καλό ξεκίνημα στο κυριακάτικο πρόγραμμα. Μας πλήρωσαν νωρίς η Αντάλιασπορ με ανατροπή και ο Νεϊμάρ ανοίγοντας το σκορ στη Λοριάν, αλλά η συνέχεια είχε μόνο κατηφόρα. Χάθηκε το παρολί γιατί η Ουνιόν Βερολίνου έκανε μακράν τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή κι εμείς χάσαμε το 2 & Over 1.5, ενώ δεν σκόραραν οι φιλοξενούμενοι σε Βίλα ντο Κόντε και Τορίνο, όπως ζητούσαμε. Ούτε οι Χιλιανοί μας πλήρωσαν αυτή τή φορά, η “μπόμπα” που ψάξαμε στο Κοκίμπο δεν άναψε, ενώ ούτε το Over 3 στο Λα Καλέρα – Ουνιόν Εσπανιόλα πληρωθηκαμε, με το ματς να μένει στο 2-1 από το 25ο λεπτό! Κλείσαμε λοιπόν την Κυριακή με -98.3 μονάδες απολογισμό και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Φενέρμπαχτσε & Goal/Goal @ 3.10

Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ

H Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την φοβερή της πορεία, την Πέμπτη έφτασε τα 13 ματς αήττητη (10-3-0). Πέρασε με σχετική άνεση από την Κρακοβία, κέρδισε την Ντινάμο Κιέβου και κατέκτησε την 1η πρωτιά στον όμιλο και συνάμα την απευθείας πρόκριση στους “16” του Europa League. Ρολάρει επιθετικά η ομάδα του Ζεσούς, ο Πορτογάλος κόουτς κάνει εξαιρετικό rotation κρατώντας “ζεστούς” πολλούς παίκτες, σκόραρε 2+ γκολ στα 11 παιχνίδια από το εντυπωσιακό της σερί! Στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις σερί νίκες και με μία ακόμη ανακτά το +5 από τη Γαλατασαράι. Θα κληθεί να σπάσει μία αρνητική παράδοση απέναντι στην ομάδα της Σεβάστειας, την οποία δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία μεταξύ τους (0-3-3).

Η Σίβασπορ κατέκτησε επίσης την κορυφή του ομίλου της, στο Conference League αυτή. Στάθηκε όρθια στην Πράγα, πέταξε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας το φαβορί του ομίλου Σλάβια (1-1) και έκλεισε ήδη εισιτήριο για τους “16”. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση και δίκαιη εντός έδρας ήττα από την Αντάλιασπορ (0-2), αλλά η γενική της εικόνα είναι βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα. Οδήγησε την Μπασακσεχίρ στη μοναδική εγχώρια ήττα και πάλεψε στα ίσια στην Τραπεζούντα.

Δεν κοντράρεται η Φενέρ στο μομέντουμ που είναι, το γκρουπ του Ζεσούς είναι αποφασισμένο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, στο “καυτό” Σαράτσογλου προβλέπουμε ότι θα λυγίσει και την Σίβασπορ. Έμπειρη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, με ποιότητα μπροστά, μπορούν να βρουν δίχτυα, οπότε θα ρισκάρουμε στο 1 & Goal/Goal σε απόδοση 3.10.

Τσάβες – Σάντα Κλάρα

H Τσάβες ήταν από τα τελευταία θύματα της Μπενφίκα, πήγε να παίξει θαρραλέα στο “Ντα Λουζ” το προηγούμενο Σάββατο κι έφαγε 5 γκολ. Εντός προγράμματος ήττα για την ομάδα του Καμπέλος, το κλίμα παραμένει καλό από την ικανοποιητική μέχρι στιγμής συγκομιδή. Επιθετικά παίζει και στο γήπεδό της, όπου δέχθηκε γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια! Πριν δύο εβδομάδες έκανε την πρώτη νίκη μπρος στο κοινό της με ανατροπή επί της Ζιλ Βισέντε (3-1).

Η Σάντα Κλάρα είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της, όπως δήλωσε και ο προπονητής Σίλβα. Το προηγούμενο Σάββατο έκανε ζημιά στην Πόρτο (1-1 εντός) και προ δύο εβδομάδων έβγαλε το πρώτο διπλό της σεζόν στη Βιζέλα (0-1), έστω και συγκυριακά, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 2ο λεπτό. Παραδοσιακά μακριά από τις Αζόρες παρουσιάζεται λιγότερο ισχυρή, αλλά σήμερα πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς, με τους παίκτες της να έχουν βελτιωμένες επιθετικές συνεργασίες.

Υπερβολικές οι τιμές στα γκολ, καμία δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά, το επιθετικό στυλ παιχνιδιού των γηπεδούχων μπορεί να δημιουργήσει καλό ρυθμό στο ματς. Υπάρχει αξία στο Over 2, σε απόδoση 1.83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ  ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.10)

19:00 | Τσάβες – Σάντα Κλάρα  ➡ Over 2 (απόδοση 1.83)

Τσάβες – Σάντα Κλάρα | Over 2 @ 1.83
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ