Τα φώτα στην Ολλανδία

Τα φώτα στην Ολλανδία

Μια πρόταση με αξία για στοίχημα προκύπτει από την Α’ Ολλανδίας.

Λίγες μέρες απομένουν για να αρχίσει το πρόγραμμα μουντιάλ και αυτό το Σ/Κ είναι το τελευταίο γεμάτο με εμπορικά εθνικά πρωταθλήματα πριν τη διακοπή. Μια πρόταση με αξία για στοίχημα προκύπτει από την Α’ Ολλανδίας.

*14η αγωνιστική

*Δεν υπάρχει ισοπαλία στα τελευταία 24 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (16-0-8)! Τελευταία ισοπαλία στις 2/5/2010.

*Η Άλκμααρ έχει κερδίσει τα 5/6 τελευταία της παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόφεν (1-0-5).

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Τεράστια νίκη σε όλα τα επίπεδα αυτή της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Άγιαξ με 1-2. Δεν έπαιξε επιπόλαια, ήταν άρτια τακτικά και με υπομονή κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 23′, διπλασίασε τα τέρματά της στο 50′ και παρότι ο γηπεδούχος μείωσε στο 83′, δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση.

Με το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με την μεσοβδόμαδη γκέλα του Άγιαξ, πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρσα. Υψίστης σημασίας το αποψινό ματς απέναντι στην Άλκμααρ, καθώς όπως δήλωσε και ο Φαν Νιστελρόι, θέλει όσο τίποτα να πάει στην διακοπή με την αύρα της πρωτοπόρου. Ακολουθούν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις από την νέα χρονιά, κυριότερη εξ’ αυτών το πρωτάθλημα αλλά έχει και το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου για την φάση των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη.

«Η Άλκμααρ είναι μία ομάδα που έχει την προσωπική μου εκτίμηση και συμπάθεια. Παίζει πολύ καλά και έχει ποιότητα. Πρέπει να δώσουμε για δεύτερο σερί ματς το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς και πρέπει να το κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην κορυφή», τόνισε ο τεχνικός Φαν Νιστελρόι.

Στα πιτς θα παραμείνουν ο στόπερ Μποσκαλί και ο εξτρέμ Σαϊμπάρι (7/0), αμφότεροι με θέματα τραυματισμών. Έχει αποθεραπευτεί αλλά περιμένει το ντεμπούτο του ο μέσος Φαν Χίνκελ.

Αϊντχόφεν Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βααλβάικ και γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-1 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπήκε φουριόζα και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ματς (7′), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Από λάθος του κίπερ της, δέχτηκε την ισοφάριση στο 32′, μπορούσε να υποστεί ολική ανατροπή μέχρι το ημίχρονο, αλλά την κράτησε ο Φερχούλστ. Αυτό έγινε στο 87′, ενώ στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Θα μπορούσε να μην χάσει στην έδρα της Βααλβάικ, αλλά η εμφάνιση αυτή ήταν πισωγύρισμα και επιβεβαίωση πως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή περίπτωση. Ενδεικτικό το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα ματς, μετρά τρεις ήττες και από πρώτη που ήταν στις αρχές Οκτώβρη, έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση. Ματς αποδείξεων αυτό απέναντι στην Αϊντχόφεν, ρεαλιστικός στόχος η διατήρηση της τέταρτης θέσης, την οποία και μοιράζεται πρακτικά με την Τβέντε.

«Προσπαθούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απλό και απαιτεί μεγάλη συνέπεια, την οποία εμείς στο τελευταίο διάστημα δεν έχουμε», παραδέχτηκε ο τεχνικός Γιανς.

Άσκησε έφεση για την τιμωρία του μέσου Ντε Βιτ (12/3) που αποβλήθηκε στο ματς με την Φόλενταμ. Πάντα εκτός με τραυματισμό ο στόπερ Μάρτινς Ίντι (4/0), ο αμυντικός Βανχούσντεν (2/0) και ο εξτρέμ Εβγιέν (6/0).

Άλκμααρ Στατιστικά

*11/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Χωρίς ισοπαλία στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη άνεση, ενώ διαθέτουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα πρόσφατα αποτελέσματά τους. Πρώτη μας επιλογή το goal/goal και Over 2,5 σε απόδοση 1.87.

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα, μαζί με όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/aintxofen-alkmaar/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ