Η Γαλλία μας… στέλνει ταμείο!

Η Γαλλία μας… στέλνει ταμείο!

Μια επιλογή για ταμείο προκύπτει από την Α’ Γαλλίας

Λίγα 24ωρα απομένουν για να αρχίσουν όλοι να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με προγνωστικα μουντιαλ 2022 αλλά το πρόγραμμα πριν τη διακοπή έχει κι αυτό ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μια επιλογή για ταμείο προκύπτει από την Α’ Γαλλίας.

*15η αγωνιστική

*No/Goal ήρθαν οι 6/8 συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Το Στρασβούργο είναι αήττητο στην έδρα του κόντρα στη Λοριάν (2-2-0).

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 από το Στρασβούργο. Προηγήθηκε με τον Μπελγκάρ στο 6’, έκανε το 0-2 με τον Γκαμερό στο 17’, δέχθηκε τη μείωση με πέναλτι στο 33’, την ισοφάριση στο 34’, την ανατροπή με πέναλτι στο 40’ και το 4-2 στο 45’+3’. Η Αζαξιό έχασε πέναλτι για το 5-2 στο 63’ και έμεινε με δέκα παίκτες στο 79’.

Πληγώθηκε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι από τα λάθη στην άμυνά της, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την Κορσική γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από την Αζαξιό. Ονειρεμένο ξεκίνημα, από νωρίς μπροστά στο σκορ, στο 17’ κέρδιζε 0-2, μετά το πρώτο μισάωρο ήρθε η κατρακύλα, είδε την αντίπαλο να ισοφαρίζει μέσα σε δύο λεπτά (το ένα με πέναλτι), υπέπεσε και σε δεύτερο πέναλτι, το ημίχρονο έκλεισε στο 4-2 υπέρ της Αζαξιό! Δεν έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, γλίτωσε το 5-2 σε χαμένο πέναλτι, ούτε όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε κάτι αξιόλογο και η ήττα ήρθε αναμενόμενα.

Επιστροφή στις ήττες για το Στρασβούργο, είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες με Τουλούζ (2-2 εκτός) και Μαρσέιγ (2-2 εντός), συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2), με συνολικό ρεκόρ 1-7-6 παραμένει στις θέσεις του υποβιβασμού, στο -2 από την παραμονή. Μοναδική επιτυχία στη σεζόν το διπλό στην Ανζέ (2-3). Δεν έχει κερδίσει φέτος στο γήπεδό της (0-4-3), τα πέντε εξ αυτών ήρθαν Goal/Goal. Παραμένει εκτός ο χαφ Ι. Σισοκό, νέα απώλεια ο δεξιός μπακ Νταγκμπά, αμφίβολος ο αριστερός μπακ Ντελέν (μπήκε αποστολή).

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 11/14 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΛΟΡΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 9’, ισοφάρισε με τον Μοφί στο 53’, δέχθηκε το 1-2 στο 81’.

Δεν πήρε τίποτα σε νέο εντός έδρας απαιτητικό παιχνίδι, έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, από λάθος του γκολκίπερ της ηρθε το 0-1 πριν το πρώτο δεκάλεπτο, θα μπορούσε να πάει με χειρότερο σκορ στ’ αποδυτήρια. Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο, με ωραία συνεργασία έφερε το ματς στα ίσα, στη συνέχεια είχε δοκάρι, έχασε το ματς από στατική φάση στο φινάλε.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Λοριάν, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 από τη Νις, συμπλήρωσε τετράδα αγώνων που αγνοεί το “τρίποντο”, με ρεκόρ 8-3-3 ισοβαθμεί στην 4η θέση με τις Μαρσέιγ, Μονακό. Είναι αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της (3-1-0), οι 5/6 πιο πρόσφατες ήρθαν Goal/Goal & Over 2.5.

Παραμένει τραυματίας ο βασικός χαφ/αρχηγός Αμπερζέλ, τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στην Παρί ο βασικός γκολκίπερ Εμβογκό και τέθηκε νοκ άουτ. Θα τον αντικαταστήσει ο δεύτερος στην ιεραρχία, Μανόνε.

ΛΟΡΙΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 11/13 τελευταία ματς.

*Over 2.5 τα 11/13 πρόσφατα παιχνίδια.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το Στρασβούργο έρχεται από βαριά ήττα, δεν έχει διορθώσει τις ατέλειες στα μετόπισθεν, αλλά μπροστά είναι ισχυρό και θα ψάξει την πρώτη νίκη στο γήπεδό του. Η Λοριάν, από την άλλη, περνάει κρίση, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, δέχεται γκολ πλέον με μεγαλύτερη ευκολία, μπροστά όμως βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει. Επιλέγουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.06.

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα, μαζί με όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/strasboyrgo-lorian/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ