Άρης: Ανεβαίνει επίπεδο με Νταρίντα

Άρης: Ανεβαίνει επίπεδο με Νταρίντα

Η απόκτηση του διεθνούς Τσέχου μέσου θα ενισχύσει σημαντικά τους κιτρινόμαυρους, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα στον Πάρντιου να μπορεί να παρατάξει την ομάδα του και με άλλα συστήματα στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το σημαντικότερο κριτήριο για τους ποδοσφαιριστές που ψάχνει ο Άρης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ουσιαστικά οι κιτρίνομαυροι ψάχνουν και άλλους… Ετέμπο. Παίκτες, δηλαδή, που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο διεθνής Τσέχος μέσος, με πολλές συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, ανήκει σίγουρα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πρόκειται, άλλωστε, για ποδοσφαιριστή που έχει διατελέσει αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέλινγκχαμ ήταν… παντού: «Τρελά» στατιστικά στο πάρτι της Αγγλίας (pics)

Ο Νταρίντα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Άρη στη μεσαία γραμμή. Με τα τρεξίματα του, την ικανότητα του να «κουβαλάει» την μπάλα, ενώ πρόκειται για παίκτη που δεν διστάζει να δοκιμάζει τα πόδια του έξω από τη μεγάλη περιοχή, απειλώντας την αντίπαλη εστία.

Η παρουσία του Τσέχου μέσου, μάλιστα, θα επιτρέψει στον Άλαν Πάρντιου να δοκιμάσει και άλλα συστήματα ή να αλλάξει κατά την διάρκεια των αγώνων. Ο Νταρίντα μπορεί να παίξει δίπλα στον Ετέμπο στο 4-2-3-1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παρτενέρ του Γκαρθία και εσωτερικός μέσος (με τον Νιγηριανό ως μοναδικό «κόφτη» στη συγκεκριμένη περίπτωση), αλλά και ως εσωτερικός μέσος σε 4-4-2 σε ρόμβο, έχοντας δίπλα του τον Ματέο Γκαρσία, μετον Ετέμπο στη βάση και τον Μάνου Γκαρθία στην κορυφή.

Είναι λογικό ο Άρης να θέλει να φέρει τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του και να είμαι έτοιμος να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα αποκτήσει και δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Τσέχος χαφ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, πιθανότητα, μαζί με τον εκπρόσωπο του,. προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του Άλαν Πάρντιου.

Η παρουσία του μάνατζερ του στην Ελλάδα, καθώς έχουν τον ίδιο με τον Μπράμπετς, θα συνδυαστεί, όπως όλα δείχνουν και με την επέκταση της συνεργασίας του Άρη με τον τελευταίο για ακόμα έναν χρόνο. Παρά τα σενάρια, άλλωστε, που κυκλοφόρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ικανός κεντρικός αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει για να υπογράψει νεο συμβόλαιο.

Τέλος, στο ίδιο γραφείο μάνατζερ ανήκει και ο Τσέχος επιθετικός Βύντρα, που έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Μπέρνλι. Τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν αλλάξει αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα και τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοικτά σε ότι αφορά την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ